Nieuw

‘Migranten doen zich voor als homo voor asiel’

Door: Bauke Schram

Een toenemend aantal afgewezen asielzoekers doet zich voor als homo om zo alsnog asiel te krijgen. Dat meldt de IND. Migranten wijzen op hun homoseksualiteit op grond waarvan ze nogmaals asiel aanvragen.

Of de migranten echt homoseksueel zijn, is lastig te bevestigen. Renger Visser, directeur Asiel en Bescherming van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) slaat vrijdag alarm in De Telegraaf: een groot deel van de afgewezen asielzoekers die terugkomen met een nieuwe aanvraag, brengt dan een ‘nieuw verhaal’ over bijvoorbeeld het leven als homo of transgender.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/migranten-doen-zich-voor-als-homo-voor-asiel-511957/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on ‘Migranten doen zich voor als homo voor asiel’

 1. Als de eis wordt dat je als asielzoeker alleen binnenkomt met eern Universitaire opleiding Wenkbrauwonderzoeker dan moet je eeens kijken hoeveel lui d’r weer een doctorsbul uit de zak toeveren.

  Mijn onderbuik in samenwerking met miljoenen door mij gelezen artikelen op het net laat weten dat ze die Welkomstambtenaren van de Zieligheidsindustrie eens een maandje opsluiten dan zul je zien dat het aantal professoren dramatisch terugloopt. Zij zijn het die de weg wijzen, de scrips voor de verhoren en de draaibiioeken voor de mensenhandelaren schrijven.

  En hun bazen zorgen voor de financiering. Is het zo moeeilijk om aan de reiziger te vragen waar die vandaan komt en hoe hij zijn reis van 15000 dollar heeft bekostigd en of ’t niet goedkoper was geweest om een goedkope vlucht te boeken voor 29 euro heen en weer.

  Als ik adviseur was geweest tegen 3 ton per jaar plus 10 euro kopgeld voor elker dobberaar die ik binnenbreng zou ik hebben gezegd dat ze dat van hun opoe hebben gekregen die vroeger dat negermeisje met die vlieg op de neus was en voor die foto miljarden aan royalties op heeft gestreken.

  Like

 2. Sorrie voor de berg overbodige letters hierboven maar als ik van 3 ton per jaar droom worden mijn handen vettig en daar blijft dan van alles aan hangen. Toetsen van het toetsenbord bijvoorbeeld.

  Like

 3. Alphons Mantel // juni 10, 2017 om 17:51 //

  moslims mogen liegen tegen niet-moslims

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: