Nieuw

Zelf vernietiging, oeps ik bedoel islamisering, ‘katholiek’ ziekenhuis Schiedam

Franciscus Gasthuis & Vlietland, eigenaar van het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam, komt binnenkort met een nieuwe kleding set, inclusief hoofddoek, voor het verplegend personeel. Een woordvoerster van de (in naam room-katholieke) ziekenhuisorganisatie heeft het -ter verdediging van het islamitisch kledingstuk voor vrouwen- over ‘culturele sensitiviteit’: een idee van de Universiteit van Amsterdam en de FNV vrouwenbond, om vermeende discriminatie op de werkvloer tegen te gaan. Het ziekenhuis wil open staan voor ‘verschillende culturen met bijhorende normen en waarden’.

De woordvoerster reageert binnen een half uur telefonisch op schriftelijke vragen naar het hoe en waarom van de islam binnen het ziekenhuis. Ze wil de vragen uitsluitend mondeling beantwoorden.

“We hebben een keer een verpleegkundige gehad die een hoofddoek wilde dragen. Dat kan al zo’n 20-30 jaar terug zijn geweest”, licht de woordvoerster toe. ”We denken er nu niet meer over na. Als het binnen de hygiëneregels past, met het haar achterin de hoofddoek, dan kan het bij ons”.

Schiedams Nieuws

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Zelf vernietiging, oeps ik bedoel islamisering, ‘katholiek’ ziekenhuis Schiedam

 1. Greengo // juni 7, 2017 om 20:30 //

  ‘Een woordvoerder van de gemeente bevestigt weliswaar dat winkels die buiten de reguliere openingstijden verkopen en geen ontheffing hebben, in overtreding zijn, maar Schiedam werkt aan nieuwe regels rond de openingstijden ten gunste van moslims en doet tot die tijd helemaal niets.’
  http://www.schiedamsnieuws.nl/geen-controle-op-islam-winkels-schiedam/

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 7, 2017 om 20:36 //

  http://www.schiedamsnieuws.nl/vlaardingen-houdt-moslimschool/
  Loopt hier toevallig ook een petitie tegen?

  Like

 3. Feniks // juni 7, 2017 om 22:14 //

  Door zo een wens ik niet behandeld te worden= belediging van mijn westers vrouw zijn, onderdukking van vrouwen en discriminatie enz. dat hoef ik mij niet te laten welgevallen.
  Discrimatie!!

  Like

 4. Ja wat wil je , Schiedam met een 60% moslim bevolking, 1 wijk met 90 % moslims en een knetter links gemeentebestuur, omdat alle partijen , uitgezonderd de ouderenpartij, handjeklap met links hebben gedaan Volgend jaar verkiezingen waaraan de PVV mee gaat doen, want die zijn nu de grootste partij, bleek tijdens de 2e kamer verkiezingen.
  In ieder geval zie je in Schiedam al, waar die overvloed aan Islam toe leidt. Bijna de gehele middenstand ligt op zijn gat. Van veel winkels in het centrum zijn woningen gemaakt, omdat moslims bij moslims kopen. Nieuwe trend, Poolse levensmiddelen winkels (Sklep) maar met Turkse eigenaars
  Dit beeld wacht in toekomst alle grote steden in de Randstad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: