Nieuw

Politie onderzoekt 44 jarige vader die twee Afghaanse seksverslaafden uitklopte die zijn dochter lastigvielen

We hebben weer een held en het mag tegenwoordig niet eens meer een verassing zijn dat de politie seksueel gefrustreerd kut tuig met een kleurtje niet wenst aan te pakken maar wel op volle oorlogssterkte uitrukt om vaders aan te pakken die het werk van deze laffe veldwachters overnemen om zelf hun dochters in bescherming te nemen.

In de Beierse deelstaat Gauting was het een 44 jarige vader die de lakse opstelling van de plaatselijke politiemacht zat was en zelf maar eens in actie besloot te komen om zijn dochter te helpen. Wanneer je aangifte doet en je enkele weken later weer wordt lastiggevallen door Afghaanse kansenpareltjes dan  kun je ook niet anders meer dan het recht in  eigen hand nemen en deze producten van Merkels zelfmoordprogramma te trakteren op een welverdiend pak slaag.

Enkele weken geleden werden de twee jongen meisjes in de leeftijd van 15 en 16 jaar oud lastiggevallen door twee Afghaanse asieleisers die wel zin hadden in een leuk verzetje. De beide mannen in de leeftijd van 31 en 18 jaar oud vielen de meisjes toen reeds seksueel getint lastig en dit herhaalde ze afgelopen zaterdag toen ze met wat andere asiel pedofielen de meisjes weer opzochten en ze lastig vielen achter de Fristo te Gauting.

Terwijl de overige kansloze strontzakken toekeken sprong één van de klootzakken op het bankje waarop de meisjes zaten en haalde hij onder groot gejuich van het ander aanwezig asieltuig zijn geslachtsdeel te voorschijn om zich vervolgens voor de meisjes af te rukken. Op het moment dat deze gynaecoloog in opleiding tot zijn hoogtepunt aan het komen was belde het zestienjarige meisje haar vader op om hem te vertellen wat er gebeurde. De man stapte gelijk in zijn auto om naar de meisjes toe te komen.

Ondertussen was een 20 jarige vriend van het meisje reeds ter plaatsen gekomen en was het sekspretje van de asieleisers al omgeturnd in een stevige woordenwisseling te samen met wat klappen die letsel bij zowel de vriend van het meisje als de asieleisers veroorzaakte.

Op het moment dat de vader van het meisje ter plaatsen kwam informeerde hij eerst even wat er precies was gebeurd en wie wat had gedaan om vervolgens de 18 jarige en de 31 jarige seksueel gefrustreerde op wat welverdiende klappen te trakteren.

Het mag geen verassing zijn dat de politie toen wel gelijk kwam toesnellen en werden uiteraard de vader van het meisje en haar 20 jarige kennis opgepakt. De asielzoekers werden ook meegenomen maar die kunnen er natuurlijk niets aan doen. Iets met cultuur of zo.

Ach een leuk verhaaltje zo juist voor het weekend en weer een vader die in het zonnetje gezet mag, nee moet worden. Een ‘feelgood’ verhaaltje tussen alle andere ellende gewoon omdat het kan.

met groet Bolo

bron Freie Zeiten

 

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Politie onderzoekt 44 jarige vader die twee Afghaanse seksverslaafden uitklopte die zijn dochter lastigvielen

 1. susan // juni 9, 2017 om 21:27 //

  Zijn bij die politie kennelijk ook allemaal pedofielen,als ze dit goed keuren ,wat een vuilakken toch.Wetten zijn daar geheel overbodig,alleen zo’n smerige cultuur is maar nodig.Nu heb ik dit in Barendrecht ook wel meegemaakt,op het Fruit woonde een Marokkaans gezin en die vrouw werd regelmatig afgerost en liep dan met blauwe ogen naar de straat kijkend buiten,schaamde zich. Haar buurvrouw belde de politie en de agent durfde te beweren,dat het de man zijn cultuur was om die vrouw te mishandelen ipv die agent zich aan de wet hield,wat ik hem ook zei,maar daar had hij maling aan. Toen leefde Mary Visser van het CDA als kamerlid nog en die had ik ingeschakeld en zo werd de man toch uit huis geplaatst,al is dat maar tijdelijk en nam de oudste zoon,de taak van zijn vader over en kreeg de vrouw er weer van langs. Veel helpen doet het dus niet met die cultuur,een enorme verrijking,dit soort hoogopgeleiden.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 9, 2017 om 22:54 //

  Vanavond ging het in het NOS Journaal ook over burgers die zelf het heft in handen nemen, dit naar aanleiding van de vrouw uit Hoorn die zelf haar belager opspoorde toen de politie daar niet toe bereid was. Gelijk daarna kwam een politieman aan het woord die het wel “begrijpelijk” vond dat mensen zelf op zoek gingen maar tegelijkertijd waarschuwde voor het gevaar van eigenrichting. Hij gaf dus eigenlijk gewoon de incompetentie van de politie toe, en dat zonder te blozen. We gaan het meemaken wat de uitspraak van de rechter zal zijn, en dan zal tevens blijken of ook het straffen maar aan de slachtoffers moet worden overgelaten (of vrienden en bekenden van haar die de honneurs waarnemen.) Het is zelfs maar zeer de vraag of het stuk uitschot deze apotheker zijn onterecht verkregen Nederlanderschap kwijt raakt.

  Like

 3. Het is zelfs maar zeer de vraag of het stuk uitschot deze apotheker zijn onterecht verkregen Nederlanderschap kwijt raakt.

  Lol denk het niet Tijl het zit in Duitsland (geintje Tijl ik kon het niet laten)

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 9, 2017 om 23:57 //

  Hé je hebt gelijk, hoe noem je dat eigenlijk? Het Duitslanderschap? Het Duitserschap? Wie geht so etwas? Wie soll man dass nennen wurden gewesen sein?

  Like

 5. Dood meppen van dit religieuze agressieve gajes is een betere oplossing.

  Like

 6. Jan Bos // juni 12, 2017 om 12:15 //

  Kan ik ergens aandelen in de wapenhandel kopen ?
  Ik voorzie een grootse toekomst in die aandelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: