Nieuw

Sodom en Gomorra in Zweedse asielcentra voor alleenstaande minderjarige asielzoekers

De gemeente Åmål is een onderzoek begonnen naar het wangedrag van vrouwelijk personeel in de HVB woningen (onderkomens voor alleenstaande minderjarige asielzoekers) in haar commune. Onder andere heeft een medewerkster een “lapdance” verricht op een minderjarige waar ze een intieme relatie mee heeft. Daarnaast zijn er meerdere seksuele relaties tussen medewerksters en inwoners van HVB woningen in de gemeente, schrijft SVT Nyheter Väst.

Het personeel van een HVB woning in Amal hield een feest in een van zijn appartementen in de stad waar het nogal ruig aan toeging. De gasten dronken alcohol, braakten en sloegen een tafel kapot, schrijft SVT.

Op het feest waren onder andere minderjarige asielzoekers die in HVB woningen gevestigd zijn.

Naast het feest zijn er meerdere seksuele relaties tussen vrouwelijke aangestelden en minderjarige inwoners van HVB woningen.

Een film die in handen is gekomen van SVT en gebruikt wordt in het onderzoek van de gemeente, laat zien hoe een vrouw, die in de asielaccommodatie werkt, een minderjarige een lapdance geeft. Ze danst met haar onderlichaam boven een minderjarige die op een stoel zit, daarna gaat ze op de jongen liggen.

– Dit is uiteraard niet goed. Dat het personeel zo’n houding inneemt ten opzichte van de kinderen waar zij mee werken getuigt niet van professionalisme, zegt Maria Björklund, hoofd van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, IVO, tegen SVT.

Pas nadat SVT deze gebeurtenis onderzocht had heeft de gemeente een lex Sarah-rapport opgesteld (een rapport wat misstanden in de zorg en gezondheidszorg naar buiten moet brengen), die echter nog steeds niet bij de IVO is ingediend. Een politie aanmelding is ook niet gedaan.

In aanvulling op deze gebeurtenis heeft SVT Nyheter Väst gesproken met meerdere mensen die betrokken zijn bij HVB-werkzaamheden in Åmål. Die vertellen dat het regelmatig voorkomt dat er seksuele relaties zijn tussen personeel en de jongens die in HVB-huizen wonen.

Ivan Stipic, administratief manager van de gemeente Åmål, benadrukt dat het onacceptabel is dat personeel samen feest viert en alcohol drinkt met de bewoners, die afhankelijk zijn van het personeel. Volgens Stipic is het aan de Sociale Dienst om te beslissen of er een politie aanmelding gedaan moet worden.

Bron:

http://www.friatider.se/anst-lld-kvinna-p-hvb-hem-gav-minder-rig-lapdance

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Sodom en Gomorra in Zweedse asielcentra voor alleenstaande minderjarige asielzoekers

 1. Virgo // juni 6, 2017 om 16:52 //

  Wat een gedegenereerd volk die Zweden. Dan vraag je er toch om?

  Like

 2. Als bewezen kan worden dat de moslimjongeren meet dan 18 jaar zijn zal er niets aan kunnen gedaan worden dan is het sex tussen volwassenen ..

  Natuurlijk als het echt minderjarigen zi hebben ze een propleem die guttmenchen

  Like

 3. Ach, dit wordt ook wel weer met de mantel der liefde bedekt. Iets in de trant van “Ja mijn moeder instinct kwam naar boven en van het een kwam het ander.” Maar wat me ook niet zou verbazen is als die miepen van hetzelfde type is als dat volk wat naar afrika gaat om zich te laten palen door een neger in het resort.

  Like

 4. skeeter // juni 6, 2017 om 22:18 //

  Zou me niks verbazen als er binnenkort een stel linkse stink dozen rondlopen die een beetje zwarte piemel ziektes hebben opgelopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: