Nieuw

The World and the Quran uʍoᗡ ǝpısd∩

So listen to this video very carefully, turn up the volume and let it sink in.

Then reposition yourself, reset your brain, reshape your thoughts and ask yourself…

 • WHAT is HATESPEECH?
 • and WHAT does ISLAMOPHOBIA really mean if you still believe in it’s existence?

Here are some islamic texts from the quran and hadith, spoken loud and clear, the same way they are tought daily throughout the country in mosques, islamic schools and madrasses to our muslim children.

Not one single word is changed except for the word which represents the non-muslim like infidel, jew, christian, atheist, polytheist and anyone else who is not a muslim. These words ARE REPLACED by the word MUSLIM

 • Violence in the Quran George Garbow

So, this is one of the reasons,
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on The World and the Quran uʍoᗡ ǝpısd∩

 1. polderboy // juni 9, 2017 om 08:04 //

  Een Brit in Hong Kong schrijft dat de basis van de huidige jihadterreur bij de islam en de islamitische gemeenschap zelf ligt.
  Hij verwijst naar een recent boek, waarbij betoogd wordt dat dit soort messiaanse overtuigingen met een apocalyptisch wereldbeeld, zoals islam ook is en predikt, zelden in stilte verdwijnt, maar juist heel vaak met omvangrijk bloedvergieten:
  http://www.scmp.com/business/global-economy/article/2097607/fight-defeat-radical-islamists-has-only-just-begun

  Eigenlijk kun je die met bomgordels behangen koppensnellers het beste vergelijken met hulp zwarte Pieten, die de Sint (Allah) helpen, om alle slechte ongelovige kindertjes met de roe de tyfus te rossen, om zo tot de eindtijd, een wereld met allemaal lieve en goede kindertjes, te komen.

  Overigens, kunnen we dicht bij huis blijven, als het malloten betreft.
  Neem een spiritueel leider zoals aartsbisschop Timmermans die vanuit de EU basiliek te Brussel ook de eindtijd voorspelt, als we geen diversiteit omarmen.
  Deze prediker, waar het multiculti tijdperk de nieuwe eindtijd is, toont daarbij zijn christelijk messiaanse roots, omdat hij de eindtijd middels de weg van openheid, liefde en tolerantie predikt.
  De eerder genoemde kindertjes, die wij als EU burgers zijn, moeten van zijne zaligheid Timmermans lief zijn voor de hulp zwarte Pieten die ons de tyfus komen rossen, omdat we uiteindelijk alleen langs die weg tot een gezegende multiculti eindtijd geraken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: