Nieuw

Katie Hopkins: The more we find out, the scarier it gets. READ:

KATIE HOPKINS: No wonder they didn’t want us to know who the London Bridge Butchers were. The more we find out, the more ineffectual the people who are supposed to protect us from the killers look

I commend Piers Morgan. There’s something I never thought I would hear myself say.

I watched him interview Sadiq Khan on GMB this morning and he was 100% more professional than I would ever have been.

I can imagine coming round to find Sadiq lying on the floor with camera three lying across his limp body, and me wild-eyed, legging it down the South Bank.

He appears to show no conception of the horror our capital city is facing, keeps repeating London is the safest city in the world, and refuses to connect the glaringly obvious dots between Islamic Extremism and the attacks on our children.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4578026/KATIE-HOPKINS-Ineffectual-people-supposed-protect-us.html#ixzz4jH6VkZ5K

Dit is een van de vele voorbeelden in haar stuk, maar het zal hier niet anders zijn.

I received this information from a serving police officer in confidence.

‘I work in Birmingham City Centre. Birmingham Central Mosque is a no go area for West Midlands Police officers. We are told by the management and senior officers that we are not to go there and certainly not, under any circumstances, to go in. This is not for our safety but because of an agreement with the Mosque and the West Midlands Police HQ.

Only two officers – both who had to be approved and agreed by the Inman / Mosque are allowed to go to the Mosque.

All officers think this is a disgrace. They clearly do not want us there to witness the many clerics and speakers spreading hate.’

Onze politie en veiligheidsdiensten, als ze al niet kwaadwillend zijn, zijn volledig incompetent. Drie dagen voor Bataclan zei onze nationale veiligheidsman:

En nooit heb ik enige aandrang waargenomen om die man te ontslaan. Het is zelfs niet opgekomen in de hoofden van zijn bazen.

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6154 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Katie Hopkins: The more we find out, the scarier it gets. READ:

 1. De onwil die je overal tegenkomt wat ook maar iets met de islam te maken heeft dat moet
  wel een complot zijn.
  Europa moet een grote multicul worden waar de elite gemakkelijk over kan heersen.

  Liked by 1 persoon

 2. Geinig, stukje dat ik uit de tekst gepikt had als zijn de meest relevant, quote ze vandaag zelf ook:

  Like

 3. Willem // juni 7, 2017 om 15:00 //

  Prelude to a revolution.

  Like

 4. Duchesne // juni 7, 2017 om 15:06 //

  Open brief aan een dikbetaalde semi-hufter, een van de vele in dit land. Deze brief is aan Dikkie Schoof.

  Hoi meneer Schoof, ik ben Duchesne, ik woon in dit land, mijn voorouders deden dat en vele generaties voor hen. Het waren eenvoudige mensen, werklui, vaklui, handelaren, soldaten, officieren, wetenschappers, proffessoren, burgermeesters, hoeren en boeven, rechters, ridders en kasteeleigenaren. Burgermeesters toen dat nog echt iets in hield en niet enkel partij lidmaatschap en een lange bruinige tong…..ons DNA vind je terug in kleipotjes onder heuvels in de hei die daar zijn begraven toen het woord belasting nog niet bestond en mensen zelf voor hun veiligheid zorgden.
  Ik ben een gevolg van een hele berg lust en uitspattingen, van het vrijwillig en gedwongen copuleren, en tegen betaling natuurlijk. Ik ben een redelijk doorsnee Nederlander met een plopper of wat ergens in de famillie en misschien wel een verdwaalde slaaf, een ongetwijfled overgelopen mof en wat Frans, Engels, Schots, Iets, Noors en Spaans bloed. Onder andere….en ik erger me kapot.

  Uw uitspraak dat er in Nederland geen signalen zijn van terrorisme stuit me behoorlijk tegen de borst. Lieg niet tegen me ! Ik durf te wedden dat bij mij in de straat, zeg maar met een cirkel van 100 meter van mijn huis er tussen de bijna 40 moslims die sinds anderhalf jaar de buurt bevolken er terroristen zitten, cq IS sympathisanten of gewoon IS strijders die hier bijtanken en zich organiseren…die op enig moment een keukenmes kunnen pakken en kunnen gaan steken en snijden onder het vreugde geroep van de Allah hakbar kreet. Ze zitten letterlijk rond mij en staan soms op straat met stokken te zwaaien en te roepen. Dat grote keukenmes is voor mij pas reeele terreur en het enige dat ik kan doen is een kruisboog naast het bed en en zelf een groot mes onder de jas als ik de hond ga uitlaten, of als ik met mijn kinderen naar de speeltuin ga…het kan overal gebeuren, hoort bij het leven in een multiculturele wereld……toch?

  Bij mij in de regio is een project gaande om radicalisering te herkennen en er zijn lijsten van gevaarlijke personen opgesteld. Omdat uw gepensioneerde agenten en de meelopers in het sociale stelsel echter weinig tot geen Arabisch kennen schat ik dat er weinig tot geen moslims op die lijsten zitten of het moet ethnisch geprofileerd zijn maar ik denk vooral blanke boze autochtonen zoals ondergetekende. Ik voel mij niet vrij meer maar ernstig aangetast in mijn persoonoijke vrijheid.. Volgens mij hadden we een wet die vrijheid garandeerde, of is die al verkocht naar buitenland?

  Ik voel bij ieder bericht van onze “beveiligers” kotsneigingen opkomen. Ieder woord vanuit de overheid is een halve leugen gemeng met de lidwoorden “de”, “het” , “een” en “er zijn geen signalen van terrorisme”…..helaas kan ik Engels en Duits lezen, en Frans, en en tikje Spaans…en dan lees ik toch dat er een hele boel andere dingen gebeuren dan welke u zegt ….

  Nu snap ik na enig nadenken wel waarom er zo weinig signalen van terrorisme zijn in Nederland.
  het is een kwestie van defineren: zolang je een moslim met een mes die een moord pleegt op een christen of blanke als verward of crimineel bestempeld en als incident behandeld kom je never nooit een terrorist tegen….net als verkrachtingen niet meer voorkomen in de misdaad statetieken omdat ze gewoon niet in de statisieken wordne opgenomen, wat vanuit de overheid betekend dit dat het er niet is. Hoera !!!! Driewerf hoera !!! Is dat de oplossing voor alles, dat verzwijgen en ontkennen? U maakt van mij met dit soort dingen een verwarde zich tweederangsvoelende burger. Gaan we dus niet doen he !

  Meneer Schoof, waarom weigert u terreur te benoemen voor wat het is? Omdat er geen uniform is om terroristen te herkennen of een ambassade om aan te schrijven voor een verklaring? Ze hebben een uniform, ze hebben hun holen die ook nog herkenbaar zijn, ze hebben hun ambassades en hun vertegenwoordigers…..Heeft u al ooit de hand geschud met een collega politie mens uit een Arabisch land? Droop er nog christenbloed af of was het al opgedroogd? We kunnen uren discussieren, maar wie niet wil kijken zal ook niet zien, en wie niet wil luisteren zal ook geen andere woorden horen…

  Meneer Schoof, terreur in naam van Islam vind iedere dag plaats in Nederland en het stijgt met de dag…..de moslim met soepjurk die autochtone vrouwen om geld vraagt met een blik van haat in zijn ogen pleegt ook terreur. De nieuwe ras Marrokanen die al drie decennia verkrachtingen, moorden en alles in dat spectrum als dank voor gelijkheid en ons sociale stelsel inbrengen in het geheel dat we samenleving noemen, het is ook terreur met de Islam als voedingsbodem….
  We worden omringd door terreur maar blijkbaar heeft u een vlag en uniform nodig om terroristen te herkennen, en liefst met een in drie talen geschreven verklaring met pdf. bijlage waarin duidelijk verklaard word dan men terrorist is. Zou u dan opdracht geven aan uw betaalde medewerkers tot handelen of is het politiek gezien betervoor budgetten om wat bloed op de straat te hebben….ik snap dat wel hoor, kwestie van je eigen terrotorium zo groot mogelijk maken zodat je bezuinigings rondes ontloopt met een aanvaardbaar excuus..
  Dus liever iedere keer medeleven en ondertussen wat extra budget eisen omdat het moment zich voordoet….zo verliezen mensen hun eigenwaarde, door te ruilen voor geld en het mogen meedoen met de “grote” jongens, die het dan weer graag met kleine jongens doen…of was dat niet je baas waarvan het dossier weg was? Die ene die baas was geworden omdat hij een aantal dossiers met kinderpret en andere uitspattingen van grotere bazen en politici had kwijtgemaakt…Niet mijn ding Dick, op die manier een carriere opbouwen, lijkt me echt heel slecht voor je Karma. Beter een tafeltje timmeren, of groente plukken of zo, heeft iets te maken met eerlijk tegen jezelf zijn. Heel belangrijk, echt waar!

  Iedere dag vertrekken er uvan ellende en uit onvrede met de manier waarop politiek en overheid bezig zijn uit Nederland. Dit zijn mensen met capacieteiten, met kennis en met een wil tot werken en opbouwen. Mensen die hier geboren zijn, wiens famillies hier al decennia of millenia wonen doordat mensen zoals u verzwijgen dat we een probleem hebben dat niet word opgelost met aardig zijn, weigeren te erkennen waarhet probleem zit en het verdommen er iets aan te doen. En tegelijkertijd vervolgen uw troepen iedere burger die het eigen lijf en dat van zijn of haar famillie wil beschermen als misdadigers.

  Misdadigers, dat zijn in uw en uw meesters ogen de burgers die niet wegkijken, burgers die hebben getracht via de normale weg van discussie en verkiezingen een probleem te benoemen en op te lossen. Burgers die een normaal land willen om in te leven. Burgers die het spuugzat zijn.

  Meneer Schoof, kent u die glimmende dingen die vaak boven wastafels hangen? We noemen ze spielgel maar je kunt als je goed kijkt er ook iets anders mee dan controleren of je tanden gepoetst zijn en je kin geschoren…..je kunt ermee in je eigen ogen kijken en jezelf beoordelen. Soms is dat niet leuk en soms staat er iemand die je niet herkend als jezelf, maar het mooie is dat je even een update krijgt van je eigen leven, dat je even kunt zien hoe je hart en je hoofd samen jou als mens vormen, of juist dat ze elkaar niet weten te vinden.

  Wel, kijk eens in die spiegel en probeer eens of het lukt in je eigen ogen te blijven kijken. Misschien zie je dan wat vele landgenoten zien, iemand die niet eerlijk is tegen anderen en feitelijk zichzelf beleigd. Niet goed he Dickmans….

  Trieste zaak met jou Dikkie, is dat verkopen van je eigen ziel nou die paar ton per jaar en dat legertje ja-knikkers dat kruipt om meer geld en een andere positie te krijgen het weggooien van de echte Dick Schoof waard?

  Duchesne, jou spiegeltje aan de wand…

  p.s. als een van die mislams bij mij in de buurt toevallig in een Allah fittie een kleuterschoolje opensnijd, verhoog je dan een weekje het dreigingsniveau of ga je problemen dan ook echt dingen op te lossen? Mocht je oplossingen willen die werken bel dan maar, maar wil je liever dreiging in verschillende niveaus in stand houden dan heb je al de juiste mensen rond je.
  Succes Dikkie, spiegels zijn soms klote, misschien in de toekomst verbieden?

  “de wet, in het streven naar gelijkheid verbied het zowel armen als rijken te stelen, te bedelen of onder bruggen te slapen” (Anatole France)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: