Nieuw

Islam lessons at school to ‘teach true messages’, HAHAHA TaqiyyaTeaching, STFU please

A PRIMARY school will teach children about Islam so they can “learn the facts” following the London Bridge terror attack. Millhouse Primary School, in Tavistock Road, Laindon, has sent a letter to all parents informing them about the planned lessons.

millhouseStaff hope the topic will help children understand the meaning of the religion and bring the community together.

It comes after seven people were killed and 48 injured by Muslim extremists in the latest terrorist attack in the capital on Saturday night.

The lessons will focus on Islamic Art, Ramadan and the importance of caring fot the natural world.

In the letter, headteacher Gareth Allen said: “We recognise that for some of you this may be a sensitive subject at this present time, however we feel that it is even more important that the children learn the facts about religion rather than the ideologies of a minority of people who use their views to inflict harm and upset on others.”

Some parents have hit out at the timing of the lessons. Just over two weeks ago 22 people were killed after a bomb was set off during an Ariana Grande concert in Manchester.

Kerry Dehaan, 28, whose five-year-old daughter Bayleigh attends Millhouse Primary School, said: “I went up to the school to talk to them about it and there was a queue out the door of parents complaining

readmore>>
echo-news
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Islam lessons at school to ‘teach true messages’, HAHAHA TaqiyyaTeaching, STFU please

 1. polderboy // juni 8, 2017 om 19:37 //

  In Engeland willen ouders niet meer dat hun kroost naar de moskee moet met school:
  http://www.thenorthernecho.co.uk/news/local/southdurham/15337260.County_Durham_primary_school_pulls_mosque_visit_in_response_to_parents__39__terror_attack_fears/

  Hoeveel bezoeken leggen kinderen van islamitische scholen eigenlijk af bij andere gebedshuizen en leren ze van alles over andere religies en levensovertuigingen?
  Hoeveel doen dat daarnaast in islamitische landen? Nul zo ongeveer.

  Liked by 1 persoon

 2. Laat het laatste “ongeveer” er maar af polderboy

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: