Nieuw

Getuigen man die op mensen inreed: ‘Niet zomaar een ongeluk’

De man die gisteren zeven voetgangers schepte op het Stationsplein voor CS is een 45-jarige Amsterdammer. Getuigen zagen de man vlak vóór het incident al met hoge snelheid over een trambaan rijden.

Het incident gebeurde rond 21.00 uur. Omstanders vrezen in eerste instantie, met recente aanslagen in onder meer Londen, Stockholm en Berlijn in het achterhoofd, dat ook in dit geval sprake is van een aanslag. De politie is snel en met veel mankracht ter plaatse en de man wordt, als hij met zijn auto tegen een muur tot stilstand is gekomen, aangehouden.

Ruim een uur later laat de politie via een bericht op Twitter weten dat het er niet op lijkt dat er opzet in het spel is. ‘Het gaat mogelijk om een onwelwording. Uiteraard doen we verder onderzoek om een en ander uit te sluiten’, Twittert de politie.

Lees verder:

http://www.at5.nl/artikelen/169978/man-die-op-mensen-inreed-is-45-jarige-amsterdammer-nog-vier-slachtoffers-in-ziekenhuis

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.170 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8184 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Getuigen man die op mensen inreed: ‘Niet zomaar een ongeluk’

 1. 15 uur nadat de politie zich klemgeluld had, komen ze met een update.

  (klemgeluld: https://fenixx.org/2017/06/10/vluchtende-automobilist-rijdt-tegen-muur-metro-ingang-vijf-gewonden-bij-incident-adam-cs/#comment-61379 )

  De zeven aangereden voetgangers zijn voornamelijk toeristen. Vier van hen liggen nog in het ziekenhuis. Twee zijn vanochtend geopereerd en twee worden kunstmatig in slaap gehouden. De aangehouden bestuurder van de betrokken personenauto, een 45-jarige inwoner van Amsterdam, zit nog vast. Hij heeft een medische achtergrond en is mogelijk door een lage bloedsuikerspiegelwaarde onwel geworden. Hij geeft aan zich niets van het voorval te kunnen herinneren. De politie heeft in verband met dit ernstige incident de zaak verder in onderzoek.

  https://www.politie.nl/nieuws/2017/juni/11/05-update-aanrijding-stationsplein.html

  lage bloedsuikerspiegelwaarde = ramadan !

  Like

 2. Like

 3. Like

 4. Like

 5. Geloof politie en media niet.
  We weten niet veel meer dan dat het een 45 jarige Amsterdammer was.
  Heb het gevoel dat ons info wordt onthouden door de politie.

  Like

 6. Alphons Mantel // juni 11, 2017 om 18:40 //

  de politie is al jaren bezig om de feiten rondom moslims en immigratie te verzwijgen, net zoals wethouders en andere uit belastinggeld gefinancierde dorpsgekkies

  Like

 7. N.E. Derlander // juni 11, 2017 om 23:28 //

  Volgens mij heet de bestuurder van de auto in de laatste update van de Politie niet meer een Amsterdammer, maar een 45 jarige inwoner van Amsterdam. Dat kan dus nagenoeg iedereen zijn, want iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, toch?

  Like

 8. skeeter // juni 12, 2017 om 05:29 //

  Gevoel danny? wat van 99% zeker weten.

  Like

 9. Als die Jan Piet Joris of Korneel geheten had, hadden we het al lang geweten.

  Veel duidelijker kun je het niet krijgen.

  Liked by 1 persoon

 10. polderboy // juni 12, 2017 om 06:50 //

  Het kan wel een onbevredigend verhaal zijn, maar de politie moet kunnen bewijzen, dat er sprake is van opzet.
  Daarnaast, wat is dan het motief dat tot opzet heeft geleid? Een normaal mens gaat toch niet opzettelijk zomaar mensen kapot maken?
  De doder van Graz in zijn zware SUV bleek daarom aan een “mentale ziekte” te lijden:
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/at-least-two-killed-in-austria-after-man-drives-into-crowd-before-stabbing-passers-by-in-graz-10333891.html
  En nu bij het CS te Amsterdam is sprake van een buitengewoon zwaar lichamelijk gebrek, dat zich enige seconden voordeed.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp // juni 12, 2017 om 09:46 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 12. ieznogoedh // juni 12, 2017 om 18:13 //

  Zodra de politie geheimzinnig over de identiteit doet, dan kan je op je klompen aanvoelen dat het bepaald niet onwaarschijnlijk is dat het om een mislim gaat. En nee, dan hoef je niet eens klompen aan te hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s