Nieuw

Theresa May en de London Bridge slachting

Volgend uit de afslachting van London Bridge, maakte de Britse Prime Minister Theresa May haar plan bekend om jihad te verslaan: De regeringen moeten de handen ineen slaan om online extremisme te blokkeren.

Terwijl het afsluiten van online recruiters van terroristen een zinnig iets zou zijn, hebben we goede redenen om May’s agenda in twijfel te trekken. Sinds zij Pamela Geller en Robert Spencer uitsloot van het Verenigd Koninkrijk vanwege hun uitgesproken standpunt aangaande de Sharia, is het duidelijk dat May criticasters van de Sharia beschouwt als extremisten. De inspanningen van May om online extremisme te bestrijden, zal daarom bijna zeker ook de censuur op kritiek inhouden van de Sharia, de koran, Mohammed enzovoorts. En dit speelt de jihadis perfect in de kaart hetgeen Theresa May maakt tot de nieuwste “bruikbare idioot” voor de islam.

Natuurlijk is het alternatief voor May in de aankomende verkiezingen (Jeremy Corbyn) een nog grotere ramp, dus wanneer de mensen van het Verenigd Koninkrijk een oplossing willenvoor hun ontwikkelende terrorisme crisis, zullen zij voor iemand anders moeten kijken dan hun volgende Prime Minister (wie dat ook gaat worden).

Ik neem de belofte van onze Britse vrienden door in deze video:

 • The London Bridge Massacre (David Wood)

source>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Enne, toeval? Nee hoor, hier meer van hetzelfde… “Facebook en Twitter willen extremistische content harder aanpakken


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Theresa May en de London Bridge slachting

 1. Volgens mij draait May als een drol in een pispot…

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // juni 6, 2017 om 12:09 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 3. polderboy // juni 6, 2017 om 13:11 //

  Die regering heeft inmiddels meer informatie vergaard over werkelijkheid buiten: ze hebben het over gesegregeerde gemeenschappen, haatpredikers en islamitisch extremisme:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4571946/Theresa-s-four-point-plan-fight-extremists.html
  Ze gaan daarom een apart ministerie oprichten, lees ik. Die gaat natuurlijk eerst de boel bestuderen: ze weten al dat het niks met islam te maken heeft.
  Al met al gaat het oplossen van het mysterie dus nog even duren…

  Liked by 3 people

 4. Ze zal de kleuters en schoolkinderen wel vragen om allemaal, met elkaar vooral, een leuke tekening te maken die de grote mensen dan naar de boze mensen gaan brengen met een kopje thee zodat de boze mensen weer wat liever worden en de wat oudere meisjes gewoon weer bij pappie en mammie thuiskomen zonder dat ze au hebben. Arme Engelsen. En arme wij.

  Liked by 2 people

 5. Alphons Mantel // juni 6, 2017 om 14:11 //

  de omvangrijke paspoortafgifte aan niet-Europese-moslims is de enige oorzaak

  Liked by 1 persoon

 6. Karel // juni 6, 2017 om 14:23 //

  London’s burgemeester Khan is niet meer te handhaven nu steeds meer info vrijkomt over zijn banden met extreem-terroristische moslimbewegingen. http://disobedientmedia.com/2017/03/london-mayors-ties-to-extremism-call-commitment-to-fighting-terror-into-question/

  Like

 7. polderboy // juni 6, 2017 om 17:24 //

  Ondertussen heel wat solidariteitsbetoon i.v.m. de aanslag in Londen.
  Gisteren nog door slachtoffers in Melbourne bij een aanslag, en vandaag, alweer bij de Notre Dame:http://www.telegraaf.nl/buitenland/28321546/__Agent_Parijs_aangevallen__.html
  Hoewel, Timmermans schrok ervan, want het blijkt dat die agent zich niet erg moreel verheven, open en tolerant heeft opgesteld, want hij schoot die hufter met die hamer voor zijn flikker?!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s