Nieuw

Tijd voor massa-aangifte tegen Haagse antisemiet

Abdoe Khoulani noemt Israëlische kinderen ‘toekomstige terroristen’ en ‘kindermoordenaars’.

 

De racistische uitspraken van gemeenteraadslid Abdoe Khoulani kunnen niet onbestraft blijven.

“Zionistische terroristen in wording gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters.” Zo reageerde Abdoe Khoulani, lid van de Haagse gemeenteraad voor de islamitische Partij van de Eenheid, op het bezoek van de ‘Young Ambassadors’, een groep schoolkinderen uit Israël, aan de Tweede Kamer. Reden voor Willem Pos, voorzitter van de SGP-jongeren, aangifte tegen de Khoulani te doen.

Laten we vooropstellen dat het NIW de vrijheid van meningsuiting een groot goed vindt, zeker ook voor politici in de uitoefening van hun ambt. Maar gezien de veroordeling van PVV-leider Geert Wilders wegens haatzaaien en groepsbelediging in de ‘minder Marokkanen’-zaak, juichen wij de aangifte tegen deze antisemiet pur sang van harte toe en roepen wij onze lezers op zich er massaal bij aan te sluiten. Het kan niet zo zijn dat de ene bevolkingsgroep door overheid en wet wordt beschermd tegen haatzaaiende uitspraken, terwijl een andere vogelvrij is. Dus ga naar het dichtstbijzijnde politiebureau en doe aangifte tegen Khoulani wegens antisemitisme, haatzaaien en groepsbelediging. Ten eerste om een duidelijk signaal af te geven dat de Joodse gemeenschap in Nederland dit soort gedrag, dat steeds normaler lijkt te worden gevonden, niet meer pikt. En ten tweede omdat de Wildersaffaire heeft geleerd dat hoe meer er aangifte wordt gedaan, hoe urgenter politie en Openbaar Ministerie een zaak in behandeling nemen en dus tot vervolging overgaan. Bij ‘minder, minder’ verschafte de politie zelfs voorgedrukte aangifteformulieren.

Het kan niet zo zijn dat de ene bevolkingsgroep door overheid en wet wordt beschermd tegen haatzaaiende uitspraken, terwijl een andere vogelvrij is

Het is niet de eerste keer dat Abdoe Khoulani met zijn uitspraken over de schreef is gegaan. In juni 2014 liet hij zich al ‘Leve ISIS’ ontvallen. Hiervoor werd het raadslid niet vervolgd, ondanks het standpunt van premier Rutte dat Nederland in oorlog is met de Islamitische Staat. Khoulani bood voor deze uitspraken halfslachtig zijn excuses aan. De ‘Partij van de Eenheid’ kwam al eerder in opspraak, onder andere door boegbeeld en bekeerd oud-PVV’er Arnoud van Doorn. Deze werd begin 2014 veroordeeld voor het lekken van geheime stukken, verboden wapenbezit en het verkopen van drugs aan minderjarigen.

Door Bart Schut

Nieuw Israëlisch Weekblad

 

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2106 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Tijd voor massa-aangifte tegen Haagse antisemiet

 1. Een paar dagen geleden ,”stelde ik precies dezelde vraag in een tweet ! Het is toch v d “zotte dat een “burgemeester en daar achteraan een “woedende menigte in öptocht naar het Politie bureau gaan om aangifte tegen Wilders te doen ,die slechts een vraag stelde ! En nu niks ? Niemand die er aandacht aan schenkt ! “Wij leven in een “Gekkenhuis ! Goed dat jullie er wêl iaandacht aan besteden !

  Like

 2. Alphons Mantel // juni 9, 2017 om 08:26 //

  het is het logische gevolg van de irrationele immigratiekeuze met paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

  Like

 3. Het wordt hoog tijd dat de PVV eens van zich laat horen en mensen inschakelt die aangiften tegen dit soort vampieren gaat doen.
  Hoe komt het toch dat moslims als er een scheet dwars zit, meteen aangifte doen tegen ons en wij niet tegen hun?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: