Nieuw

Abdul’s verklaring waarom het meisje “NEE!” schreeuwde: “Ze was zo erg geil dat ze niet meer wist wat ze zei”

Pixabay

Het nieuwe spannende Zweden – Abdul uit Syrië heeft een meisje verkracht in een auto terwijl alles werd gefilmd met een mobiele telefoon. Het meisje schreeuwt op de film: “Nee, ik wil niet!” , maar Abdul betoogt: “Ze was zo erg geil dat ze niet meer wist wat ze zei”. Nu komt hij weg met jeugdzorg, omdat hij beweert jonger dan 16 jaar te zijn – en weet deportatie te voorkomen.

Het meisje kwam in contact met het zogenaamde Arabische vluchtelingenkind door middel van de sociale media, en ze besloot om hem te ontmoeten. In april van dit jaar was het meisje op een feestje in Kalmar en had teveel alcohol gedronken, wat ertoe leidde dat ze meerdere malen moest overgeven.

Op de late avond en in de nacht had ze moeite om voor zichzelf te zorgen. Ze kreeg toen hulp van Abdul en een metgezel om haar met een auto naar huis te brengen.

Het meisje lag bewusteloos op de achterbank toen de auto plotseling stopte. Toen ze wakker werd merkte ze dat haar ondergoed weg was.

Op 19 april werd Abdul gearresteerd op verdenking van verkrachting en 22 april werd hij voorgeleid.

Toen de politie een huiszoeking verrichte in de woning van Abdul vond men films en foto’s op zijn computer die lieten zien hoe het meisje verkrachtte. Tijdens het moment van ondervraging dat het meisje te horen kreeg wat er gevonden was op de computer van Abdul raakte het meisje in paniek omdat ze vreselijk bang was dat het materiaal verder verspreid was.

De film is gebruikt als het sterkste bewijs tegen Abdul. In opeenvolging hoor je het meisje meerdere malen schreeuwen “Nee, ik wil niet!”. Ondanks dit alles beweert Abdul tijdens de rechtszitting dat het vrijwillige seks was.

Tijdens een politieverhoor werd Abdul gevraagd hoe hij het geschreeuw van het meisje vertaalde dat hij moest stoppen en niet wilde.

– Ik was niet gefocust op dat geschreeuw, ze zei alleen maar dingen die ze zelf begreep, verklaarde het Syrische vluchtelingenkindje.

Toen hij werd gevraagd om uit te leggen wat hij bedoelde antwoordde de Arabier:

– Als je erg geil bent kan het gebeuren dat je dingen zegt waar je niet bewust van bent. Ik bedoel te zeggen dat ze zo erg geil was dat ze niet meer wist wat ze zei, ontvouwde Abdul.

Abdul heeft misbruik van het meisje gemaakt terwijl ze dronken was, schrijft Sveriges Radio. Hij ontloopt gevangenisstraf vanwege zijn vermeende jonge leeftijd, meldt SVT.

De rechtbank in Kalmar heeft Abdul tot 85 uur jeugdzorg veroordeeld, en moet ook 115.000 kronen (12.000 euro) smartengeld betalen aan het meisje.

De Officier van Justitie heeft geen verzoek ingediend dat Abdul geporteerd moet worden naar zijn Arabische thuisland.

Uit de officiële gerechtsstukken blijkt dat het vluchtelingenkindje een staatsburger van Syrië is, en in behoefte is aan een tolk in de Arabische taal. Hij is al in het bezit van een strafblad met meerdere diefstallen. Wat hem op 2 februari 2017 slechts een waarschuwing van de rechtbank heeft opgeleverd.

Bron:

http://www.friatider.se/abduls-f-rklaring-till-att-flickan-skrek-nej-hon-var-s-k-t-att-hon-inte-visste-vad-hon-sa

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Abdul’s verklaring waarom het meisje “NEE!” schreeuwde: “Ze was zo erg geil dat ze niet meer wist wat ze zei”

 1. Als het mijn dochter of zelfs mijn buurvrouw “betrof ,”nam ik het risico om voor moord opgepakt te worden ! {Ik zou het natuurlijk niet öpen en bloot”doen} Dât öngedierte moet “Verdelgt worden !

  Like

 2. Het meisje kwam in contact met het zogenaamde Arabische vluchtelingenkind door middel van de sociale media, en ze besloot om hem te ontmoeten.
  Erg voor dat meisje, maar … gewoon echt een geval van eigen schuld.
  Domheid wordt gestraft!

  Like

 3. Over straffen gesproken die moord op die twee in/ bij spakenburg dader 14 jaar kan hier maar maximaal 2 jaar gevangenis voor krijgen gerechtigheid serveer je zelf dat laat je niet aan anderen over .

  Like

 4. Henk der Niederlànder // juni 10, 2017 om 13:11 //

  Ook hier weer hetzelfde slappe lulverhaal over een minderjarige ”vluchteling” zo’n officier van Justitie zou als eerste onderzoek moeten laten doen naar zijn werkelijke leeftijd en dan een syraf moeten eisen die recht doet aan zijn werkelijke leeftijd.
  Doordat Justitie in geen enkel land zo iets doe zijn nmm deze mensen zeker mede verantwoordelijk voor al deze excessen.

  Like

 5. HetZalWelWeer // juni 10, 2017 om 22:16 //

  Onder het mom van:

  Asseeeeee marrrrrr geil issss maggggg allllleeeeeeesssssss!

  Like

 6. Klippie73 // juni 11, 2017 om 12:56 //

  Ouders, licht je kinderen goed voor. ZOEK GEEN CONTACT MET EEN ASIELZOEKER.
  Afhakken dat ding.

  Like

 7. Jan Bos // juni 12, 2017 om 12:18 //

  Waarom gen 85 stokslagen ? Ze hebben immers het liefst hun eigen cutluur ?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Verkrachter weigert zijn taakstraf – speelt in plaats daarvan voetbal

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: