Nieuw

Feministen willen menstruatiedrek verspreiden op de sociale media

 

De verschillende kutsmurrie voorstellen.

Op dit moment is er “een grote campagne” bezig om menstruatiedrek in de sociale media te lanceren, schrijft SVT. Ja, je leest het goed: Pictogrammen die de periodieke rioolreiniging van vrouwen voorstellen. Volgens Rebecka Hallencreutz, oprichter van de organisatie Menstruatie, is dit een belangrijke kwestie.

Achter het idee van menstruatiesmurrie schuilt de zogenaamde liefdadigheidsinstantie Plan International, die steun krijgt van Zweedse feministische groeperingen zoals Menstruatie, die volgens haar website “werkt om zich te ontdoen van de taboes omtrent menstruatie en het publieke bewustzijn over menstruatie wil verhogen”.

Volgens Rebecka Hallencreutz, een van de oprichters van Menstruatie, wordt de menstruatie van vrouwen in de media en reclamefilms onzichtbaar gemaakt en durft men het woord zelfs niet uit te spreken. Daar moet verandering in komen, volgens haar.

Het doel van de nieuwe campagne is om de vermeende taboes over de menstruatie van vrouwen te elimineren.

– Er zijn veel emoticons voor gemoedstoestanden die bijna door niemand gebruikt worden. Gelijktijdig zijn er elke dag 800 miljoen vrouwen die menstrueren en er is geen icoon hiervoor, zegt Rebecka Hallencreutz tegen SVT Cultuurnieuws, en beweert dat menstruatie een zeer oud taboe is.

De ontwikkelde voorstellen zijn een vrolijke, boos en woedende druppel bloed, een bloedige maandverband, een baarmoeder, en een kalender met druppels bloed. 37.000 vrouwen hebben reeds een stem over de voorstellen ingebracht, maar welke menstruatie emoticon het gaat worden is nog steeds geheim.

Eenmaal per jaar is er een vergadering van de technische commissie The Unicode Consortium. Waar elf leden van hoogstaande technologische bedrijven beslissen welke nieuwe emoticons worden opgenomen, en welke moeten worden afgeschaft.

Als het menstruatiesmurrie voorstel wordt goedgekeurd kunt u met een beetje geluk in 2018 een bloedige maandverband in uw mobiele telefoon aantreffen.

rommel: Deze keer moet ik die feministen helemaal gelijk geven. Ook ik lijd onder het taboe dat ik mijn regelmatig gedwongen gemoedstoestand door een chronisch gebrek van een pictogram in de sociale media niet kan uiten terwijl ik toch zo mijn best doe om het in het publieke bewustzijn te vergroten. Vandaar enige emoticons voorstellen van mij:

 

 

 

 

Bron:

http://www.friatider.se/feminister-vill-sprida-mens-i-sociala-medier

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on Feministen willen menstruatiedrek verspreiden op de sociale media

 1. Vervelend woordgebruik, respectloos.

  Like

 2. Mijn respect ligt al een paar jaar in het riool.

  Like

 3. trebor2110 // juni 9, 2017 om 00:01 //

  Gelijktijdig zijn er elke dag 800 miljoen vrouwen die menstrueren

  Jeetje wat een bloedbad

  Like

 4. trebor2110 // juni 9, 2017 om 00:07 //

  Als ze zo graag een pictogram willen dan maken ze die toch , stelletje zeikwijven ,
  Waarom doen ze niet een tshirt aan als ze ongesteld zijn dan weten mannen gelijk dat we niet tegen ze hoeven te lullen .

  Like

 5. Johan // juni 9, 2017 om 00:37 //

  Het is eigenlijk een kut-idee.

  Liked by 1 persoon

 6. @Aad

  Vervelend woordgebruik is zoiets als je tong droog likken op een kut die nooit nat zal worden. Beroemde uitspraak van rommel. Die nooit vergeten zal worden en voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift zal zijn.

  Liked by 1 persoon

 7. In het kader van het meer bekendheid geven en uit de taboesfeer halen van dit ondergeAllwayste fenomeen zou ik mannen en vrouwen willen aanraden om zich eens over zo’n bloederige mestvaalt te buigen en de geur van rottend vlees en korsten bloed eens op te snuiven. Dan wordt je meteen homo, lesbisch of buigt je voortaan devoot over je beeldscherm en laat je vervoeren door de frisse en geurige beelden van de Pornhub.

  Like

 8. Vreemde perverse hobby, breinbrouwsels. De eigen oude vuile onderbroeken zullen ook aan een inspectie onderworpen worden?

  Like

 9. Dan wordt je meteen homo, lesbisch

  Brein Lebsische bloeden ook 1 keer per maand hoor

  Like

 10. Greengo // juni 9, 2017 om 14:08 //

  ANNO FUCKING 2017

  Like

 11. Greengo // juni 9, 2017 om 16:19 //

  Ik heb ook nog nog wat menstruatiedrek waar ik vanaf wil. Kom het hier ff inleveren.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3437941/VVD-Statenlid-mag-aanblijven-na-omstreden-klimaat-uitspraken

  Like

 12. @Aad
  Mijn onderbroeken zijn in dit verband buiten beeld en het gaat in dit verhaal als ik dat goed heb begrepen over het menstruatiegebeuren dat vol in de bushokjes en op spandoeken tentoon moet worden gesteld. Mijn tip was om maar eens goed aan die rioleringen te ruiken voordat je meegaat in de flow.

  Like

 13. @Trebor
  Ik bedoelde dat vrouwen die zich over andervrouws Grot van Allways zouden buigen en snuffelen en erover piekeren om lesbisch te worden toch maar voor een kerel kiezen. Was wat ongelukkig in de uitleg.

  Like

 14. Sorrie @Trebor, bovenstaande uitleg is nog wat ongelukkiger

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: