Nieuw

Vrouw bruut aangerand door asielzoeker, politie neemt rustig de tijd

‘Esmee’ (28) uit Hoorn (Noord-Holland) werd in oktober bruut aangerand door een Somalische asielzoeker in Hoorn. Ze spoorde de man zelf op. Toch duurde het maanden voordat de politie hem oppakte.

Vandaag doet de Hoornse anoniem haar verhaal in De Telegraaf. Toen ze na een avondje stappen op huis aan wilde gaan bood de aanrander haar een lift aan op de bagagedrager. Esmee vertrouwde de man en sprong achterop. Ze bleek zich al snel ernstig in de man te hebben vergist. De man begon te fietsen in de verkeerde richting. “Hij zei: ‘Mijn haus, mijn haus!’”, vertelt Esmee in de Telegraaf. Ze belde snel een vriend en vertelde waar ze was. Toen ze 112 wilde bellen, sloeg de man haar bewusteloos.

Totaal verwilderd met klodders sperma in haar haar

Ze werd wakker in de bosjes met zijn hand om haar keel. “Ik lag te gorgelen en wist zeker: ik ga dood”. Gelukkig kwam de vriend aangesneld en kon ze ontsnappen. Haar moeder ving haar op en was geschokt: “Ze zat ineens naast mijn bed. Het beeld zal ik nooit vergeten: een totaal verwilderd mens met bladeren en klodders sperma in het haar. Mensonterend.”

WNL

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Vrouw bruut aangerand door asielzoeker, politie neemt rustig de tijd

 1. Duchesne // juni 7, 2017 om 20:54 //

  in mijn ogen is deze vrouw gerechtigd om de hufter af te maken/ af te laten maken, wat een dienst zou zijn voor andere vrouwen en meisjes die nog niet slachtoffer zijn geworden van dit soort geweld. Ik ben zeer benieuwd hoe het afloppt als zo’n figuur dit flikt met een van die prinsesjes…..

  Me tdank aan VVD, Groen Links, PVDA en D66 voorhet faciliteren en importeren van verkrachters, moordenaars en ander tuig. Maar niet in mijn naam en tegen mijn wil.

  Liked by 1 persoon

 2. Die vrouw is zelf schuld dat ze aangerand werd.
  Je gaat toch niet met een moslimbarbaar mee.
  Heeft ze geen TV, kranten, internet?
  Weet ze niks van de massa aanrandingen in Keulen?
  De naïviteit,, vooral bij meiden/vrouwen, is ongelooflijk
  Sorry hoor maar eigen schuld dikke bult

  Liked by 2 people

 3. Feniks // juni 7, 2017 om 22:22 //

  @duchesne
  in Rusland mag een vrouw haar belager …..
  ik vind in zo’n geval dit soort van zelfverdediging te begrijpen. Toch?

  Like

 4. Goh wat een nare verassing voor deze gutmensch zeg totaal volkomen verrast nooit gedacht wie hadt het kunnen denken toch ?.
  Tjah dat heb je als je bij wildvreemde negerts achterop de fiets springt maar die slachtoffer rol en dat verrast zijn kun je achterwege laten schat eigen schuld .
  Wel kut voor je dat je je haar weer moest wassen dat dan weer wel .

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // juni 8, 2017 om 01:29 //

  Kan het niet maar terug vinden maar meen ook ergens te hebben gelezen dat het haar eigen fiets was waarop het wicht zich door de kansenparel naar haar beproeving heeft laten leiden.

  ‘Niet bij iedereen ging ’t vlekkeloos’

  Liked by 1 persoon

 6. Weet die negert veel. Wat is een brommer en wat is een fiets. Had net die documentaire over brommerkieke gezien. En er zijn zat brommers die op een fiets lijken.

  Like

 7. Of het nu je eigen fiets is of de fiets van die barbaar, die hij gratis gekregen heeft van de
  gemeente……je gaat niet met zo’n barbaar in zee, basta.
  Doe je dat wel dan is dat op eigen risico en moet je niet naderhand gaan janken.
  Misschien heeft de politie dat ook wel gedacht…meid jij brengt jezelf bewust in grote problemen
  en dan kunnen wij het weer gaan uitzoeken.
  We gaan liever lekker onze flits apparatuur langs de weg verdekt opstellen om geld te verdienen aan automobilisten die te hard rijden.

  Like

 8. Nog even dit…..ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat veel van die meiden/vrouwen gewoon geil zijn en denken…ik wil het ook wel eens proberen met een arabier of afrikaan..

  Like

 9. Claudia M. // juni 8, 2017 om 18:50 //

  Naïef, jong en denken dat de wereld een speeltuin is. Ik ben ook jong geweest en door schade en schande wijs geworden. Zelfs na waarschuwingen van moeders. Zij is haar onschuld nu in één klap kwijt, dit doet ze nooit meer!

  Dat hij een verblijfsvergunning gaat krijgen, is waarlijk te zot voor woorden. Daar moest Dijkhof, zeker na z’n laatste grote fout met 3000 verblijfsvergunningen naar de zoveelste klaplopers, nog maar eens heel goed over nadenken!

  Enfin, het draagvlak slinkt met de dag. Het zal mij nog benieuwen wat voor figuren die twee meisjes hebben omgebracht. Godverdomme wat zit mij dat dwars!

  Like

 10. Claudia M. // juni 8, 2017 om 18:59 //

  OT; toentertijd kon je er in ieder geval nog zonder al teveel schade vanaf komen. Dat veranderde acuut toen je m.n, Turken en Marokkanen de nodige horeca binnen kwam. (Oh, en allemaal aan de alcohol en volgens mij kunnen juist zij er gewoon niet tegen.)

  Het “neen!!!”, werd toen ook al niet geaccepteerd en vanaf dat moment was alleen uitgaan gewoon niet meer mogelijk.

  Like

 11. Virgo // juni 9, 2017 om 13:01 //

  Lisa en Claudia hebben wel een beetje gelijk. Hoe suf kun je zijn te denken dat je er wel goed vanaf komt met zo’n bobo. En als een Nederlandse kerel het vraagt houden ze de boot af en krijgt hij een sneer (geldt niet voor mij. Ik ben al voorzien). Wat hij wel niet denkt. Wat een kuttenkop. Wie wind zaait zal storm oogsten.

  Like

 12. N.E. Derlander // juni 9, 2017 om 13:17 //

  Veel naïeve, zich op de voortplanting voorbereidende, vrouwtjes zien dat veel Nederlandse mannen veranderd zijn in rokjes dragende watjes en denken dat de genode mannen meer in hun mars hebben. De langdurig zo bejubelde en opgelegde linksliberale beschaving, die de Nederlandse mannen zich inmiddels eigen hebben gemaakt, is flinterdun, en blijkt totaal geen maatstaf te zijn voor de meeste vrouwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: