Nieuw

Belgische marine gaat jihadisten naar Europa varen

En het Nieuwsblad brengt dat nieuws dan alsof de Belgische marine keihard op gaat treden. Het is een mooi voorbeeld van hoe u eendrachtig wordt voorgelogen door staat en staatsmedia.

De Belgische marine zet maandag koers naar de kust van Libië om daar de drukste en gevaarlijkste vluchtelingenroute ter wereld te verstoren. Omdat de Italiaanse marine verzuipt in het vele werk, wordt het Belgische fregat Louise-Marie mee ingezet om mensen- en wapensmokkelaars in kleine, snelle bootjes te onderscheppen en vluchtelingen van de verdrinkingsdood te redden.

Blijkbaar worden er ook wapens Europa in gesmokkeld voor de jihadlegers van het Evil Empire in Brussel. Dat hadden we kunnen weten natuurlijk, maar ik zag het nog niet eerder in de krant staan. “Vluchtelingen van de verdrinkingsdood redden”, doe je effectiever door ze helemaal niet te laten vertrekken, maar dat is niet de bedoeling zal verderop blijken. Het zijn ook geen vluchtelingen, dat woord wordt gebruikt om onze eigen aanstaande genocide hier te verkopen als humaan.

“We verwachten heel veel werk want voor de Libische kust staan 1 miljoen mensen klaar om de oversteek te wagen.”

Allemaal vrouwen en kinderen zeker ? Of laten al die mannen in de militaire leeftijd hun familie achter als ze ‘op de vlucht’ slaan ? Wat een monsters.

Het is de tweede keer dat de Belgische marine in de internationale wateren tussen Sicilië en Libië mee zal helpen om zoveel mogelijk smokkelaars en illegale wapens tegen te houden.

Stoer hoor.

“160 à 170 manschappen zullen tot 28 juli op het fregat blijven om deze Europese missie tot een goed einde te brengen”, zegt eerste wachtmeester Hubert Rubbens.

Ah, het is een ‘Europese’ missie. Europa voert geen missies uit, Europa is een continent. Het Evil Empire in Brussel voert wel missies uit.

“Het is de bedoeling dat wij een bepaalde sector krijgen toebedeeld om actie te ondernemen. Bij ons is dat vlak voor de Libische kust. Ons fregat mag tot 15 kilometer van het strand naderen.

Net buiten de territoriale wateren van Libië dus. Zo dichtbij als maar mag. Die ‘vluchtelingen’ ‘wagen’ hun leven dus niet zoals geschreven werd, ze stappen bijkans direct bij jullie aan boord vanaf het Libische strand. Volgens de geldende regels breng je zo’n vluchteling illegale migrant dan naar de dichtstbijzijnde haven en dat is zeker niet 500 kilometer verderop in Italië.

Dat is meteen ook een van de drukste zones op de vluchtelingenroute. Als we de berichten mogen geloven, staan er 1 miljoen mensen vol ongeduld te trappelen om de oversteek naar Italië te wagen in gammele, overvolle bootjes.”

‘Gammel, overvol’. Aaah gossie, wat ontzettend zielig.

In het kader van de Europese operatie Sophia zal de Louise-Marie samen met een dertigtal andere Europese marineschepen de Italiaanse militairen en politie ondersteunen om deze massale invasie het hoofd te bieden.

Dertig !!! Fucking marineschepen. Michiel de Ruyter legde met 4 of 5 bootjes en wat middeleeuwse boordkanonnen heel Algiers in de as om de invasie van de slavenjagende en plunderende moslims een halt toe te roepen en en passant zonk die nog een stuk of wat van die piraten galeien van de mohammedanen die toen ook al Europa aanvielen.

Dertig !!! Fucking marineschepen. Het Evil Empire in Brussel zet een complete Armada in om hun jihadlegers over te zetten naar Europa !!!

“We focussen op de jacht op mensensmokkelaars”, zegt Rubbens.

Stoer hoor.

Alles verloopt volgens een uitgekiende procedure.

Uitgekiend is het zeker. De meeste mensen hebben niet eens in de gaten wat er gebeurt. Vorige maand nog vier argeloze studenten mijn straat uitgetrapt die al mijn GroenLinkse medestraatbewoners met zielige praatjes moreel geld aan het afpersen waren voor Artsen Zonder Geweten zodat die hier jihadnegers naar toe kunnen varen om de blanke bloedlijn van hun dochters voor eens en voor altijd te vernietigen.

“Het is te vergelijken met de strijd tegen piraten.

Ja. Het ZIJN piraten, islamitische jihadpiraten ! Vroeger kelderden we die, kielhaalden ze (neeuh, dat deden we met de eigen bemanning als ze PvdA gestemd hadden), en voerden ze aan de haaien, waarna we hun boten in de hens staken, hun havens in de as legden en ze herstelbetalingen oplegden. Tegenwoordig nemen we Somalische piraten mee naar Nederland om ze hier niet te berechten en vervolgens een asielvraag te laten doen, terwijl de rechter zich afvraagt wie voor het ‘schietincident verantwoordelijk’ was na een ‘schotenwisseling tussen de piraten en de mariniers’.

Meestal volstaat het naderen van zo’n impressionant schip voor de smokkelaars om te stoppen.

Stoer hoor.

Lukt dat niet, dan zetten we de achtervolging in. Als het fregat dicht genoeg is gekomen, springen twee teams van zes man in een zware rubberen boot om echt tot bij het doel te komen.

Stoer hoor.

Ons boarding team beschikt over boten met een jetmotor die heel hoge snelheden halen.

Stoer hoor. Laat me raden. Betaald door de belastingbetaler die zo meteen ook de jihaduitkeringen voor de overgezette moslimkolonisten op mag hoesten.

Eens het vaartuig is onderschept, worden de boordpapieren nagegaan.

Fucking ambtenaren.

Die operaties zijn uiteraard niet zonder risico.

Stoer hoor.

“Wij hebben dan wel geen politionele bevoegdheid maar zijn gewapend met kleine vuurwapens en machinegeweren en iedereen aan boord draagt scherfwerende vesten”, zegt de marineofficier.

‘kleine vuurwapens’. Haha. En het Nieuwsblad  zet in de titel:

Dat is dus gewoon gelul.

“Zelf hebben we nog niet moeten schieten of geweld gebruiken.”

Stoer hoor.

Nee, dat zal ook wel niet gebeuren. Ze schieten wél op de Libische kustwacht, omdat die het gespuis terugbrengt naar Afrika.

Tijdens de vorige opdracht pakte de Belgische marine drie mensensmokkelaars op en redde het bijna duizend vluchtelingen.

Aap uit mouw. Alle stoere praatjes zijn om ons te misleiden. Het is gewoon een invasiemissie. De missie is niet om de invasie te stoppen maar vluchtelingen te redden jihadlegers over te zetten.

“We verwachten nu meer werk, ook al omdat de trafiek in de zomer traditioneel piekt. In die periode zitten ook meer vrouwen en kinderen in de bootjes.”

‘vrouwen en kinderen’. Echt. Kijk maar naar deze statistiek.

Als een bootje wordt onderschept, brengt de marine het ter plekke tot zinken.

Stoer hoor. Maar het gebeurt niet, want de ‘smokkelaars’ bellen rechtstreeks met de Artsen Zonder Geweten en varen lekker daar naar toe terwijl jullie toezicht houden.

Het fregat Louise-Marie wordt geleid door commandant Schotte. Zeventig procent van zijn bemanning heeft ook aan de eerste missie deelgenomen. “Die mannen zitten 220 dagen per jaar op zee om te oefenen. Zij weten perfect hoe ze dit moeten aanpakken.”

We zouden je kutboot op moeten blazen.

Bonustweets:

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Belgische marine gaat jihadisten naar Europa varen

 1. Afgrijselijk die Belgen. Christencultuurvernietigende Dwazen. Europa Fucking Genocide. Hoogverraad.
  Enzovoort…

  Like

 2. Oorlogsschepen met regenboogvlaggetjes en elke vrijdag de Gay Parade op ’t achterdek. Manmanman (m/v/x)

  Like

 3. Duchesne // juni 11, 2017 om 14:19 //

  Binnen Europa bevinden zich Albanie en Kosovo…..welke reeds Islamitisch bestuurd worden. Het is de vrijhaven voor moslim terreur en een opleidingscentra voor Jihadisten die in Europa wonen. Het mooie is dat door een EU project voor werklozen deze elders in Europa 3 maanden met behoud van uitkering mogen trachten werk te vinden…..moet ik het met een tekeningetje nog duidelijker maken: de EU financiert de opleiidng tot moslimstrijders voor jonge moslims die geboren en getogen zijn in Europa. Je zou er respect voor hebben, de vijand je soldaten laten voeden en opleiden, en ondertussen van een zwakke onderhandelingspositie met enkel terreur als middel tot een compleet Europeesleger met een wurggreepop de samenleving komen, alles betaald door Bassie…Respect, dit is pas het oorlogvoeren op het hoogste niveau. En het mooie is, je soldaten die onder de Europeese bevolking leven kunnen al oorlog voeren en geld en goederen buitmaken, verkrachten en moorden en in de gevangenis, als ze worden gepakt, krijgen ze rust, eten en zorg, en dat alles tussen medestrijders. En zolang ze niet worden gepakt en ze netjes een deel van de buit afdragen aan de heiige strijd worden ze beschermd binnen de no go zones en de anonimiteit, eventueel gesteund door medestrijders die bij overheidsdiensten werken. Dit is pas een gevechtspositie innemen…..Je zou bijna moslim willen zijn.

  Vorig jaar werd in Limburg een groot complex in gebruik genomen door het Amerikaanse leger, met als reden het hebben van grote voorraden wapens en munutie in geval van een oolog tegen Rusland. Gezien het mogelijk niet kunnen verschepen van materiaal in oorlogstijd is dit logisch….maar je kan er ook een Jihadisten leger binnen Europa mee bewapenen….

  De vloot die nu word gestuurd is omdat er in Libie iets gaande is en er nu een vloedgolf word verwacht, en de komst van deze schepen van de EU zal een enorme aanzuigende werking hebben.

  Volgens de Nigeriaanse VN afgebasrdigde zijn in 2016 ruim 600.000 Nigerianen naar Europa vertrokken…..de EU zegt 160.000 boot migranten te hebben “gered” in 2016, die dus in Europa zijn gekomen…..dat zijn een mix van alle nationaliteiten samen…..waar zijn die honderduizenden Nigerianen gebleven?

  Ik denk dat we worden voorgelogen qua getallen dat de honden geen brood meer lusten. Er zijn in Duitsland in 2016 een miljoen migranten aangekomen, die nu recht schijnen te hebben om hun vrouwen, kinderen en ouders over te laten komen. Ongetwijfeld hun broers en zussen ook en aanverwante artikelen. Voor ieder migrant die de grens over word gesmokkeld komen er legaal nog tientallen achterna….betaald vanuit de belastingen….en een migrant kost gemideld 100.000 per jaar aan alles wat eromheen hangt. En dat is zonder de schade aan autochtonen meegerekend door criminaliteit. Bijna geen een van hen zal ooit werken of geld opleveren. Niemand hoeft de lagere school te hebben afgemaakt om te weten dat onze sociale kassen en voorzieningen compleet naar de Filistijnen gaan, dat onze veiligheid per migrant verder daalt tot een derde wereld niveau en dat Europa in chaos zal vervallen. Dat er nog autochtonen zijn de belasting betalen met de gedachte dat het voor het algemeen nut is zegt alles over de voorlichting en hoe ver de leugens zijn geslikt.

  Mocht de moslimplaag in Europa is een overname met enrome gevolgen op sociaal en maatschappelijk niveau. Industrie zal in elkaar vallen, techtnische kennis zal vertrekken, vrouwen zullen thuis opgeloten moeten zitten voor hun eigen veiligheid. Er zal een ongelijkheid zijn en niemand zal nog veilig zijn. Het enige wat dit lot voor Europa nog kan wenden is een massale uitdrijivng van moslims, een grote schoonmaak binnen de eigen soort of een ramp, al dan niet door mensen gemaakt …..

  Wie wijs is wapend zich, leert te vechten en voor zichzelf te zorgen, legt contacten en bereid zichzelf voor op oorlog op lokaal niveau en op een leven waarin reizen een gevaarlijke bezigheid zal zijn en niemand te vertrouwen. Het kijken van Mad Max 1 is ook een aanrader, want het zal erop neerkomen dat enkel gekken en moslims nog bij de politie zitten en dat letterlijk alles aast op een makkelijke prooi.

  In een wereld waar leugen en politiek hetzelfde zijn is de burger altijd het schaap dat geschoren moet worden, maar in het komende scenario is de burger het schaap dat geneukt, geschoren en geslacht zal worden, zowel door eigen volk als door het gespuis dat ze elders graag kwijt zijn.

  Er komt een censuur aan die ons totaal in het donker zet en ook sites als Fenixx de grondstof zal ontnemen om te bestaan. Als de pers en overheid een slot op de berichtgeving gooien is er niets, en valt de protesterende burger in ene zwart gat van niets horen en niets weten, iets wat nu al aan de gang is. Democratie drijft op het bestaan van de vrije pers, zonder open en niet gecensurerde berichtgeving is democratie niet mogelijk.

  Nederland is geen democrstie maar een meerpartijen dictatuur zonder enig benul van verantwoording voor de burgers in dit land. Het stukje voor jezelf zorgen is Haagse traditie, maar nu wordhet schaap geneukt, geschoren en geslacht. Er komen immers schepen met nieuwe schapen….

  De voorbereidende maatregelen voor de genocide op de blanke bevolking word opgevoerd door de EU, en de weg terug zal een golf van bloed zijn. Die golf van bloed zal er komen, hoe dingen ook lopen, maar ik denk dat het ook de bedoeling is. Breivik had in zijn optiek gelijk, je kunt niet tegen de stroom vechten maar wel de kuikens van de verraders aanpakken als die beveiligd zijn. Ik vermoed dat dit ook het logische gevolg is van uitsluiting van een deel van de bevolking door links ennhet opdringen van een denkwijze. Wie anderen uitsluit zal vroeg of laat verzet krijgen, en wat is logischer dan je vijand in zijn harnas te pakken waar deze wel te raken is, namelijk in zijn of haar leefomgeving. Beveilig die maar eens, dat kan enkel door jezelf op te sluiten. Onschuldigen? Nee, meeeters van misdasd en toekomstige onderdrukkers, het word echt tijd onze sociale denkwijze aan de kant te zetten want wij worden nu aan de kant gezet, en afgemaakt. Geen medelijden met de verraders, ze hebben het zeker niet met ons.

  Eerst overleven en winnen, dan sociaal zijn en ruimte voor een ander hebben, iedere andere denkwijze is een luxe die je niet kunt veroorloven.

  En voor wie het geld heeft, emigratie is de beste optie. Ons arme mense die sal vechte, ze moet wel.

  Liked by 2 people

 4. Hoe dichter bij Brussel hoe gekker, kan de eu-kliek niet nadenken?

  Like

 5. Smerige verradelijke belgen in opdracht van de Eu nazi’s dat addergebroed naar onze contreien importeren.
  Wat een viezerikken zijn het toch!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De EU gaat iets minder rubberboten leveren aan de Libische mensensmokkelaars, zegt de EU – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: