Nieuw

Formatiepoging klapt weer – ‘PVV misschien op lange termijn alsnog aan formatietafel’

Nu het overleg tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks opnieuw geklapt is, lijkt de deur op een zeer kleine kier te staan voor de PVV van Geert Wilders. “Met de tijd wordt in de formatie alles vloeibaarder”, zei Toof Brader, de man achter tv-zender Politiek 24, bij WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1. (WNL)

 


Doe het niet Geert !


Het is weer geklapt op migratie, terwijl Nederland daar helemaal niet over gaat. Recordmohammedanenimporteur Mark Rutte speelt nog steeds dat hij de immigratie wil beperken door heel veel geld aan Afrikaanse dictators over te maken, omdat het financieren van oorlogsmisdaden in Turkije met 6 miljard ook zo goed werkte.

Wie is er nu de wegloper he ? De tekst die door GroenLinks werd geweigerd:

Ze hebben er echt alles aan gedaan.

Rutte is nu op zoek naar een andere informateur.

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Formatiepoging klapt weer – ‘PVV misschien op lange termijn alsnog aan formatietafel’

 1. Like

 2. MoslimMolen // juni 12, 2017 om 23:51 //

  Lekker laten klappen; idd Geert DOE HET NIET !!!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 13, 2017 om 00:03 //

  Nee inderdaad; doe het niet. Ze hebben je zolang laten voelen dat ze je er niet bij willen dat je om ‘erbij te horen’ veel te veel concessies zult moeten doen. De enige manier dat de PVV kan gaan regeren is als ze de grootste partij worden. En dat kan alleen als er vóór de verkiezingen daadwerkelijk een keer campagne wordt gevoerd !!

  Liked by 1 persoon

 4. Uitleg Klaver, linkje naar facebook:

  Like

 5. Avidia // juni 13, 2017 om 00:37 //

  Als ik Geert was zou ik bedanken voor de eer, ik zou ver boven het gerommel van de laatste tijd staan, zie er maar uit te komen Rutte zou ik zeggen.

  Liked by 1 persoon

 6. copywriter // juni 13, 2017 om 05:09 //

  Avidia // juni 13, 2017 om 00:37 //
  Helemaal mee eens. Als hij meedoet kun je er donder op zeggen dat hij weer genaaid gaat worden net als in Rutte I.

  Like

 7. Als Wilders nu zijn middelvinger omhoog steekt tegen Rutte dan komen nieuwe verkiezingen wel heel dicht bij en dan kon de PVV en CDA weleens groter worden dan de VVD . Ook zie ik dan die Klaver en Pechtold klapjes krijgen

  Like

 8. HetZalWelWeer // juni 13, 2017 om 08:52 //

  De PVV bij voorbaat al uitgesloten te hebben en dan toch gesprekken opgang willen brengen, staat de PVV sterk in zijn onderhandelingen.
  Maar ik denk dat het spel is, zogenaamd toch de PVV niet uitsluiten, want dat is niet netjes, maar ondertussen op het laatst zeggen dat de gesprekken op niets uitgelopen zijn.
  m.a.w. uitsluiting dus.

  De VVD zou uitgesloten moeten worden, de partij met veruit de meeste corruptie veroordelingen.
  Daar dient elke partij zich stevig tegen af te zetten.

  Like

 9. Horatius // juni 13, 2017 om 11:51 //

  Uiteindelijk zal waarschijnlijk de PvdA gaan aanschuiven om z.g. in het landsbelang tot een nieuwe regeringscoalitie te komen. Of toch maar een minderheidskabinet en op korte termijn, als dit in de praktijk niet blijkt te werken, nieuwe verkiezingen uitschrijven.

  Dan is de kans niet gering dat de PVV alsnog de grootste partij gaat worden. En als Geert Wilders zich dan (eindelijk!) gaat profileren als een Staatsman is er nog van alles mogelijk, zelfs een Centrumrechts kabinet mits er een aantal in de praktijk onhaalbare punten zoals het verbieden van de Koran worden geschrapt. Want daar hebben we zelfs Donald Trump niet over horen oreren.

  Jesse Klaver wilde oorspronkelijk 100.000 asielzoekers op jaarbasis hier toegang verschaffen in het kader van de hoognodige diversiteit en Islamisering. Maar dit aantal was zelfs Pechtold te veel. Jesse kwam na intern beraad tot een compromis: 25.000 per jaar extra buiten de normale door Brussel opgelegde quotum. Maar deze ‘concessie’ kon Rutte niet verkopen aan zijn achterban, want er bestaat nog zoiets als de Gezinshereniging en dan komt men met minimaal 4 maal 25.000 toch tot een slordige 100.000 economische vluchtelingen en militante asielzoekers per jaar, wat het einde zou betekenen van onze Verzorgingsstaat in de huidige vorm.

  Na het indienen van de Begroting in september kunnen er alsnog zaken worden gedaan met zoals gezegd: de PvdA, de partij die een ideale schuilplaats biedt voor toekomstige leden van DENK, de voorbode van de Islamitische Staat der Nederlanden waar de religieuze baardmannen de dienst zullen uitmaken.

  Getalsmatig zal de moslimpopulatie ons land gaan overheersen, zeker bij ongewijzigd vluchtelingenbeleid, daarom moet men overgaan tot navolging van het beleid zoals o.a. Hongarije en Polen in werking hebben gesteld: geen moslims meer toegang verschaffen in het kader van de Algehele Veiligheid en het Recht op Zelfbeschikking zoals vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties.

  Wij gaan hier in West-Europa al een aantal jaren gebukt onder de voortdurende dreiging van terreuraanslagen terwijl de voormalige Oostbloklanden hiervan verschoond blijven.
  Liever een boete betalen dan zuchten onder het schrikbewind van Brussel en Mekka met hun agenda van massale volksverhuizingen en Islamisering.

  Eens zullen de collaborateurs ter verantwoording worden geroepen: de Klavers, de Breedvelden en andere prominente landverraders die openlijk partij kiezen voor de radicale Islam vanwege hun afkomst of vanuit zuiver opportunistische overwegingen zoals de leden van de NSB die meenden te kiezen voor de winnende partij.

  Er zullen nog een fors aantal terreuraanslagen nodig zijn voordat men eindelijk overgaat tot het preventief interneren of in detentie stellen van alle individuen die op de radar staan van de diverse Veiligheidsdiensten.

  Er staan b.v. in ons land een groot aantal gevangenissen leeg omdat z.g. de criminaliteit sterk zou zijn afgenomen. Een regelrechte leugen, want de praktijk laat een totaal ander beeld zien.
  Dus in principe is er genoeg plek voor alle radicale moslims die op de lijst staan.

  Wat alleen nog ontbreekt is de politieke wil en motivatie om tot daden over te gaan.

  Misschien, héél misschien dat men in Engeland zover is gekomen na drie aanslagen in korte tijd.

  Like

 10. Nee hoor er komt geen opstand er gaan geen grenzen dicht en er worden al zeker geen moslims geïnterneerd forget it.
  Alles blijft zoals het was.
  Motie Halsema oktober 2010, weet u nog?

  Like

 11. Het is toch van de gekke dat Mark Lachebek meer dan 3 maanden met de moslimfascisten knuffelaar en kommunist J Klaver onderhandelt en zijn voormalig partijgenoot de heer Wilders schoffeert en negeert.
  Wat een slapzak die rutte.

  Like

 12. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: