Nieuw

Politie arresteert tientallen niet-moslims na moslimaanslag in Londen

twee man gearresteerd voor koranverbranding op you-tube

De Engelse politie heeft geen tijd om de 23.000 bekende islamitische terreursympathisanten in de gaten te houden, maar kon nog wel een gaatje vinden in hun drukke agenda om tientallen mensen op te pakken omdat ze kwetsende en beledigende woorden gebruikt hadden die gericht waren tegen mensen vanwege hun religie of ras.

Want woorden zijn zoveel dodelijker dan aanslagen. De complete ongecensureerde Oxford Dictionary die op lange muzelman tenen valt is natuurlijk veel ergerderder dan in het rond vliegende ledematen van racistische en intolerante blanke aboriginals en hun tienerdochters.

Zo arresteerde de politie in West Mercia een man die moeite had een koran in de fik te steken, en een andere die pagina’s uit het veroveringshandboek scheurt, en dat op You-Tube gezet hadden. The Daily Mail, die met dit verhaal komt, kiest ervoor om niet de video te plaatsen, maar wel het gezicht van de koranverbrander vol in het artikel.

Vroeger kwam er nog wel eens een rechter te pas aan een doodstraf in het Verenigd (kuch) Koninkrijk.

Alle verdachten (moslims) die na de moslimaanslag in Londen opgepakt werden (groot in elke krant, want kijk ons eens daadkrachtig zijn) zijn gelukkig wél weer vrij (nauwelijks te vinden in een krant, vandaar ietwat obscuur linkje, want het publiek mag niet weten dat ze belazerd worden).

Die Zweedse korans van ‘rommel’ fikken trouwens prima:

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Politie arresteert tientallen niet-moslims na moslimaanslag in Londen

 1. Kijk ik denk niet dat dit het idee van de politie zelf is ,”die hebben zelf grote problemen met die achterlijke Moslims ! Maar dat zij zich voor het “karretje van de overheid laten “spannen ? Toont hun “slaafse lafheid aan ! Zij gaan ook staken als hun salaris niet meer voldoet ! Later hebben zij dit natuurlijk niet gewûst ! Als het Radicale moslimtij niet meer te keren valt !

  Liked by 1 persoon

 2. rare prioriteiten, nog komend uit Brussel of Berlijn?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 10, 2017 om 11:59 //

  Het lijkt mij niet dat er veel strafbaars is aan het verbranden van een boek of dat nou een koran is of Ik Jan Cremer, het zal dus wel om de begeleidende tekst geweest zijn.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: