Nieuw

London jihad terror survivor relives moment Muslim slashed her throat: ‘THIS IS FOR ALLAH, stop living this life’

Following the example of Muhammad. ‘This is for Allah, stop living this life’ – Words spoken to jihad victim as her throat was cut. She lived to tell the tale, we owe it to her to listen.


‘This is for Allah, stop living this life’: What London terror knifemen screamed as they slit Australian victim’s throat in scenes ‘like a horror movie’ in packed restaurant during rampage that killed eight

 • Woman who survived London attack spoke of the moment she was stabbed
 • Candice Hedge had her throat slashed and the jihadist just missed her vocal cord
 • The 31-year-old says she was ‘vomiting blood’ and thought she was going to die
 • Her partner Luke revealed shocking words terrorists shouted as they attacked

By April Glover and Max Margan For Daily Mail Australia, June 11, 2017:

An Australian woman and her partner who survived the London terror attack have described the moment three jihadi terrorists stormed the restaurant where they worked.

Candice Hedge, 31, from Brisbane, had her throat slashed during the rampage by three men who crashed a car through crowds on London Bridge last Saturday night before attacking innocent bystanders with knives.

Eight people died as the knifemen screaming Islamist slogans entered restaurants and pubs randomly attacking anyone in their path, before they were shot dead by police.

They were saying, “This is for our family, this is for Allah. Stop living this life,’ Luke told Channel Seven’s Sunday Night program.

Candice Hedge, (pictured) from Brisbane, was working at Borough Market restaurant Elliot’s with her boyfriend Luke when the three men began brutally stabbing people

The 31-year-old (pictured with her father) told Channel Seven's Sunday Night program she looked her attacker in the eye before she was stabbed

The 31-year-old (pictured with her father) told Channel Seven’s Sunday Night program she looked her attacker in the eye before she was stabbed…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on London jihad terror survivor relives moment Muslim slashed her throat: ‘THIS IS FOR ALLAH, stop living this life’

 1. Duchesne // juni 12, 2017 om 17:36 //

  “C’est arrive de prêt chez vous”.

  Alleen slaven sterven zonder verzet, er zijn veel slaven en ze hebben allemaal stemrecht. De slaven hebben democratisch beslist dat iedereen zonder verzet moet sterven, ook hen die geen slaaf willen zijn. Wie niet wil sterven zonder verzet word gedood. Dat noemen ze een “catch 22”, een redenering waar je zowel linksom als rechtsom nergens mee komt behalve waar je heen word gedwongen.

  In Dendermonde staat een vergassings kooi op stikstofbasis bij het slachthuis, en de varkens worden er via hekken in geleid. De carrousel gaat draaien en de varkend die onderin de put komen sterven door een totaal gebrek aan zuurstof en zijn dood als ze weer bovenkomen en uit de carrousel worden gekiept. Eenmaal in de hekken is de dood slechts een tiental meters verder, met het gekrijs van de voorgangers die de dood al ruiken in de oren. Dit is het gevoel dat ik krijg als ik zie hoe een relatief kleine groep mijn leefruimte voor mij onmogelijk maakt en mij dwingt hun visie van onderwerping te accepteren of te sterven. Het is niet iemand die het mes op je keel zet en je dwingt iets te doen, het is het wegnemen van zekerheden, het bevoordelen van vreemden in woningtoewijzing, in medische hulp, financieel en bijboorbeeld op het gebied van rechtspraak en strafvervolging. Er is geen excuus voor verkrachting of moor domda tiemand niet hetzelfde geloof heeft, er is geen excuus van cultuur en niet weten. Wie vreemd is ergens past zich aan, dat is de normale gang van zaken in het leven. Als gastheer /vrouw zich aan de gasten aanpast is het huis van eigenaar gewisseld. Een relatief kleine groep maakt van de eigen medeburgers hulpeloze wezens die enkel moeten wachten op hun dood en ondertussen belaagd worden van alle kanten en zichzelf moeten laten vermoorden.
  Zonder verzet want dat is strafbaar.

  Noem je dat leven?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: