Nieuw

GOD SAVE THE QUEEN for smacking down the arrogant Muslim Mayor of London

The Queen of England has intentionally humiliated London’s pathetic excuse for a mayor, Sadiq Khan, after he he announced that the UK should not allow American President Donald Trump to visit the country.

Truthfeed Soon after demanding that Trump to be banned, Khan’s threat has been quickly debunked by the Queen of England herself. She has declared she will be meeting with President Trump whether the delusional Muslim mayor of London likes it or not. Khan truly does not know his place and has spoken many times as if he speaks for the U.K.

Shortly after he took office in January, President Donald Trump hosted U.K. Prime Minister Theresa May, who offered an invitation in kind for Trump to visit Britain and meet with Queen Elizabeth in October…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.061 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on GOD SAVE THE QUEEN for smacking down the arrogant Muslim Mayor of London

 1. Het moslimtuig wordt steeds brutaler.

  Liked by 1 persoon

 2. Khan truly does not know his place and has spoken many times as if he speaks for the U.K.

  Wat dat betreft is hij niet anders dan de rest van de (veel te) vele mislims in Europa.
  Ze kunnen niet wachten tot ze daadwerkelijk de macht in handen hebben en nemen maar alvast een voorschotje.
  En die macht? Met behulp van de lachende leugenaar, reichskanzler merkel, oude wijven makroon, jofele juncker, timmerfrans en taaie tusk, zullen ze die macht binnen niet al te lange tijd ook echt in handen krijgen.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // juni 13, 2017 om 08:14 //

  De baas van de Londense politie is trots op de diverse achtergrond van de lijken bij de aanslagen in Londen, wat maar weer eens bewijst wat een succes die multiculti is:
  http://www.breitbart.com/london/2017/06/10/met-police-chief-attack-victims-show-off-diversity-makes-london-great/

  En n.m.m. blijkt islam bijna net zo goed geïntegreerd te zijn als in Bagdad en Kaboel, wat al die aanslagen toch maar bewijzen. Ze zullen wel trots zijn op Khan.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: