Nieuw

VS: VN-mensenrechtenraad moet stoppen met negatieve obsessie Israël

De regering van de VS is de negatieve obsessie van de VN-mensenrechtenraad met Israël zat. De Amerikaanse ambassadeur bij de VN Nikki Haley suggereerde vandaag zelfs dat de VS uit de raad zou kunnen stappen.

Aldus Haley in haar toespraak bij de opening van de VN-vergadering in Genève. Ze vindt het hoog tijd dat de mensenrechtenraad ook aandacht geeft aan andere landen, en niet alleen aan Israel. Als voorbeelden noemde de Amerikaanse ambassadeur onder andere Syrië, Congo, Eritrea en Venezuela.

CIDI

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on VS: VN-mensenrechtenraad moet stoppen met negatieve obsessie Israël

 1. Ieder land moet er uit stappen. Wat heeft die zakkenvullende organisatie nu voor nut gehad. Sinds de oprichting hebben ze nog geen oorlog kunnen voor komen. Sterker nog ze veroorzaakten ze doordat er zoveel meningsverschillen zijn binnen de VN en partijen daardoor juist tegen elkaar gingen strijden. Joegoslavië is daar een voorbeeld van. Het enige wat ze kunnen is zich bemoeien met onze zwarte piet en zelfs dat lukt ze niet om verboden te krijgen.

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // juni 8, 2017 om 20:05 //

  United Nitwits zou beter passen.

  Like

 3. van Dalden // juni 9, 2017 om 00:48 //

  08-06-2017 werd bekend gemaakt dat Israel weer 1500 nieuwe woningen gaat bouwen in
  bezet gebied! Dit draagt ook niet echt bij tot vrede. Bovendien in strijd met het Internationaal
  Recht!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 9, 2017 om 02:26 //

  Ja laten we het even hebben over Israël en Internationaal Recht, zullen we er even een dag of veertien voor uit trekken? Over de “rechten” van “Palestijnen”, dat gaat er tegenwoordig goed in bij Socialisten !. Zal ik een voorschotje nemen? Het hele conflict over Israël gaat eigenlijk over Arabieren die een half uitgemoord volk niet een stukje land ter grootte van minder dan de helft van Nederland gunden. Bezet gebied? Nee omstreden gebied! Voordat Israël het namelijk weigerde terug te geven was het illegaal ingenomen door Jordanië of ga ik nu te snel? Weet u wat zo gek is? Dat “we” het allemaal wel over die “zielige” Palestijnen wilenl hebben maar dat “we” massaal zwijgen over het bezette deel van Cyprus, dat niemand het wil hebben over Marokko dat een gebied groter dan België Nederland en Luxemburg hebben geannexeerd. Internationaal Recht dat zijn twee dingen die totaal niet bij elkaar passen. “In Strijd Met” je gelooft verdomme je eigen oren niet meer! Weet u wie het trouwens ook altijd zo moeilijk hadden met joden? Dat waren de nationaal SOCIALISTEN in Duitsland. Zal wel een socialistisch dingetje zijn denkt u ook niet?

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // juni 9, 2017 om 03:04 //

  Engelsen vallen ook af, mennsen rechten?, geen hond die er nog naar kraait. Het gaat eerst oorlog worden.
  http://www.breitbart.com/london/2017/06/08/livewire-uk-snap-election-results/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: