Nieuw

Lowest of the Low, Worst of the Worst! Time to SHUN CNN Scum!!

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2149 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Lowest of the Low, Worst of the Worst! Time to SHUN CNN Scum!!

  1. skeeter // juni 7, 2017 om 19:53 //

    CNN legd zo ongeveer het laatste loodje, Bij de brug aanslag liepen ze de hele dag te zeiken over Trump en russische spoken en in london gaan ze een geiten parade opzetten om maar weers eens dikke islam lul te verorberen. Als nu die hele goat stage club daar was opgeruimd waren we het beste af geweest. Goebbels zou willen dat hij CNN had destijds voor zijn propaganda machine.

    Like

  2. Dit is op hslot4 herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: