Nieuw

Nederlandse Iraniër gearresteerd voor verkrachting in een Zweeds dorp

Een Iraniër met staatsburgerschap in Nederland is gearresteerd op verdenking van verkrachting van een 20-jarige vrouw. De misdaad heeft plaatsgevonden in het centrum van Dorotea tijdens de nacht van zaterdag.

Een 30-jarige man met een Iraanse naam en een Nederlandse staatsburgerschap is gearresteerd op verdenking van verkrachting van een 20-jarige vrouw in het centrum van Dorotea, wat slechts 2686 inwoners telt.

Uit de documenten van de rechtbank blijkt dat er geen markering is gemaakt dat de gedetineerde behoefte heeft aan een tolk. De verkrachting zou hebben plaatsgevonden in de nacht van zaterdag tussen 0:00-04:00.

De vrouw kwam na de verkrachting in het ziekenhuis, schrijft Sveriges Radio. Drie andere gevallen van verkrachting zijn in de gemeente Umeå tijdens hetzelfde weekend aangemeld.

Bron:

http://www.friatider.se/holl-ndsk-iranier-fast-f-r-v-ldt-kt-i-svensk

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Nederlandse Iraniër gearresteerd voor verkrachting in een Zweeds dorp

 1. Een Nederlandse streepje Iraniër ….

  Like

 2. Streepjes reizen heel Europa door om de beest uit te hangen. Reisgeld wordt gefinancierd uit de oetkieringen, de toeslagen en de gemeentelijke participatiebonussen. Verblijf uiteraard bij familie en stamleden. Ik hoor van #dobbernegers die met 20 identiteiten de hele week druk zijn om in 20 Eurolanden hun oetkiering op te halen. Iets zegt mij dat ze dit niet zelf bedenken maar deel uitmaakt van een enorm leuk aanbod van de gespecialiseerde reisburo’s.

  Like

 3. O wacht, deze had de Nederlandse nationaliteit en had ook geen Zweedse tolk nodig. Da’s wel opvallend maar ik blijf bij mijn bovenstaand verhaal.

  Like

 4. N.E. Derlander // juni 11, 2017 om 08:58 //

  Toch is het beeld gecreëerd en wordt in stand gehouden dat dit een man als hij een man van de wereld met potentie is. Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. (De autochtone Nederlanders, die al minstens 40 tot 50 jaar gewerkt hebben, mogen doorwerken, want ja de vrijheid van (de aanhangers van) “iedereen die van de wereld is en de wereld is van iedereen” mocht toch ergens van betaald worden nietwaar? En de elite gaat dat niet zelf betalen, die haalt het bij de autochtone Nederlanders, die door mogen werken……….

  Like

 5. N.E. Derlander // juni 11, 2017 om 09:00 //

  Oeps: het woordje “dit” moet uit de eerste zin.

  Like

 6. N.E. Derlander // juni 11, 2017 om 09:05 //

  Misschien moet ik zeggen: de elite en andere artiesten vinden, dat u autochtone Nederlander (ook na een reeds lang arbeidzaam leven) mag doorwerken en betalen voor: “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”.

  Like

 7. Klippie73 // juni 11, 2017 om 12:58 //

  Al die verkrachters en pedofielen deporteren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: