Nieuw

De leeuw van de London Bridge – soms is het goed om een onbehouwen rouwdouwer in huis te hebben

De leeuw van London bridge – Roy Larnar.

Het moet moeilijk zijn als je denkbeeld van alles wat de beschaafde wereld lijkt te zijn zich afschuwelijk omdraait en dan toch de moed vinden om op te staan en terug te vechten.

Toen de drie meszwaaiende moslims de pub Black & Blue in de buurt van de London Bridge binnenstormden waren ze niet in de veronderstelling dat hun lofprijzing aan Allah anders zou worden ontmoet dan angstkreten en vrees. Ook hadden ze geen vermoeden dat er iemand was die hen in de weg zou staan en een held werd.

Ze hadden het mis op beide punten.

Het verbaast me niks dat de man die eigenhandig de drie moslimterroristen aanviel dit gelijktijdig deed met zijn strijdkreet “Fuck you, I’m Millwall”. Tot hoever Larner één van “de gabbers” is weten we niet, maar één ding is zeker. Je bent niet 48 jaar oud, Millwallsupporter, en reageert zoals hij deed zonder bij het ene en het andere in verschillende louche aangelegenheden aanwezig te zijn geweest.

Natuurlijk kan ieder van ons instinctief reageren wanneer we worden bedreigd en daarmee in staat zijn om een potentiële aanvaller te stoppen. Maar om de strijdkreten “Allah” met ”Fuck you, I’m Millwall” terug te schreeuwen en vervolgens zichzelf in de strijd werpen met drie mes gewapende extreem islamieten, getuigt toch wel van iets meer lef.

Maar ik zal verder niet speculeren over de achtergrond van Larners in verband met zijn optreden tegen de moslimterroristen, maar wil iets interessants constateren. Plotseling is de rouwdouwer een held! Hij belichaamt alle voor de hand liggende kenmerken van de meest verachtelijke mens, volgens het politiek correcte discours.

Hij is een blanke man van middelbare leeftijd.
Hij is een voetbalsupporter.
Hij drinkt bier.
Hij reageert instinctief op geweld met geweld.

Dit is de ergste nachtmerrie van feministen. Dat hij bovendien ook nog heteroseksueel is (wat we kunnen aannemen aangezien hij een zoon heeft), maakt het alleen nog maar erger. Maar nu is hij ineens een held. Dankzij zijn brutale moedige optreden heeft hij veel levens gespaard die anders aan een bloedige islammes verloren waren gegaan.

Iets zegt mij dat Roy Larner niet had gereageerd zoals hij deed als hij niet vele uren had doorgebracht op de tribune om zijn voetbalclub aan te moedigen en eer te brengen. Dan was hij één van die moderne mannen geworden zoals die feministen graag willen zien, die elke werkelijke strijd willen vermijden, en het liefst bijstaan om patriarchale structuren vanuit hun safe space te bestrijden – als Roy Larner had geluisterd naar de boodschap van de tegenwoordige feministen, zou er geen “Leeuw van de Londen Bridge” bestaan om over te praten.

Het feit is dat feministen, diep in hun hartje, vreselijk geil zijn op mannen met een gezonde agressie en een neiging tot vechtlust. Ook al willen ze dat niet bekennen… Ze houden van politiemannen en militairen in strakgeknepen billenbroeken die erop toezien dat ze zonder gevaar hun vrijheid kunnen benutten om hun feministische gal over het patriarchaat uit te spugen. En het liefst willen ze allemaal geneukt worden door Roy Larner.

Soms is het goed om een onbehouwen rouwdouwer in huis te hebben.

Bron met hier en daar een rommelige toevoeging:

https://www.motgift.nu/2017/06/07/lejonet-fran-london-bridge-ibland-ar-busarna-bra-att-ha/

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on De leeuw van de London Bridge – soms is het goed om een onbehouwen rouwdouwer in huis te hebben

 1. Hij was portier. En toen ze ‘voor allah’ schreeuwden dacht hij dat ze ‘hup Arsenal’ riepen en ging er op los.

  Hoorde ik gister in de kroeg van wat Engelsen. 😉

  Like

 2. Informatie uit de kroeg is altijd welkom en wordt hoog gewaardeerd.

  Liked by 1 persoon

 3. Lily Demuynck Demuynck // juni 11, 2017 om 07:01 //

  Beste vriend Rommel,

  Niet alle feministen zijn zoals jij ze beschrijft. Mijn dochter en ikzelf zeker niet. Wijzelf hebben nog niet met islamitische messentrekkers te maken gehad, maar als er een incident is schrikken wij er niet voor terug moslims op hun plaats te zetten terwijl alle andere Belgen in hun hoekje kruipen van de schrik. Wij zijn dus ook een beetje leeuwinnetjes.

  Beste Vlaamse groet,

  Lily en Shanna

  Like

 4. Ik adviseer iedereen een wapen te dragen, dan heb je een kans, mits je niet aarzelt.
  De politie is altijd te laat en komt de scherven opruimen.
  Act as a hardcore Milwall fan and fuck muslimterrorists.

  Liked by 1 persoon

 5. @ Bert

  Met je eens. Wapen dragen, ben je tenminste enigszins beschermd. Gelijk gebruiken als het nodig is. Zal dan niet twijfelen.

  Like

 6. Hopelijk doe ik hetzelfde als deze Engelsman, mocht het nodig zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: