Nieuw

Haramweken bij Albert Heijn – “zuip je klem met ramadan”

Albert Heijn onder vuur om ‘racistisch’ Ramadan-schap

alles voor je bloedsuikerspiegel

Het Meldpunt Islamofobie en Discriminatie valt over een speciale haram-actie van Halalbert Heijn “zuip je klem voor ramadan”. Veertig jaar gedwongen islamisering en nog weten die xenofobe Nederlanderthalers zich niet aan te passen aan het nieuwe Herrenvolk.

“Ieder jaar zagen we producten als dadels, bulgur, couscous rijst, gedroogde pruimen, perziken en dergelijke”, schrijft het Meldpunt op Facebook. “Dit jaar is het chips en bier en nog meer bier!” Het Meldpunt neemt aanstoot aan de combinatie omdat alcohol in de islamitische traditie verboden is.

Racisme, discriminatie, islamofobie ! Volgens WNL is Mimoun Kallouchi de ontdekker van het schap. En wij maar denken dat islamieten nooit iets ontdekken, tfoe.

Op een discussiepagina over de Nederlandse samenleving postte hij de foto. “Ik vroeg me af wie er nou eens integratiecursus nodig heeft.

Mimoun is duidelijk gematigd geworden het laatste jaar. Nu wil die Nederlanders nog slechts integreren, terwijl die ze vorig jaar nog wilde verkrachten. Deradicalisering werkt!

In 2015 was hij nog beheerder van een Facebookpagina (volgens Koningin van het Bal | 14-05-15 | 21:30 ) die alle blanken wilde vergassen.

Doe mee met 7.560 andere volgers

About Fubar (4785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Haramweken bij Albert Heijn – “zuip je klem met ramadan”

 1. Okay, excuses en de verantwoordelijke dhimmie ontslagen. Das vlot:

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 13, 2017 om 11:00 //

  “De probleem” Wat is dat toch met allochtonen en lidwoorden? Hadden we eerst “de meisje staat in de water” en “ik neuk je de moeder” nu krijgen we weer ‘de probleem’. Stelletje analfabeten ! Liggen er trouwens al voorgedrukte aangifteformulieren op de politiebureau’s ? Of is het nu ineens geen “haatzaaien” als je zegt dat er kampen moeten worden opgezet om alle “witte koppen te vergassen”?

  Like

 3. jackvanderveen // juni 13, 2017 om 14:00 //

  indien men de moslims te eten moest geven die tijdens de ramadan alcohol zuipen en (soft)drugs nuttigen, dan zou ik gisteren reeds dodelijk failliet zijn geweest!!!!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: