Nieuw

25.000 Migranten binnenhalen

Dát is wat GroenLinks wil. Los dus nog van alle ‘klimaatwaanzin’ die ze door willen drukken willen ze per jaar 25.000 mensen toelaten. Een flink dorp erbij dus. Elk jaar opnieuw!

Dan vraagt een mens zich onwillekeurig af van welke planeet de kiezers van GL komen! Uit de grond van mijn hart kan ik stellen dat ik deze mensen totaal niet begrijp en dat dan nog los van het feit dat ik mensen met dergelijke denkbeelden een gevaar voor de samenleving vind. Niet alleen schijnen ze te denken dat er een soort thermostaat op het klimaat zit die je naar believen hoger of lager kunt zetten ze denken klaarblijkelijk dat de bevolkingsgrootte niks met milieu uitstaande heeft.

Want los nog van de megalomane plannen op klimaatgebied ook nog willen dat er mensen worden binnengehaald die ook in de regio kunnen worden opgevangen, dan ben je dus écht helemaal van het padje. Is dat om te beginnen met of zonder nareizigers? Daar hoor je vreemd genoeg niks over terwijl dat toch een belangrijke vraag is. De truc dat jongeren (soms minderjarigen) op pad gestuurd worden als een soort kwartiermakers mag toch onderhand als bekend fenomeen gerekend worden. Daarbij is inmiddels bekend dat er vele asielzoekers uit veilige gebieden komen en geen enkele kans op asiel maken maar het ‘systeem’ intussen wel verstoppen. Iemand die eenmaal een stap over de grens heeft gezet krijg je nog nauwelijks nog terug, na de eerste afgewezen eis volgen ontelbare rechtszaken (waarbij de kosten van rechtbank en pro deo advocaten allemaal voor rekening van de burger komen). En zelfs nadat in hoogste instantie is bepaald dat de aanvraag geweigerd moet worden, dan nóg slaagt men er niet in die mensen uit te zetten! Moet ik dan nog vermelden dat ze gedurende de tijd dat de rechtszaken lopen geen werkvergunning krijgen en dus per definitie voor rekening van ons sociaal stelsel vallen? Dat mag dan voor de betrokkene geen vetpot zijn maar wat het per jaar kost om 1 persoon te voorzien van woonruimte en leefgeld te voorzien is schrikbarend.

Weet u wat ik mij afvraag? Waarom laat de PVV geen inventarisatie maken van hoeveel personen er op dit moment door het Nederlandse volk onderhouden worden en hoeveel geld dat jaarlijks kost? Om daarna een prognose te laten maken wat het financieel betekent als je elk jaar vrijwillig 25.000 mensen binnenhaalt! Ik maak me toch sterk dat zelfs de grootste dagdromer zich dan eens op het achterhoofd krabt! Want die 25.000 komen direct bovenop het astronomische bedrag dat we nu al uitgeven. Los van de vraag waar we al die mensen moeten huisvesten is het toch een legitieme vraag waar we het totaal plaatje van moeten betalen. Iedereen heeft het over de zorgkosten die de pan uitrijzen terwijl als je per hoofd van de bevolking uitrekent wat de asielindustrie kost ieder weldenkend mens stijl achterover slaat. Dat moet vele malen meer zijn!

money-2082383_640

Dat is toch raar vind Tijl, bij alle plannen wordt altijd gekeken wat het de samenleving kost maar zodra er “vluchtelingen” opgevangen ‘moeten’ worden wordt dat niet gedaan. Maak nou eens een jaaroverzicht waarbij alles op een rijtje wordt gezet, de kosten van het COA, de kosten van uitkeringen en subsidies en huisvesting. Tel de hele reutemeteut nou eens bij elkaar en leg dat voor aan de samenleving; toon ze wat het kost, alles inclusief, dus ook de rechtbanken, de advocaten en ga zo maar door.

Maak daarnaast nou eens wetgeving die het mogelijk maakt om op korte termijn te bekijken of een aanvraag tot asiel kansrijk of kansloos is en zet de kanslozen op zo kort mogelijke termijn uit. Daar hoeven toch geen jaren overheen te gaan? 1 Aanvraag, 1 keer hoger beroep en daarna is het over. En dan ook letterlijk inpakken en wegwezen, uitkeringen direct stopzetten, indien mogelijk terugvorderen en als je alsnog ergens in het land wordt gezien, vastzetten. Plek zat in onze penitentiaire instellingen, illegaal = strafbaar. Geen gelul van dat wist ik niet, je was ook slim genoeg om de reis hier naartoe tot een goed einde te brengen dan moet de terugreis ook een koud kunstje zijn.

Ik acht de kans groot dat zelfs het deltaplan om het klimaat te ‘redden’ (als we dat al zouden kunnen) peanuts is als je het naast elkaar legt zeker als je al het geld van Ontwikkelingshulp erbij optelt. Nederland is een piepkleine stip op de aarde waar komt dan toch het idee vandaan dat wij in staat zijn alle problemen van de wereld op te lossen? Een mens moet toch doof en blind zijn om de huidige problemen met onze multiculturele samenleving compleet te negeren om vervolgens ook nog een versnelling hoger te gaan!

Steeds weer komt mij een beeld voor de geest van een automobilist die in de verte een file ziet staan en in plaats van de voet van het gas te halen zelfs op schakelt en gas bij geeft. En wij zijn de passagiers!!

mercedes-benz-1461509_640

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

31 Comments on 25.000 Migranten binnenhalen

 1. trebor2110 // juni 13, 2017 om 15:00 //

  25000 personen x plusmin 20000 Euro per =500000000,= euro , de werkelijke kosten zullen een stuk hoger zijn dan vijfhonderdmiljoen Euro

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 13, 2017 om 15:08 //

  De werkelijke kosten zijn minimaal twee keer hoger en zelfs dat is al zuinig berekend. Alleen het COA kost per jaar al meer dan de 500 miljoen.

  Like

 3. “Waarom laat de PVV geen inventarisatie maken van hoeveel personen er op dit moment door het Nederlandse volk onderhouden worden en hoeveel geld dat jaarlijks kost?”. Ik heb het sterke vermoeden doordat dit komt omdat de PVV ‘controlled opposition’ is. Ik sta hierin niet alleen. Ook de PVV werkt mee aan het op scherp stellen van de verschillen tussen autochtoon en allochtoon.

  Like

 4. Groen Links rept met geen woord over de nareizigers (!) en in het kader van gezinshereniging wordt er natuurlijk van alles verzonden om zoveel mogelijk immigratie te realiseren.

  Like

 5. copywriter // juni 13, 2017 om 15:42 //

  25.000 per jaar plus gemiddeld 3 nakomers maakt zo’n 100.000 per jaar.
  Moeten we elk jaar een stad als Delft of Alkmaar uit de grond zien te stampen.
  Moeten we dan wel snel beginnen met het inpolderen van het IJselmeer en de Waddenzee.
  Plus nog het geld voor bijstand, ziektekosten, Miele en Ikea etc.
  Kan iemand even uitrekenen hoeveel eurootjes dat alles bij elkaar is?

  Like

 6. Ik heb een vermoeden dat ze “eindelijk” die groene linkse rotzooi van tafel hebben weggejaagd!!! Nu nog die D(ebielen) 66 wegjagen en vervangen door de PVV dan is er nog redding van Nederland mogelijk zo niet zal het zeer zwart worden (letterlijk & figuurlijk) voor de Nederlanders.

  Like

 7. Hij wil 25000 boven op het “normale? aantal ! “Ga maar na ,vorig jr wilde hij er 470.000 per jr uit Libanon ophalen per “Luchtbrug ! En öns “deel van 7000 mense uit Griekenland ! DWDD datum kan ik ook nog opzoeken ! “Dit mannetje moet zo snel mogelijk öndervinden , wat duizenden al ondervonden hebben door “Rapefugees !

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juni 13, 2017 om 17:05 //

  Bijkomende ellende is dat doordat mensen tegenwoordig doodgegooid worden met miljarden voor dit, miljoenen voor dat dat mensen nauwelijks nog een idee hebben. 25.000 Asielzoekers? Duitsland had er vorig jaar een miljoen dus dan lijkt het misschien niet zoveel, maar velen onder ons hebben destijds de PVV manifestatie op de Koekamp bijgewoond, volgens officiële bronnen waren dat 2500 mensen! Nou dat dus maal tien!!

  Like

 9. De PVV kan laten uitrekenen wat ze wil maar dat is allemaal kansloos
  Wilders heeft dat jaren geleden al eens voorgesteld maar ik dacht dat Van der Laan dat
  toen meteen van tafel geveegd heeft.
  Wilders zelf had al iets van 6 miljard per jaar uitgerekend, waarschijnlijk nog meer
  Nooit meer iets van gehoord want de immigranten en vluchtelingen waren mensen volgens links en geen getallen.
  De waanzin regeert hier al jaren en het wordt alleen maar erger..

  Like

 10. Die Klaaver is een gevaar voor Europa.
  110 kilo lood om zijn kippennek en afzinken in de Noordzee, wegwezen met die oplichter.

  Like

 11. Claudia M. // juni 13, 2017 om 18:05 //

  Als ze toch aan het rekenen slaan, kunnen ze dan direct ook alle kosten van de criminaliteit even meetellen? Na je stijl achterover gevallen bent van genoemde kosten, sta je bij deze waarschijnlijk niet eens meer op.

  Like

 12. Even een optelsommetje maken.
  Er zijn op dit moment circa 250.000 van die parasiterende moslim gelukszoekers in ons land die wonen in onze huizen en die niet anders doen dan hun hand ophouden en per gezin zorgen voor 5 nakomelingen met hun fokprogramma dus dat zijn er over 20 jaar al 625.000 met die ons kosten circa 40.000 per jaar is dus 25 miljard per jaar .Tellen we daarbij op de kosten van ons politieapparaat en wetende dat elke gevangene ons 1,5 ton kost en de wetenschap dat 20 % van dat tuig in de bak komt omdat ze vinden dat ze ook recht op een Mercedes cabrio dan gaat dat tuig ons vele vele miljarden kosten. En dat ze met hun poten niet van vrouwen en dochters af kunnen blijven praat ik nog niet eens . Jesse Klaver ik hoop dat ze jou vrouw een dezer dagen eens te grazen nemen en misschien komt dan je verstand wat terug als je dat tenminste hebt .

  Like

 13. Klavertje is uitgeklaverd , nu is hij aan het uithuilen bij Jinek. loool

  De halve Marokkaan is uitgespeeld dus, stop met huilie huilie, beste yasser.

  The stakes were too high yasser.

  2 strikes out.
  Hahahahahahhaa.

  Tijd voor de PVV aan tafel, maar eerst de communisten van de SP en de rode honden van de PVDA de mislukking in.

  Like

 14. Lisa // juni 13, 2017 om 17:12 //
  ‘ De PVV kan laten uitrekenen wat ze wil maar dat is allemaal kansloos
  Wilders heeft dat jaren geleden al eens voorgesteld maar ik dacht dat Van der Laan dat
  toen meteen van tafel geveegd heeft.
  Wilders zelf had al iets van 6 miljard per jaar uitgerekend, waarschijnlijk nog meer
  Nooit meer iets van gehoord want de immigranten en vluchtelingen waren mensen volgens links en geen getallen.’

  https://www.pvv.nl/in-de-media/persberichten/2937-10-jaar-immigratie-kost-72-miljard-euro.html

  Kunt u nagaan hoeveel 40 jaar migratie ons heeft gekost.

  Wat de overheid allemaal met dat geld had kunnen doen……………..

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // juni 13, 2017 om 23:11 //

  Vanavond een stukje naar Jinek gekeken, een klein stukje maar want tenslotte is mijn laatste hartinfarct pas een jaar geleden. En daar viel me toch iets op; de Jessias geeft tegenwoordig toe dat 90% wat aan de poorten van Europa aanklopt economische migranten en géén oorlogsvluchtelingen zijn! Dat is winst want het is nog niet zo heel lang geleden dat een dergelijke uitspraak van een GroenLinkser ondenkbaar was geweest. En op zulke momenten begin ik toch weer een beetje vertrouwen erin te krijgen dat mensen zoals wij toch kennelijk in staat zijn mensen tot hun positieven te brengen. Ok. het heeft er nog niet toe geleid dat ze hun hoofd uit de roze wolken halen en hun ‘beleid’ veranderen maar dat ze in elk geval een klein beetje bakzeil halen is winst, grote winst!

  Like

 16. Laten we niet vergeten aan wie we de vluchtelingenstromen te danken hebben. En ik heb het niet alleen over Syrië maar ook over Afghanistan, Iraq, Libië, Yemen, en laten we ook vooral Joegoslavië niet vergeten… Het internationale Strafhof is een instrument van de VS, maar voor zichzelf erkennen ze het niet, en dat is niet voor niets.
  Wordt het niet eens tijd dat de enorme chaos van vluchtelingen, waar Europa mee overspoeld wordt, richting Amerika gemaneuvreerd wordt?! Hoeveel smerige eieren moet Amerika nog uitbroeden voordat ze tot verantwoording geroepen worden? Pas na WWIII? Als het grootste deel van het leven uitgeroeid is door de nucleaire bommen?
  Wel een beetje aan de late kant lijkt me…

  Van Syrië hebben ze een maanlandschap gemaakt, vele (burger)doden, mensen op de vlucht voor het oorlogsgeweld omdat Amerika belangen heeft!!!! en ze komen er mee weg? Alweer?
  Maar ze redden het niet die “vrede en democratie-brengers”.
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=http://www.warandpeace.ru/ru/reports/view/121939/&usg=ALkJrhhSX9vewDKeM8juM3tnfx4paIZ7gQ
  Ik zie Washington er nog voor aan dat ze de Syrische president Bashar al-Assad een soort Marshallplan gaan aanbieden zodat ze zelf invloed houden in het land en er ook nog megawinsten aan overhouden.
  Hoeveel zou het kosten om Syrië weer op te bouwen?

  Like

 17. skeeter // juni 14, 2017 om 04:24 //

  @ Lord of Hosts,
  De vluchtenlingen stromen heb je aan niemand anders te danken dan je eigen laffe leiders die de grenzen wagen wijd open laten staan of het zoals hier faliciteren. Geef Merkel toch ook niet de shuld dat die achterlijke PM Justine hier ze met vliegtuig ladingen ophaald.

  Like

 18. Onze overheid heeft helemaal geen inbreng Skeeter. Weet u hoeveel internationale overeenkomsten er zijn ondertekend sinds WWII? We kunnen de bomen door het bos allang niet meer zien. En niet alleen het vluchtelingenverdrag en het mensenrechtenverdrag. Al die verschillende internationale verdragen bepalen waar een overheid voor staat en welke koers er gevaren moet worden. Gaat een overheid een iets andere koers varen, dan komt de VN om de hoek kijken, want internationale verdragen. Het gaat zelfs zover dat de VN ingeschakeld is om ons nationale feest, het sinterklaasfeest, aan te passen.
  Nederland en ook de andere EU-lidstaten hangen in een wurggreep die steeds strakker aangetrokken wordt. Alleen de nieuwe lidstaten, de Oostblok-landen, sputteren nog wat tegen, maar dat is een kwestie van tijd. Het bevriezen van EU-subsidies, of een rem op de handel, of een regime-change zal hen in de juiste koers dwingen…, we hebben het al vaker gezien.

  Like

 19. @lord of host, al die verdragen zijn alleen maar inkt op papier en afgesloten toen de omstandigheden geheel anders waren.
  Andere omstandigheden, tijd voor een ander verdrag, niets is onveranderlijk!!, of bent U een aartsconservatief?.

  Like

 20. Immigrant schiet gekozen Amerikaanse politici neer.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28388818/__Gewonden_bij_schietpartij_VS__.html
  Verdragen dragen bij aan chaos, moord en verkrachtingen.

  Like

 21. Carolien den Ouden // juni 14, 2017 om 18:47 //

  In een felle en later verdwenen reactie op de islamiseringsroman Spel van Wladimir Arn las ik ongeveer een jaar geleden iets over Jesse Klaver dat mij goed bij is gebleven. Jesse K. is marokkaan, was de beschuldiging. Maar hij is opgegroeid in Nederland, luidde het verweer. Ja, ging de beschuldiging verder, maar als je een koekoeksjong in een nest merels op laat groeien, dan denkt hij wel dat het een merel is, maar hij blíjft het een koekoek. Een koekoek die uiteindelijk niet aan het merelbelang, maar aan het koekoeksbelang denkt. Ik moest er de afgelopen dagen veel aan denken. Groet, Carolien den Ouden.

  Like

 22. Zo zo, dus Jesse Klaver is een mocro…. Laat-ie al die zielige vluchtelingen en nepvluchtelingen (familie van hem?) in zijn eigen land op gaan vangen! En weg met hem uit onze NEDERLANDSE politiek! Roep dat rotjoch uit tot staatsvijand.

  Like

 23. Tijl Uylenspiegel // juni 14, 2017 om 19:06 //

  De vader van Jesse (Yasser) Klaver is een mocro zijn moeder is een Nederlandse van Indische oorsprong, hij heeft een VMBO diploma, niet echt een ‘studie’ om van ondersteboven te zijn.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jesse_Klaver

  Like

 24. trebor2110 // juni 14, 2017 om 19:36 //

  Bert waarvandaan heb jij dat het een immigrant betreft ????

  Like

 25. Dat is geen klavertje 4, maar klavertje 25.000. Mag ik ff een teiltje om te kotsen ?

  Like

 26. Met zijn VMBO-diploma is het mij volstrekt duidelijk dat hij niet kan optellen en aftrekken.

  Like

 27. Yasser Klaver is de nieuwe Diederik Samsom. De Nederlander Samsom konden we nog wegsturen als landverrader, maar voor wie denkt de mocro Klaver eigenlijk in de NEDERLANDSE politiek te zitten ?

  Like

 28. @Trebor, als t geen indiaan is, is t zeker een afstammeling van immigranten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: