Nieuw

De Amsterdamse politie maakt een enorme fuck-up van de aanval op Amsterdam CS tijdens ramadan

De Amsterdamse politie weet donders goed wat de gevoeligheid is in een zaak als deze na de vele moslimaanslagen met auto’s in Europa. Nu duren de speculaties al drie dagen, omdat de Amsterdamse politie niet met de situatie om kan gaan. Het is tekenend voor het amateurisme en de verkramptheid die het politiek correctisme veroorzaakt.

Als de politie gewoon had gezegd dat Mohammed B. in de auto zat, of Jan J.. Dan was er een onmiddellijk einde geweest aan alle gespeculeer. De politie wringt zich echter in bocht na bocht en brengt zichzelf daarmee in een steeds lastiger positie, en moet de malste toeren uithalen en ondergraaft daarmee de eigen geloofwaardigheid bij bijna elke tweet en elk persbericht.

Het begint al bij de eerste tweet van de politie, daar staat duidelijk dat de dader er vandoor ging.

Vijf tweets later, ophef op sociale media is inmiddels in volle gang en alle kranten hebben bericht, meldt de Politie dat er niks aan de hand is, en verzint een nieuw woord; onwelwording.

Het is nauwelijks voorstelbaar dat als de dader Jan J. geheten had dat de politie zo krampachtig zou reageren. De reactie van de politie bevestigt alleen maar ‘het’ vermoeden. Ondanks dat de politie beweert dat de dader onwel was, wordt hij niet naar een ziekenhuis gebracht maar meegenomen naar een politiebureau, waar hij inmiddels al drie dagen zit (?). Het maakt het verhaal er niet geloofwaardiger op.

Dan blijkt de oorzaak de bloedsuikerspiegelwaarde te zijn. Een typisch moslimdingetje wat veelvuldig voorkomt tijdens ramadan, omdat ramadan extreem ongezond is voor met name suikerpatiënten, en al helemaal als ze ook nog eens hun medicatie weigeren, wat vier op de vijf moslims doet.

Islamlikker Van der Laan heeft tot donderdag om een sluitende smoes te bedenken, maar zal geen weerwoord krijgen in de Amsterdamse gemeenteraad omdat er niet één kritisch persoon in zit. Gemeenteraadslid Marianne Poot (VVD) prijst de snelle berichtgeving van de politie via sociale media. Terwijl die berichtgeving dus volkomen ruk was, daarom zitten we nu met deze ellende, omdat de politie de waarheid niet wil zeggen.

Verschillende getuigen weerspreken de versie van de politie, AT5. Politie doet het af als apekool, maar heeft zelf nog niks zinnigs uitgebracht, en doet een poging om de getuigen in diskrediet te brengen. “Al ben je oogarts, je kan niet in iemands hoofd kijken”.

‘Getuigen kunnen hooguit zeggen: “Ik zie een auto rijden, die gaat harder rijden en ik zie dat hij mensen aanrijdt.” Je kunt nooit zeggen dat het bewust is gedaan. En alles in het gehele onderzoek geeft geen enkele indicatie dat er iets anders aan de hand is dan een onwelwording.’

Dat laatste is ook wel een stugge uitspraak om te doen, terwijl je tegelijkertijd beweert de man langer vast te houden om meer onderzoek te doen en een huiszoeking doet bij de ‘onschuldige’ suikerpatiënt.

Die mededeling dat de dader een lage bloedsuikerwaarde had, de enige mededeling tot nu toe feitelijk, werd trouwens gedaan om ‘de angel er uit te halen‘.

Voorlopig is de politie niet van plan meer informatie te delen, zoals bijvoorbeeld camerabeelden van het incident. Volgens Van der Veen is het al ongebruikelijk dat de medische achtergrond van de automobilist bekend wordt gemaakt.  “Maar om de angel uit het verhaal te halen hebben we dat wel gedaan”, zegt de politiewoordvoerder. “Ik zou me verder vasthouden aan de feiten.” (WNL)

Ha, een angel. Er is dus een angel. Dat heeft niemand gezegd, maar daar komt de politie zelf mee. Dat verklaart het krampachtige gedrag. Zou er een ‘angel’ zijn als de dader Jan J. zou heten ?

Er staat nog iets in die quote van WNL hierboven: “de politie niet van plan meer informatie te delen, zoals bijvoorbeeld camerabeelden van het incident.”

De politie wil geen camerabeelden delen. Waarom niet ? Er is toch heel veel ophef over ? Waarom niet ? De Amsterdamse politie is er duidelijk ongelukkig mee en heeft er goed de balen van dat iedereen ze op de vingers kijkt. Ze zijn gewend volk het zwijgen op te leggen en niet om er door terechtgewezen te worden en dat is knap ongemakkelijk voor ze en daar kunnen ze niet mee overweg.

Een paar uur later verandert het narratief weer. Het gaat niet om camerabeelden weigeren, maar er zijn simpelweg geen camerabeelden.

Op het Stationsplein, precies in het midden staat dat metromuurtje:

Tijd dat de politie wat minder bezig is met hoofddoekjes en iftars en eens capabele mensen aan gaat nemen in plaats van deze gehersenspoelde weekdieren.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

32 Comments on De Amsterdamse politie maakt een enorme fuck-up van de aanval op Amsterdam CS tijdens ramadan

 1. niet (of te laat) eten = (te) lage bloedsuikerspiegel, ik ken het gevaar ben zelf diabetes-patient.
  Dus hoeveel meer aanwijzing heb je nodig? Geef de voornaam van de amsterdammer (niet sjoemelen) en de kou is uit de lucht,…. of juist niet natuurlijk. Het feit dat de overheid hierin geen openheid van zaken geeft is uitermate bedenkelijk en voer voor speculatie. Begrijpen ze dat nou echt niet, of doen ze maar alsof?

  Like

 2. Von Puffelen // juni 13, 2017 om 10:31 //

  Islam, dope, hoeren en drank, only in Saudi-Arabia.
  https://www.theguardian.com/world/2010/dec/07/wikileaks-cables-saudi-princes-parties

  Like

 3. polderboy // juni 13, 2017 om 10:49 //

  “Je kunt nooit zeggen dat het bewust is gedaan.”

  Ik zou die waarnemingen van die getuigen maar eens gaan verzamelen en vastleggen.
  Nu ga je getuigen wegjagen, door te stellen dat ze moeten oprotten met hun conclusies.

  De opsporingsambtenaar had m.i. moeten zeggen: “Graag horen we getuigen. Wij verzamelen de feiten, ook de getuigenwaarnemingen. Het is aan de officier van justitie om daaruit definitieve conclusies te trekken. Die kunnen getuigen, noch wij als opsporingsambtenaar, definitief trekken in een zaak als deze.”

  Like

 4. En wat als de terrorist zich niet meld en toch het verboden gebied in gaat , misschien wel voor de laatste keer ????    Ja maar we hadden een meld plicht en een gebiedsverbod ingesteld maar daar heeft de dader zich niet aan gehouden  .                                                                               Sinds de invoering van de Tijdelijke wet bestuurlijke maatregelen terrorismebestrijding op 1 maart is al twee keer een gebiedsverbod of meldplicht opgelegd aan een potentiële terrorist.http://www.telegraaf.nl/binnenland/28376115/__Potentiele_terrorist_gepakt__.html

  Like

 5. Ik zou niet graag politie agent zijn. Ik zou me niet langer kunnen verenigen met de gang van zaken. Triest.

  Like

 6. copywriter // juni 13, 2017 om 11:30 //

  De volgende smoes van die keystone cops is “ja maar de camera’s werkten op dat moment niet, computerstorinkje”
  Alles om de boel maar onder het tapijt te kunnen vegen.
  In Amsterdam zijn ze net zo gestoord als in Duitsland of Zweden maar dan anders.

  Like

 7. trebor2110 // juni 13, 2017 om 11:31 //

  zou die dader daar hebben staan wachten tot het moment dat er genoeg mensen uit de metro de trap op kwamen maar heeft de politie roet in het eten gegooid en heeft de dader alsnog een poging ondernomen ???

  Like

 8. Vertrouw politie, gemeente Amsterdam en media niet.

  Inderdaad als het een Nederlander zou betreffen, wisten wij allang zijn voornaam en een initiaal van zijn achternaam.

  Politie zegt is niet bewust gedaan, maar doet wel onderzoek bij de ‘suikerpatiënt’. Maar meneer zit wel al drie dagen vast. Niet voor zijn zweetvoeten uiteraard.

  Dat er geen camerabeelden zijn gelooft toch ook niemand.
  Bij Amsterdam CS hangen overal camera’s in de omgeving, dat is bij elk station. En die leggen 24/7 beelden vast.

  Stel je voor dat er opeens een moslim in die auto gezeten heeft, wat ik heel sterk vermoed, dan valt het slappe verhaal van de politie en media natuurlijk in duigen.

  Wil de gemeente Amsterdam de camerabeelden niet vrijgeven, dan kan er wellicht altijd een Wet openbaar bestuur oplosgelaten worden, dan zal de rechter bepalen of de beelden vrijgegeven gaan worden.

  Is de rechterlijke uitspraak zo dat de camerabeelden niet vrijgegeven worden (wil dan wel weten op welke gronden dan), dan weten we dat de politie, gemeente en media info achterhouden.

  Als is een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. 🙂

  Like

 9. “Politie Munchen gaat niet uit van äanslag in metro ! “Suikerzieke patiên pakt pistool af v agente schiet haar in het hoofd , daarna ïn het wilde weg “? Verwondt meer mensen !

  Like

 10. Duchesne // juni 13, 2017 om 12:27 //

  Misschein wel een optie om van de omschrijving “verward” naar “dader met lage bloedsuikerspiegel” te gaan….

  Het lijkt mij dat getuigen toch ergens op internet hebben gezet of het een autochtoon is of een allahtoon….zo lang blijft niets geheim.
  …en als het een Allahtoon is dan kun je er geheid vanuitgaan dat het een aanslag was, zeker omdat onder de slachtoffers Israeli zitten. Maar goed, dit is wat ik bedoel met in het donkerzitten als het nieuws compleet word afgeknepen….

  Like

 11. AP betrapt op leugens!!,
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/politie_amsterdam_er_zijn_wel.html
  AP collaboreert, net zoals tijdens de oorlogsjaren, met de fascisten.

  Like

 12. En toch liet de politie hem daarna verder rijden, en beweerde dat ze niks vreemds aan de man hadden gemerkt.

  Hell, toen moesten er al mensen rennen voor hun leven.

  Grote kans dat politie hun eigen falen probeert toe te dekken en daarom zo loopt te stuntelen.

  Like

 13. Getuige:

  Ik wens de Amsterdamse politie veel succes met het intimideren van getuigen, gaat ze niet lukken.

  Like

 14. Like

 15. Duchesne // juni 13, 2017 om 15:14 //

  Die HAM vrage von unz volk: war die bestuurder ein Ausländer mit Muselmann snorre…..

  Liked by 1 persoon

 16. Met al die camera’s voel ik weer een fotorolletje aankomen.

  Like

 17. Filmrolletjes hoeven niet meer zoek te raken, ze deleten gewoon de opnames met EEN klik

  Like

 18. @Lisa ja gek he Lisa als ik een harde schijf of usb stick of ander opslag medium in handen krijg die volledig gewist is haal ik binnen no time alle bestanden in alle bestandsformaten zo weer terug volledig hersteld film foto maakt niet uit.
  Overigens windows wist niet echt maar maakt het bestand alleen onleesbaar wil je de bestanden echt wissen zul je deze moeten overschrijven met 16 passes met nullen en eenen .
  Maargoed is waarscheinlijk te moeilijk ineens voor de heren .

  Like

 19. Hahahahahahahah die cameras recht boven de plek lmfao echt wat een debiel zootje .
  Het doet me aan de aanslagen in london denken daar hangen meer dan 450,000 cctv cameras en op de dag van de aanslagen werkte er niet eentje :).
  Tjah je vraagt je echt af waarom ze die dingen nog ophangen LMFAO!.
  Ik heb er maar een paar en raadt eens wat ze doen het allemaal 24/7 goh wat gek !

  Like

 20. Amsterdamse politiecommissarissen allemaal pvda volk, dan weet je het wel, vies tuig, dat al tientallen jaren de boel belazert.
  Van Riessen, Smit, Kuipers, Nordholt, van Welten, Aalmoesberg, allemaal zakkenvullers, hielenlikkers en leugenaars.

  Liked by 1 persoon

 21. Adje Smit, omhoog gevallen hielenlikker van Nordholt en van Riessen.
  http://regio.tpo.nl/2017/06/13/amsterdamse-politiecommissaris-ad-smit-vervolgd-verduistering/
  Zijn bazen waren nog brutaler qua graaien, maar ja, die weten meer van de faux pas van de top.

  Liked by 1 persoon

 22. polderboy // juni 14, 2017 om 06:30 //

  Wie weet nog de nieuwjaarsfeesten voor de Dom van Keulen, massale aanrandingen, verkrachtingen, molestaties? Wilde men een doofpotje van maken. Dat geeft zeker aanleiding om te twijfelen aan de openheid van autoriteiten, die de “rust en orde” willen bewaren.

  Gisteren was het op het station van München ook weer raak:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4598896/Policeman-shot-gunman-Munich-train-station.html
  Niks aan de hand, gewoon akkefietje, “part en parcel” of daily live…

  Like

 23. De politie is niet uw beste vriend, de politietop is een handlanger van het het moslimfascisme.
  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/vrijgesproken-is-terrorist-opgepakt-bij-marathon-rotterdam-513108/

  Like

 24. De AP beschermt de burger niet, maar is bezig de zakken te vullen van ons belastinggeld.
  http://www.ad.nl/binnenland/kaartjesrel-raakt-hoogste-politiebazen~a8b6e81b/
  Dit is het begin van het topje van de ijsberg.

  Like

 25. Hendrik // juni 14, 2017 om 12:20 //

  Als je onwel wordt dan worden m.i. je spieren slap……… hoe kun je dan een gaspedaal INtrappen?

  Like

 26. Japie Aalmoesberg en zijn kopvodvriendjes. walgelijk.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/titten.html#comments

  Liked by 1 persoon

 27. PEGIDA-DEMONSTRATIE
  Zondag 18 juni op Polaroid-terrein in Enschede
  Aanvang 14:00 uur. 12:30 verzamelen op station Enschede.
  Rockband Formule 3 treedt op.
  Sprekers oa zijn Paul Golding en Jayda Fransen van Britain First.
  http://pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

  Like

 28. trebor2110 // juni 14, 2017 om 19:43 //

  Nou Koos voor de muziek hoef je er niet naartoe

  Like

 29. Links extremist schiet Amerikaanse parlementsleden neer.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28392929/__Schutter_VS_niet_blij_met_Trump__.html
  Amerikaanse politie doet zijn werk goed, het linkse varken is niet meer.

  Like

 30. Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. De ‘suikerpatient’ van Amsterdam CS zag er uit als ‘een moslim, beetje arabisch’ – Fenixx.org
 2. Dader aanslag Amsterdam CS heette Khalid – politie woedend over lek – Fenixx.org
 3. Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies: Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – een bloemlezing

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: