Nieuw

Sadiq Khan, London’s ‘Liberal Muslim’ Mayor, Has Ties To ISIS

In order to remain “politically correct” the British media has failed to report the fact that London mayor Sadiq Khan, a so-called “liberal Muslim”, has been affiliated with organizations tied to Hamas, Al-Qaeda, Al Nusra, ISIS and the Muslim Brotherhood.

London's 'liberal Muslim' mayor Sadiq Khan has ties to ISIS, Al-Qaeda, Hamas and the Muslim Brotherhood, according to a new investigation.In 2016, then Prime Minister David Cameron was widely criticized by liberals in the UK when he claimed that Khan had ties to the terror group ISIS. An investigation has determined that Khan has ties not just to organizations associated with ISIS, but also groups such as Hamas, Al-Nusra, Al-Qaeda and the Muslim Brotherhood.

During his time as mayor, London has seen an increase in terror incidents with concerning indications that terror groups wish to stage a major attack on the City of London. Rather than focusing on combatting terror, Khan has used his forum to tell Londoners as well as citizens in other parts of Europe and the United States that the West must learn to live with terrorism as a part of daily life.”

Disobedient Media report: Khan’s extreme flirtation with radical Islamic extremism raises serious questions about his commitment to fighting a wave of extremist fueled terrorism that only continues to spread after a number of attacks and police operations in London and other areas of the UK.

1. Khan’s Relationship To Figures Tied To Hamas And The Muslim Brotherhood

Khan has openly associated in the past with individuals and organizations tied to Palestinian terror group Hamas

readmore>>
yournewswire
Also published on Zeepertje.com

Related; disobedientmedia, London Mayor’s Ties To Extremism Call Commitment To Fighting Terror Into Question

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1441 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

8 Comments on Sadiq Khan, London’s ‘Liberal Muslim’ Mayor, Has Ties To ISIS

 1. En zoiets hebben ze burgemeester van Londen gemaakt

  Liked by 1 persoon

 2. Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Ja hij zal zijn vriendjes niet verraden …daarmee is hij ook zo boos op den Donald omdat de Donald hem doorheeft

  Ze denken al dat de Donald een nuchter kalf is maar in de commercie doorziet je vlug mensen

  Zelf doe ik ook commercie en heb ook al veel bijgeleerd qua mensenkennis

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // juni 6, 2017 om 19:53 //

  Roept herinneringen op aan het hoofd algemene zaken van veiligheid en justitie hier in Nederland.

  https://fubar.mobi/category/aissa-zanzen/

  Liked by 1 persoon

 6. @Esperanza // juni 6, 2017 om 19:53 /

  Die titel bleek die verzonnen te hebben, op zijn Linkdn, hij was wel iets bij de Bijlmerbajes.
  Het staat wel ergens gecorrigeerd daar ook.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Sadiq Khan, London’s ‘Liberal Muslim’ Mayor, Has Ties To ISIS — Fenixx.org – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: