Nieuw

Wanneer linkse hufters het niet op inhoud kunnen winnen… Schreeuwende AFA

De Vlaamse Gemeenschapscommissie is niet bij iedereen bekend, maar is het orgaan van de Vlaamse gemeenschap bevoegd in Brussel voor Nederlandstaligen. De Vlaamse Gemeenschapscommissie heeft zelfs een parlement: de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Gekend of niet, het weerhoudt er de verkozenen niet van om af en toe flink rel te schoppen. In de plenaire zitting van vrijdag 9 juni vloog Jef Van Damme (sp.a) in een razende colère uit tegen Dominiek Lootens-Stael (Vlaams Belang) na een aantal keren onderbroken geweest te zijn. “ZWIJG, GIJ BRUINE RAKKER!”, klonk het.

  • “ZWIJG, GIJ BRUINE RAKKER!”

You go Jef, linkse rat


Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Wanneer linkse hufters het niet op inhoud kunnen winnen… Schreeuwende AFA

  1. Alphons Mantel // juni 13, 2017 om 16:21 //

    het is standaard bij domme of wereldvreemde mensen dat het gebrek aan rationele argumenten altijd wordt verborgen met scheldpartijen

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: