Nieuw

Wat te onthouden in de strijd tegen de radicale islam

Door: Saied Shoaaib
Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

 • In elk land met een moslim-meerderheid, vooral in het Midden-Oosten kwam de islamitische terroristische geest onder de as vandaan, en bouwde de Islamitische Staat en bedreigde het westen – zowel met terroristische activiteiten, en van binnenuit met meer sluikreclame, op een schijnbaar vreedzame manier, zoals de Moslimbroederschap doet.

 • Het is belangrijk om te begrijpen dat de islam een religie is, die in haar structuur een politieke macht bevat die regelt en controleert en zich verspreidt met de kracht van wapens.

Amerika’s President Donald J. Trump is erin geslaagd het jihadistische probleem te benoemen, de politieke islam, maar het is moeilijk om producten met gebreken te weren uit een fabriek zonder de fabriek te sluiten – als men niet wil dat ze opnieuw verschijnen.

Dit betekent niet, dat wat Trump wil doen, niet belangrijk is. Integendeel, we hebben hem nodig nadat de meeste westerse politici onhandig tegenover het islamitische terrorisme staan, als ze het al gezien hebben. Soms hebben zij zelfs samengewerkt met deze terroristische organisaties, en hun leden uitgenodigd naar het Witte Huis; voor de Iftar diners tijdens de Ramadan en hen te knuffelen, wat ze ten onrechte “gematigde islam” noemen – vooral de Moslimbroederschap, de broedmachine waaruit de meeste terroristische organisaties voortkomen — in plaats van de echte “gematigde moslims”, die hebben geworsteld om gehoord te worden boven de verbrijzelende “invloed” vanwege infiltratie en de olie-dollars.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/10487/strijd-tegen-radicale-islam

Doe mee met 8.061 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3916 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Wat te onthouden in de strijd tegen de radicale islam

 1. Greengo // juni 7, 2017 om 21:42 //

  Like

 2. Feniks // juni 7, 2017 om 22:07 //

  Kleine correctie:
  Er bestaat geen radicale islam, er is slechts sprake van de letterlijke doctrine van islam.
  Tevens is dat een ideologie met een zweem van religie ( om het idee islam als religie te legitimeren)
  Veel mohammedanen snappen dit grondbeginsel mogelijk ook nog altijd niet…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: