Nieuw

Several Arab States Cut Ties With Qatar For Supporting Terrorism

There are some strange things said here. Saudi Arabia trying to legitimize Israel. Qatar getting cozy with Iran. Qatar sponsoring terrorism including Hamas.

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Several Arab States Cut Ties With Qatar For Supporting Terrorism

  1. Rare bisnis vind ik. Trump en zijn fans juichen dat Trump het geregeld heeft toen die in SA op bezoek was, maar Qatar is de thuishaven van de Amerikaanse 6de vloot, er zit het hoofdkwartier voor de strijd tegen IS, en 10.000 Amerikaanse soldaten.

    Voor SA zal het een poging zijn om de olieprijs op te drijven want die krijgen al tijden hun begroting niet sluitend, en een waarschuwing over de Qatarese toenadering tot Iran, tot hier en niet verder.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: