Nieuw

GETINTIËRS ZIJN RACISTISCH EN DOODSBANG VOOR ONS. EN TERECHT.

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

Door Blondemevrouw

Racisme is in de 21e eeuw een verdienmodel. Anna Steijn zou geen cent meer verdienen als racisme werkelijk de wereld uit is. Daarom probeert ze het met alle mogelijke middelen in stand te houden.

‘Anna Steijn’ klinkt natuurlijk veel te Nederlands en levert geen privileges op. Daar moest ze iets aan doen. Ze nam de achternaam van haar Kameroense vader ‘Nzume’ aan om dat lichte mokkakleurtje kracht bij te zetten. Zoals de meeste Afrikaanse vaders doen, had hij haar op jonge leeftijd in de steek gelaten, maar op deze manier kon ze toch nog van haar vader profiteren. De naam ‘Anna’, die haar Russische moeder haar bij de geboorte gaf, was niet etnisch genoeg, dus verzon ze ‘Anousha’. Nu was ze klaar om zich als onderdrukte slaaf te presenteren en munt te slaan uit een slachtofferrol. Ze zou een interessante casus voor de psychiatrie kunnen zijn.

Zoals een echte racist betaamt, is de ‘witte’ Nederlander haar dagelijkse doelwit. Anna haat de blanke mens tot in haar diepste vezels en steekt dit niet onder stoelen of banken. Het is een vorm van projectie natuurlijk, want eigenlijk haat ze vooral zichzelf. Een mengelmoesje, van alles tezamen en tegelijkertijd van alles niets. Een bekend getintiërsyndroom.

Roepen om gelijkwaardigheid, maar dagelijks inzetten op een aparte status. Anna denkt zwart-wit en wij-zij. Getintiërs zijn echter meestens niet zwart, zeker Anna zelf niet. Op de schaal van vijftig tinten bruin, komt ze niet verder dan een Mokka-4. En de meeste blanke mensen zijn niet wit, op de enkele heerlijk kussende roodharige na.

Vandaag deelde ze haar racistische mening in een stuk met de titel ‘Wit Nederland is racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.’

Ze legt uit dat getintiërs niet werken, niets van hun leven maken, ondanks de mogelijkheden en kansen die ze krijgen in het ontwikkelde Westen, omdat ze nu eenmaal recht hebben om alles te halen en te nemen, zonder er iets voor te doen. Want koloniale verleden. Een privilege, zogezegd.

How is that working out for you? Klagen dat getintiërs in armoede leven, terwijl iedere ‘witte’ het financieel fantastisch heeft (maar natuurlijk, Anna) en tegelijkertijd trots stellen dat leven van een uitkering, aangevuld met de baten van het beroven en overvallen van ‘de witte Nederlander’, een privilege van de getintiër is.

Slavernij zit Anna behoorlijk dwars. Althans, dat wil ze de lezer doen geloven. Het is onderdeel van het verdienmodel, maar het interesseert haar in werkelijkheid niets. In de islamwereld worden tot op de dag van vandaag getintiërs als slaaf gehouden en gebruikt. Vrouwelijke getintiërs worden daarnaast tevens als seksslaaf gehouden en gebruikt. Dagelijks geslagen en verkracht, omdat ze een minderwaardig mens is vanwege haar kleur. De grootste racisten vind je binnen de ummah. Hoor je Anna niet over.

Sterker nog; haar racistische haat voor blanken, maakt haar kiezen voor de misogyne, moordzuchtige, slavernijlievende islam als bondgenoot.

De anti-racisten houden racisme bewust in stand en zijn de meest hypocriete mensen op deze aarde. En geestesziek.

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on GETINTIËRS ZIJN RACISTISCH EN DOODSBANG VOOR ONS. EN TERECHT.

 1. Greengo // juni 9, 2017 om 16:51 //

  Haha, mooi stukkie!

  Like

 2. Like

 3. Greengo // juni 9, 2017 om 18:28 //

  Aansluitend:

  Like

 4. Lelijk, talentloos en oninteressant zijn veroorzaakt hysterische aanstelleritis?

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juni 9, 2017 om 23:10 //

  Grappig ook om je te bedenken dat 99% van de Nederlanders niet geprofiteerd hebben van de slavenhandel of het kolonialisme, dat was uitsluitend voor de happy few weggelegd, de gemiddelde Nederlander had het nagenoeg even slecht als de slaven. Maar ja dat kun je Anna niet aan haar “verstand” brengen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juni 10, 2017 om 01:47 //

  Ja ja, de multiculturele samenleving…. luister maar eens naar wat een Linkse Rotterdammert daar later over zei;

  Like

 7. skeeter // juni 10, 2017 om 19:38 //

  Verlos dat wijf van haar geestelijke aandoening met een permanente verdoving

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: