Nieuw

Gewoon een sensatiegeile gek of serieus? “Terreurdreiging bij concert Guus Meeuwis”

Bij het concert van Guus Meeuwis in het PSV Stadion is een terreurdreiging binnengekomen. De hulpdiensten zijn in staat van paraatheid. Vooralsnog gaat het concert van Guus gewoon door.

 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Gewoon een sensatiegeile gek of serieus? “Terreurdreiging bij concert Guus Meeuwis”

 1. Politie: opgeschaald na aanhouding mogelijk geradicaliseerde man

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28356534/___Eindhoven__onder_controle__.html

  Like

 2. Als je tegenwoordig geen terreurdreiging hebt opgelopen hoor je d’r echt niet bij. Al die politie- en beveiligingsdiensten zijn trouwens dol op terreurdreigingen. Niet dat ze daar wat mee doen. Ja, voor de Bühne wordt er ergens een halvezool van z’n nest gerukt die ze voor dit soort operaties bij de hand houden. De bedoeling van een beetje terreurdreiging is altijd vanwege de kijkcijfers van knakkers die voor de kost op een zeepkistje staan te zemelen en voor meer personeel en het scheelt weer in de CAO-onderhandelingstoneelstukken waar de ene overheid staat te schuimbekken tegen een halve andere. De échte terreurdreigingen zien ze niet aankomen en kunnen ze niet voorkomen als je ze hoort. Dat is het risico als je in een grote stad woont. Terwijl het dichtgooien van de grenzen, het uitzetten van alles wat binnengedrongen is en een bommentapijt op de hele zandbak wonderen doet en onze vrouwen weer ongestoort midden in het winkelcentrum hun menstruatiefeest kunnen vieren. [zie elders op deze site]

  Like

 3. blij dat het met een sisser afloopt, misschien losgebroken uit de Grote Beek?

  Like

 4. Guus Meeuwis, dat is toch die BN’er die zo tegen Wilders is en zo pro islam ?
  Maakt het voormalige rechtenstudentje het zelf een keertje mee, wat het is om in angst te moeten leven.

  Like

 5. skeeter // juni 10, 2017 om 19:25 //

  Nooit gehoord van ene G.M

  Like

 6. Duchesne // juni 11, 2017 om 10:08 //

  update….vijf mislams zijn opgepakt in Valkenswaard, waren zeer waarschijnlijk op weg naar hun Amsterdamse maatje die bij Guus Meeuwis is opgepakt. Politie geeft geen informastie vrij over leeftijden en andere gegevens……maar uit bericht geving is op te maken dat de auto van het gezelschap al in de gaten werd gehouden….en dat iemand de politie heeft getipt….

  …ik mis de berichtgeving over de jaarlijke gevechts oefeningen van onze mislam vrienden in de Ardennen….

  ….uit duistere bron het verhaal dat er een gespreide massa actie op stapel staat vanuit de mislam militie….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: