Nieuw

Dit verhaal maakt de noodzaak om ons zwaar te bewapenen weer eens pijnlijk duidelijk

Wellicht herinneren sommige zich het bericht nog wel dat in begin April dit jaar in het nieuws kwam en waar er melding werd gemaakt van een brute verkrachting in het Duitse Bonn-Geislar waarbij een asielparasiet onder bedreiging van een machete een 23 jarige Duitse vrouw verkrachtte terwijl hij haar vriend eerder met de dood bedreigde en in zijn tent opsloot.

Waarschijnlijk herinner je dit niet aangezien dit soort berichten over het algemeen de media niet halen en al zeer zeker niet wanneer de dader een van Merkels kansenpareltjes is aangezien dit niet zo goed past in het politiek correcte straatje dat beter niet vervuild kan worden met de keiharde waarheid. Komt het wel in het nieuws dan in een alinea op pagina tien en dan laten we dat Ghanees ook beter weg.

Begin april werd een 23-jarige Duitse verkracht door een asieleiser te Bonn-Geislar. Met haar vriend kampeerden ze op het natuur kampeergebied van Siegaue. Volgens de politie drong de dader rond 00:30 haar tent binnen, viel het echtpaar aan en bedreigde beide met een groot mes. Vervolgens dwong hij de vrouw tot seks in de voorkant van de tent terwijl haar vriend in het andere deel van de tent verbleef en moest toekijken..

Ik kwam dit verhaal opnieuw tegen terwijl ik aan het lezen was op het Schlüsselkindblog en wat vooral mijn aandacht trok was dat hier het verhaal alsmede de denkwijze van de beide slachtoffers eens duidelijk naar voren gebracht werden. ‘Waarom deed je niets toen je vriendin verkracht werd?’ Ook de opmerking ‘Ik had hem kapot gemaakt wanneer hij dit bij mijn vriendin deed‘ wordt hier op een zeer pijnlijke wijze onderuit gehaald. Ja ik kreeg begrip voor het mannelijke slachtoffer en ja ik begreep de wijze waarop het meisje dit liet gebeuren. Ik ga dit zo goed mogelijk vertalen naar het Nederlands voor die lezers die het Duits niet zo goed machtig zijn maar er is meer.

Er is ook nog eens een gruwelijke waarheid omtrent het optreden van de politie in deze die een telefoontje van het mannelijke slachtoffer in eerste instantie niet serieus wenste te nemen. Dit verhaal maakt de noodzaak om ons zwaar te bewapenen weer eens pijnlijk duidelijk. Helaas een waarheid als een koe echter is zwaar bewapenen alleen niet voldoende aangezien je ook nog eens met je wapen om moet kunnen gaan.

Laat ik maar eens beginnen met mijn beschuldiging, of eigenlijk de beschuldiging geuit door Gaby Kraal de schrijver van dit artikel op Schlüsselkindblog, aan het adres van de politie.

Schluesselkind staat overigens voor sleutelkind of kinderen dit zijn kinderen wiens ouders zelden of nooit thuis zijn en om deze reden dragen of droegen deze kinderen een huissleutel om de hals om zichzelf binnen te laten na school.

De politie negeerde vriend op hulpdienst 110

1

Met ingehouden woede omtrent de domheid van de dienstdoende medewerkers die deze oproep in behandeling namen en het protocol dat ze tijdens dit telefoongesprek zouden moeten volgen nam ik onderstaande informatie tot mij en dan ook nog eens proberen om hier goedlopende Nederlandse zinnen van te maken. Ik doe me best. Maar vreemd is het niet dat men deze berichtgeving liever niet in de openbaarheid wil brengen.

In de nacht van 2 april neemt een jonge man contact op met het politie noodnummer 110 en hij verteld tegen de dienstdoende ambtenaar dat zijn vriendin wordt verkracht. Men geloofd hem eenvoudigweg niet en gaat van een grap uit.

(Video Bron: Afd)

Zo moet het gesprek ongeveer zijn verlopen

“Help, mijn vriendin wordt verkracht. Ze wordt verkracht door een zwarte. Hij heeft een machete, ” aldus de 26-jarige angstig klinkende jongeman

De agent op de andere lijn vraagt ​​argwanend:

“Je zit me niet me voor de gek te houden, hè?”

“Nee, nee,” antwoordde de beller, de dader heeft een gigantische machete.

“Dank u vriendelijk”  en de agent hangt op zonder ook maar iets te doen

Tweede oproep of moet ik zeggen poging?:
“Hm,” de vrouw antwoordde twijfelend. Paniekerig verzekerde de jonge man haar dat hij doodsbang is. Hij vreesde dat de aanvaller zijn vriendin en hem ging doden.

De ambtenaar vroeg om zijn naam en beloofde om de collega’s te sturen en neemt weer afscheid met een vriendelijk goedendag om de telefoon weer neer te leggen en verder te gaan met zijn koffie en gevulde koek.(laatste is dichterlijke vrijheid en door Bolo toegevoegd) De agent legt de hoorn neer zonder de beller gerust te stellen of tips te geven over wat te doen tot dat de politie komt, als de politie tenminste komt.

De hulpeloze beller moet het verder zelf maar uitzoeken hoe hier mee om te gaan. Moet hij er tussen springen met gevaar voor eigen leven of moet hij wachten tot de gealarmeerde politie eindelijk komt en komt de politie wel is hij wel echt serieus genomen?

De kampeerder in nood belt weer 110

Op het moment dat de donkere verkrachter met groot mes klaar was met het meisje verliet hij de tent en op dat moment gingen de beide slachtoffers er ook gelijk vandoor. Wederom werd er 110 gebeld en nu kregen ze de tip om naar het politiebureau van Siegburg toe te wandelen, al die tijd was er nog geen hulp geweest. Een 20 minuten later kwamen ze echter ‘al’ een patrouille wagen van de politie tegen.

De verklaring van de politie te Bonn is ook al om te janken. woordvoerder Frank Piontek gaf aan dat de eerste oproep niet juist was beoordeeld en dat er taalkundig ongepast was gereageerd. De tweede oproep ging al iets beter alleen werd er hierbij niet de juiste prioriteit aan het voorval meegegeven. Het derde belletje geeft men beter geen commentaar meer op. Het is zo al pijnlijk genoeg lijkt mij. Meer via Rheinische Post – Anklageschrift zum Überfall auf Camper-Pärchen “Meine Freundin wird gerade vergewaltigt“.

Mag ik nog eens opmerken? ; Dit verhaal maakt de noodzaak om ons zwaar te bewapenen weer eens pijnlijk duidelijk.

Dit was deel één en het tweede deel gaat over de slachtoffers of beter gezegd over de beleving van de slachtoffers. Waarom hebben ze zo gehandeld en wat was hun reden om op deze manier met het verschrikkelijke gebeuren om te gaan. Dit werd uitgezocht door Axel Spilker die er een artikel over schreef voor Focus Online. Vergewaltigung in Bonner Siegaue – Studentin blieb ruhig um ihren Freund zu schützen.

Hoe overleef je een walgelijke verkrachting onder bedreiging van een machete, lees en huiver

1

Een beetje chillen, een drankje erbij en een lekker muziekje uit de JBL speaker. Samen uit kamperen, verliefd en gelukkig samen ja zo was het maar zo zou het deze avond/nacht begin April niet blijven voor deze twee tortelduifjes wiens naam verder niet wordt genoemd om ze te helpen deze gruwelijke periode in hun leven een plekje te geven. De foto hierboven is symbolisch om de verkrachting weer te geven en is afkomstig uit Zweden alwaar dit soort gruwelijkheden ook bijna dagelijks voorkomen.

Onderstaande is een letterlijke vertaling van het originele artikel geplaatst door Gaby Kraal op  Schlüsselkindblog.

Terwijl de zon langzaam achter de tent daalt over de Bonn Siegaue, roerde Dagmar S. (naam veranderd), een onderwerp aan dat hen beide nogal bezig hield. Onlangs had de politie van de plaats Freiburg, waar ze studeren, de vermoedelijke moordenaar opgepakt die een medestudent verkracht had en vervolgens gedood. De jonge vrouw kan dit verhaal eenvoudigweg niet los laten en een vreemde angst maakt zich van haar meester. De angst dat jou hetzelfde zou kunnen gebeuren. Haar vriend Patrick W. (naam veranderd) probeerde haar te kalmeren en al snel gleed deze gebeurtenis naar de achtergrond en was het al al weer vergeten.

Kritiek op de vriend van het slachtoffer

Dat het meer was dan een gedachten aan de Freiburgse student in de nacht van 2 april is wel een van de droevigste hoofdstukken uit de nieuwere Bonner criminele geschiedenis. Kort na middernacht stormden naar verluidt een 31-jarige Ghanese met een snoeizaag, machete, de tent van de twee kampeerders binnen, Dagmar werd gedwongen zich uit te kleden en de Ghanees verkrachtte de vrouw. Zes dagen later hadden de onderzoekers de verkrachter verdachte al te pakken: Dit is Eric X., een afgewezen Ghanese asielzoeker.

De zaak veroorzaakte landelijk nogal wat opschudding. Vooral in de sociale netwerken, lieten veel gebruikers zich kritisch uit over de vriend van het slachtoffer, die in de tent bleef en met zijn mobiel de politie waarschuwde en niet zelf ingreep om de verkrachting van zijn vriendin te voorkomen. De politie stond achter Patrick. De student had volledig juist gehandeld volgens een woordvoerder van justitie. (Het handelen van de politie staat hierboven ergens red.)
Reconstructie van het verloop door middel van zoektochten en verhoor transcripties van de politie. 

De slachtoffers vreesde voor hun leven

Het drama vond kort na middernacht plaats: De studenten bespraken juist dat ze wilde gaan slapen toen ze buiten een stem dachten te horen. Plotseling kwam er een grote neger met een groot mes, machete, door het tentdoek heen rennen. Hij schold en schreeuwde luid. De vreemdeling eiste geld en vervolgens de audiospeaker. Hij zwaaide verwoed rond met zijn enorme mes.
De twee kampeerders waren doodsbang. Ze smeekte herhaaldelijk in het Engels voor hun leven. Maar de aanvaller was niet te kalmeren. Volgens Dagmar werd ze constant uitgescholden door de man voor “bitch” en “teef”

Een beangstigende discussie

Haar vriend Patrick stond in tweestrijd met zijn eigen en hij wilde handelen. Maar wat moet hij beginnen met een Zwitsers zakmes tegen de enorme machete? Rustig  sprak Dagmar met haar vriend om het te kalmeren. Hij mocht niets ondernemen tegen de machete neger en moest proberen om zich rustig te houden Zodra het kon moest Patrick de politie bellen. Hij moest zich geen zorgen over haar maken had ze hem verzekerd.

Maar haar vriend bleef proberen om het op een andere manier op te lossen. Volgens hem moeten ze proberen om samen weg te lopen, was zijn suggestie. Dagmar schudde haar hoofd. Nee, misschien zou de dader hen beide dan doden hield ze hem. voor Een van hen moest aan de politie vertellen wat er gebeurde en ze te hulp roepen. Vervolgens verdween ze uit de tent haar noodlot tegemoet

.Studente hield zich ijzig kalm

Een beproeving begon, waarin de jonge vrouw, ondanks alle pijn over stalen zenuwen leek te beschikken. Noch riep ze om hulp of raakte ze in paniek. Ze wou de man niet kwaad maken verklaarde ze later tegen de politie.
Op bevel van haar beul ging ze op het gras liggen. De man schold en dreigde onophoudelijk. Toch heeft hij niet durven kijken naar de weerloze vrouw. Alsof hij bang was om de pijn en het verdriet bij het meisje te zien en gevoelens voor haar te krijgen. Volgens onderzoek door specialisten nemen zelfs meest gewelddadige criminelen afstand van hun slachtoffers om een persoonlijke band te voorkomen.

“Ik ga naar buiten om ons te beschermen”

“Vaak is het niet zo zeer de seks, maar gaat het meer over zijn macht over de andere, het domineren van het slachtoffer en deze vernederen,” zegt de criminele psycholoog Christian Lüdke. Zodra de dader een relatie met zijn slachtoffer aan het opbouwen is valt het moeilijker voor hem om een ​​weerloze vrouw alleen als object van verlangen te zien en zich op haar uit te leven in zijn fantasieën van geweld.

Dagmar verzette zich niet, ze ging niet schreeuwen. Wie moet haar dan ook hebben gehoord in deze wildernis? In de tent had ze haar vriend beloofd: “Ik ga naar buiten om ons te beschermen.” En dat deed ze.

Haar angst om zo te eindigen als het meisje in haar woonplaats Freiburg, gaf haar de wil en de moed om te overleven.
Terwijl de parasiet enkel seks wilde probeerde ze met hem te praten. Aanvankelijk reageerden hij agressief. Waarom ze hier was, wilde hij weten. Ze had een man maar geen huis. Waarom? Waarom slapen ze in een tent? Hij begon wederom te tieren.

Dagmar bleef terughoudend in haar reactie: Mijn partner is niet zomaar een man, maar mijn vriend, met wie ze zou trouwen. Later zullen ze hun tactiek als volgt uitleggen. Ze wilden de criminelen zelf paaien om hun lot te verzachten Al die tijd dacht, ze dat hij hen zou doden verklaarde de jonge vrouw tegen de politie.

De op seks beluste asieleiser raakte vervolgens geïrriteerd door het geluid van een telefoon dat uit de tent kwam. Terwijl de Ghanees kwaad werd en in het Engels ging dreigen en schelden over wat er zou gebeuren wanneer dit de politie was sprak het meisje rustig tegen hem en kalmeerde hem door te zeggen dat haar vriend enkel met wat bekende gesproken had.

“Laat ons leven!”

Nadat de Ghanees met haar klaar was en er pijnlijke minuten van stilte voorbij waren pleitte Dagmar om genade. Hij was nu wat rustiger. “Ga, en laat ons leven!” Niemand gaat hier ooit iets over horen beloofde ze de man die haar bedreigt en verkracht had.
Nauwelijks was de verkrachter weg of de vrouw snelde zich naar de tent en vroeg ze haar vriend tot het absolute minimum te nemen en snel weg te lopen. Samen rende ze voor hun leven in grootste angst aangezien de machete man nog kon terugkeren. Op de vlucht over de weg kwamen ze uiteindelijk een patrouillewagen tegen. De redding.

Volgens de criminoloog Lüdke “deed het slachtoffer alles goed, omdat ze voortdurend contact heeft gezocht met de dader . Ze heeft alles gedaan wat hij wilde om hun leven te beschermen, haar leven en dat van haar vriend. Dit is het bewijs van een ijzersterke persoonlijkheid. ”

Verkrachter ontkent de beschuldigingen

Eric X., de vermeende verkrachter, is inmiddels aangeklaagd. Hij ontkent nog steeds de beschuldigingen. Ondanks DNA bewijs dat duidelijk aantoont dat deze 31 jarige zoon van een  Ghanese plantage-eigenaar de verkrachter uit de Siegaue is. Zijn verdediger, advocaat Martin Mörsdorf, wil nu eerst wachten op de psychiatrische rapporten

Zwaar ziek en nog zieker zijn de mensen die ons opzadelen met deze beesten

Welke straf deze afgewezen asieleiser ook gaat krijgen, als hij al een straf krijgt overigens, de vreselijke nacht van 2 April is er een die de jonge vrouw en haar vriend nooit meer zullen vergeten. De angst, de machteloosheid en het moeten laten gebeuren wat je zelf of je geliefde wordt aangedaan lijkt mij het meest gruwelijke wat je kunt meemaken.

Vraagt ​​u zich af waar u aan een goed wapen kunt komen? 

Tja dat is strafbaar althans voor normale Nederlanders. Volgers van de pedofiel zonder vrede mogen rustig bewapend rondlopen aangezien de plaatselijke veldwachters toch te laf zijn om hen op of aan te pakken. Asielzoekers zijn bewapend en de politie doet niets voor ons dus moeten we ons zelf wel helpen. Informeer anders even bij een allochtone collega die kan je vast wel een goed wapen leveren…..

met groet Bolo

oh ja, dit verhaal maakt de noodzaak om ons zwaar te bewapenen weer eens pijnlijk duidelijk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Dit verhaal maakt de noodzaak om ons zwaar te bewapenen weer eens pijnlijk duidelijk

 1. Gêweldig âl jullie berichten , ên ook de mijne ! “Maar het is niet anders ! “Dit bericht “zêt zoden ad dijk ! “Mensen “lezen? een tweet , geven “leuk , ! Nieuwe hobby ? sociaal spel ? Ergens bij horen ? Nee “Wees vôôrbereidt op wat 100% komen gaat ! En al vol op gaande is !! Ïk ben al een öuwe “lul”, maar juist daar om , mij kan niets meer overkomen ? Destemeer bezorgt over de “kinderen , die nu öpgroeiên !

  Like

 2. Duchesne // juni 11, 2017 om 15:33 //

  keigoed artikel en verrekte helder, jammer dat het niet door het hele land word gelezen. Onzelf bewapenen? je mag wel worden ingeent tegen ziektes, je moet een helm dragen op de motor en een gordel in de auto. Werk je hoger dan twee meter moet je een veiligheidslijn met dito gordel dragen, maar een mes hebben of een ander wapen om je leven en je kindeen te beschermen en je bent een misdadiger. In mijn optiek is het verbieden van zelfverdediging en de middelen daartoe bezitten een misdaad tegen de mens als zelfstandig denkend wezen. Verantwoordelijk ben je voor je daden, maar niemand hoeft hulpeloos tezijn. Het verbieden van het bezitten van de middelen tot zelfverdediging is mijn inziens iets wat enkel slaven overkomt. Voorwerpen die eigendom zijn, onderdanen….onderdanig moeten zijn…..

  Like

 3. Von Puffelen // juni 11, 2017 om 16:42 //

  Op de wouten hoef je niet te rekenen, die zijn er alleen maar om de kankerelites te beschermen tegen het gepeupel wanneer de hooivorken uit het vet worden gehaald (mocht dat ooit nog gebeuren).
  Ik weet dat een tactical pen geen riot gun of AK is maar je kunt er een directe en onverwachte strike mee maken.

  Liked by 1 persoon

 4. Ach wat zal ik zeggen ik ben in de tuin bezig geweest .
  https://www.japansezagenshop.nl/product-categorie/zagen/

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // juni 11, 2017 om 19:27 //

  De foto van de vrouw op de grond uit Zweden roept bij mij walging, woede en zo nog het een en ander op. Weggegooid na gebruik als een stuk vuil. Niet voor het een of ander, maar ik zou ter plekke de daders kunnen hemelen en ik denk niet dat ik er ooit last van zou hebben,.

  Als vader, zoon, broer en wat meer zijn vrouwen een deel van mijn wereld, van ieders wereld, en het gaat er bij mij niet in dat er in Zweden niemand een wapen pakt en zorgt voor gerechtigheid.

  En als de daders niet te vinden zijn is er nog altijd de linkse fractie van de gemeenteraad, of het vluchtelingen comitee, of andere collaborateurs. Hun hobbie, hun verantwoordelojkheid, bij hun kom je dan ook de boel in balans brengen. Niet meer dan normaal, en doodgaan doen we allemaal, of je nou wil of niet.

  Wie geen respect heeft voor anderen moet zonder respect worden behandeld. Zeker als het structreel is.

  Liked by 1 persoon

 6. Volgens mij staat het achtergrondmuziekje nu uit, sorry voor de opgeblazen luidsprekers……

  Like

 7. skeeter // juni 11, 2017 om 20:22 //

  Kan je niet een tentharing in zon inboorling rammen of hebben tenten die niet meer.

  Like

 8. skeeter // juni 11, 2017 om 21:01 //

  Hockey stick is al favoriet hierzo, niemand had hem verteld dat je je eigen bezit niet mocht slaan.
  https://www.therebel.media/syrian_refugee_beats_wife_with_a_hockey_stick

  Like

 9. Die foto is van een Zweedse vrouw die tijdens de gewelddadige verkrachting/moord is overleden, maar het beest ging gewoon nog eindeloos door met verkrachten….zelfs tot de politie arriveerde.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s