Nieuw

Horror scenario VVD, D’66, CDA en GL wederom mislukt, wellicht kunnen ze nu eens serieus aan de slag gaan

Herman Tjeenk Willink, je weet wel het schoothondje van Mark Rutte, is er nu ook van overtuigt dat het niets gaat worden met de Haagse ellende die ons land nog verder de afgrond in zou moeten knallen. Het mag wat kosten maar dan heb je ook niets en wat maakt het allemaal uit de belastingbetaler betaald het gelach wel van wederom een vruchteloze poging waarvan de uitslag van te voren al vast stond.

Uiteraard is het al droevig genoeg dat een PvdA oudgediende uit de mottenballen moet worden gevist om een regering te gaan vormen, maar wanneer deze dan ook nog eens exact hetzelfde gaat doen als zijn voorganger dan geeft dit wel aan hoe veel waarde men er eigenlijk aan hecht dat een en ander nog voor de zomervakantie van de heren en dames politieker tot stand gaat komen.

De leiders van de vier partijen die van te voren al wisten dat het niets ging worden met de onderlinge samenwerking hadden er nu in elk geval wat minder lang voor nodig om tot deze conclusie te komen dan tijdens de vorige nutteloze en tijdrovende poging. Nieuwe verkiezingen lijkt mij in elk geval een goede en wellicht wel de enige juiste oplossing en dan niet op de uitermate fraudegevoelige manier zoals de laatste keer. Wel toeval dat juist in het SP bolwerk van Rooie Emile een groot aantal stemmen gewoon niet werden geteld maar dat heeft niets met de formatiepoging te maken dus laat ik daar maar over ophouden.

Het gaat nog lastig worden aangezien nu de christenen hatende christelijke partij, de liegende brigade van Rutte, de Nationaal Socialisten van Pechtold en de extreem linkse Wehrmacht brigade van Klaver er wederom niet uit zijn gekomen. Samenwerken met andere partijen willen ze niet en een samenwerking met Rooie Roemer zijn Socialisten gaat het hem ook niet worden aangezien deze nog minder belangstelling heeft om te gaan regeren als Wilders in zijn begintijd.

Wat moeten ze nu?

Nee dat willen ze niet, sorry Geert maar dit gaat het hem ook zeker niet worden.

Ach het stoep krijten gaat weer beginnen en de hele ellende begint weer van voor af aan met het enige nutteloze gesprek na het andere zinloze gebrabbel. Een beetje formeel en een beetje informeel om uiteindelijk op niets uit te komen.

50 plus wil wel maar natuurlijk ook niet met de PVV denk ik? Nou Krol een leuk filmpje voor je uit Oostenrijk iets met respect voor vrouwen en ouderen en zo. Kunnen wellicht al die andere die het zo ophebben met de vrouwenrechten eens naar kijken, binnenkort ook in Nederland. Oh laat maar is hier allang veel erger dan in dit filmpje aangezien de dame is kwestie net eens een knal voor der harses krijgt.

Maar goed ze zijn weer terug bij af en ons land blijft stuurloos rond dobbelen, moet er wel even om lachen want wat is het verschil met of zonder regering ons land blijft toch wel varen als een stoomboot onder commando van een blinde kapitein met evenwichtsstoornissen en zonder richtingsgevoel.

Stop het zinloze gepuzzel, ik wil nieuwe verkiezingen en snel.

Nie lulle mar poetse!

met groet Bolo

oh ja er is vanavond ook nog een keer een persconferentie door Willink alwaar die zijn falen gaat uitleggen, maar wie heeft daar nou belangstelling voor?

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Horror scenario VVD, D’66, CDA en GL wederom mislukt, wellicht kunnen ze nu eens serieus aan de slag gaan

 1. Feniks // juni 12, 2017 om 22:43 //

  Ik weet nog niet zo zeker of nieuwe verkiezingen op dit moment zo verstandig zijn.
  Het zou zomaar kunnen dat dit formatiegestuntel bewust wordt aangewend.

  Verkiezingen op dit moment zou de PVV weleens stemmen kunnen gaan kosten, stemmers die niet standvastig zijn en zich genegeerd voelen kunnen weleens domme keuzes gaan maken.

  Ik zie liever het partijkartel nog langer aankloten en een onwerkbare formatie maken, voeg daarbij nog wat maatschappelijke onrust …en duimen dat er intussen nog meer mensen wakker worden, dat heeft vlgs mij nog iets meer tijd nodig.

  Like

 2. Als we nou het Koningshuis opruimen dan heb ik alvast een nieuwe vlag voor Nederigland

  Liked by 1 persoon

 3. Nieuwe verkiezingen lijken ideaal, maar is ook een gevaar door idd weglopende PVV kiezers die worden genegeerd door de heersende kliek. Democratie bestaat namelijk niet in NL. Bovendien zou ook groenslinks nog groter kunnen worden door de bakvis-brigade mbt de zielige “vluchtelingen”. Hoe dan ook ik houd mijn hart vast

  Like

 4. Klippie73 // juni 13, 2017 om 11:09 //

  NIEUWE VERKIEZINGEN !!!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zolang Pechtold onze oudjes wil uitroeien komt er geen deal, of toch wel? – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: