Nieuw

Denmark: Extreme cruelty to animals in Muslim ghetto: heads pulled off cats, kittens cut up and intestines pulled out

Halal slaughter is a cruel example of Islamic culture’s view on animal rights. Treatment of animals inside Muslim-dominated areas is another.

WARNING: This article contains graphic descriptions of animal cruelty. Young children and sensitive adults may wish to avoid reading this content.

“I’ve seen cats being played football with. I have seen cats with their legs torn off and eyes their gouged out. We see cats that have had their heads torn off, and ones that had skin ripped away, or had their legs and back broken.”

This is how a women working with the Danish Animal Protection describes some of the horrible treatment of animals in the Muslim-dominated area of Vollsmose, a suburb of Odense, the third largest city in Denmark.

“The worst thing I saw was a bunch of kittens crawling around with their bowels hanging out because they had their bellies cut open,” she says.

Therese. S. Wilbert, Director of Danish Cat Protection, agrees that the area is unsafe, especially for cats:

“In Vollsmose, the degree of abuse for cats is worse than elsewhere in Denmark. It is usually children below ten years of age who abuse the animals,” she says. Wilbert says that in 2016 alone, Cat Protection received 20-25 reports about animal abuse in Vollsmose, “but many cases are not reported, so the amount of animal cruelty is probably far greater.”

Also read: Police attacked by 150 people inside migrant ghetto

It is difficult for authorities to help the animals, since the area is very unsafe. When a volunteer from the Danish Animal Protection agency entered the area to save an abused cat, she was attacked by local residents of migrant backgrounds. Coincidentally, the assault was filmed

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

This message made Zeepertje cry, feeling SO MUCH ANGER !!

 

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Denmark: Extreme cruelty to animals in Muslim ghetto: heads pulled off cats, kittens cut up and intestines pulled out

 1. Nog erger dan wilde beesten, het zijn monsters…

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb maar één woord Aad; AFMAKEN

  Like

 3. Willem // juni 13, 2017 om 13:53 //

  Het is werkelijk om te kotsen. Waarom worden deze klootzakken getolereerd? Ik kan hier zo kwaad over worden, niks dragen ze bij aan de maatschappij, veroorzaken alleen ellende en krijgen ook nog geld toe, creeeren no- go zone’s waar hulpverleners en zelfs politie niet veilig zijn etc. Voor dit soort gasten heb ik geen enkele gevoel behalve dit, stuur een groep commando’s de wijk in en schiet ze af. Het wordt hoog tijd.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik deel je gevoel @Willem

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: