Nieuw

Ouwe lelijke linkse Zweedse wijven neuken met Afghaanse vluchtelingjongetjes en zijn boos dat ze betrapt worden

De vrouwenorganisatie Vistårinteut (Wijszenietuit), die vrijwilligsters oproept om hun huis open te stellen voor de zogenaamde alleenstaande minderjarige asielzoekers, uiteraard met een riante financiële vergoeding van de Zweedse staat die de belastingbetaler moet ophoesten, heeft een politie aanmelding gedaan van een video die screenshots en afbeeldingen verzamelt van het vrouwennetwerk op Facebook.

Veel van de foto’s en Facebook-berichten geven de indruk dat de vrouwen in feite duidelijk seksueel gemotiveerd zijn voor hun inzet voor de zogenaamde alleenstaande minderjarige asielzoekers, wat de activisten vreselijk boos maakt.

Op haar website presenteert Vistårinteut zich als een serieuze organisatie van “”professionals en vrijwilligers die op een of andere manier betrokken zijn bij de groep asielzoekers van onbegeleide kinderen en jongeren”. Naast huiseigenaren en maatschappelijk werkers schrijft men dat deze groep verder bestaat uit medewerkers van HVB-hem (asielcentra voor alleenstaande minderjarige asielzoekers), psychiatrische zorg of school.

Maar de foto’s van de vrouwen op hun Facebook-groep geeft een andere indruk.

Op veel foto’s zijn gepensioneerde vrouwen te zien van de ’68 generatie, de zogenoemde babyboomers, die samen met hun vluchtelingenkindje poseren, die er tussen de 20 en 30 jaar uitzien. In de Facebook-groep schrijven de vrouwen emotionele post over hun zogenaamde kinderen.

“Zeven jaar geleden ontmoette ik mijn eerste Hassan-ventje… Absoluut prachtig, er is een speciale licht in hun ogen”, schrijft een Zweedse vrouw in de groep.

“Ik hou van mijn kleine Afghaanse jongen en willen alles voor hem doen”, schrijft een ander.

“Hij is lang en ruw”
De vrouwen, waarvan velen door belastinggeld gefinancierde eengezinswoningen voor minderjarige asielzoekers beheren delen ook vaak het goede nieuws wat ze van de Zweedse immigratiedienst en andere autoriteiten krijgen.

“Een PUT (Permanente verblijfsvergunning) is in de postbus gerold! Voor een van mijn Afghaanse jongens die in oktober vorig jaar aankwam. Bovendien ontsnapt hij aan een medische leeftijdbepaling, ondanks dat hij erg lang is en er ruw uitziet”, schrijft een andere vrouw in extase.

De YouTube-video die door de signatuur ‘Videomannen’ is geüpload heeft ondertussen een slechte sfeer in de Facebook-groep veroorzaakt.

“Wij gaan deze film bij de politie aanmelden, omdat het screendumps zijn van een gesloten groep, en goede vrouwen als sekskopers worden afgeschilderd”, schrijft Vistårinteut-activiste Elisabet Hydén, 68, in een commentaar op YouTube.

“Jullie moeten je schamen”
Eén van de reacties op het commentaarveld van YouTube is het meest kritisch ten aanzien van de activiteiten van de vrouwen. Vele anderen wijzen erop dat de vrouwen in werkelijkheid “goed” zijn met het spenderen van andermans belastinggeld en veel reageerders willen de Afghanen gedeporteerd zien.

“Ik kan begrijpen dat jullie je onderlinge mededelingen over je ‘vluchtelingkinderen’ in je kleine groep geheim willen houden, omdat jullie berichtgeving de wenkbrauwen omhoog doet schieten. Het lijkt erop dat jullie geen gezonde relatie met deze ‘kinderen’ hebben”, schrijft een ander, terwijl een derde aanvult:

“Elisabet Hydén, er staat negens dat jullie sekskopers zijn. Alle citaten zijn van jullie zelf. Jullie eigen goedheidsverklaringen”.

Deze video heeft de geile ouwe taarten van Vistårinteut (Wijszenietuit) boos gemaakt.

Bron:

http://www.friatider.se/kvinnoorganisation-polisanm-ler-video-om-sex-med-flyktingbarn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Ouwe lelijke linkse Zweedse wijven neuken met Afghaanse vluchtelingjongetjes en zijn boos dat ze betrapt worden

 1. Duchesne // juni 6, 2017 om 08:33 //

  Yep, iedere asieleiser hier neemt geld weg voor honderden elders in de wereld die sterven van de honger. Maar daarhoor je niemand meer over, alsof hetineens is opgelost met hongersnood en ziekten…..maar goed, dit hier met asieleisersen migranten is gewoon handel en genot voor sommigen. Goed dat er eindelijk koppen met naam te zien zijn, nu nog de NL versie met huisadressen, kun je alsje wil een keer in persoonlijke discussie…En die vrouwen zijn gewoon bezig met misbruik, incluis subsidies ervoor. Ik snap ze wel, de meeste zou je meteen een lading drank in je mik nog niet willen aanraken. Waarom deporteren ze die pedo vrouwen niet naar het midden oosten eigenlijk? Stukken goedkoper ….

  Liked by 1 persoon

 2. JackvanderVeen // juni 6, 2017 om 08:44 //

  Duchesne, men kan zien dat we een lang weekend achter de rug hebben. De ochtend ideeën zijn zeer verfrissend en over nagedacht!!!!
  Pedovrouwen hoort men normaliter niets over in het nieuws, maar zijn er dus zeker.
  Preventief opruimen door hen met hun pedokindjes naar land van pedokindje herkomst te zenden is DE oplossing. Hier kan men korten op de uitkeringen en de narigheid wordt elders veroorzaakt.
  EN zolang die pedokindjes oude koeien neuken komen er ook geen nakomelingen met dat beroerde rottige DNA.
  IK zie alleen maar pluspunten in jouw voorstel.
  Opvangen in de regio geldt ook voor het temperen van het testosteron!

  Liked by 1 persoon

 3. …die op een of andere manier betrokken zijn…
  Jammer dat ik niet in de 2e Kamer zit voor wat vraagwerk van of het de minister bekend is dat zich in Nedeland ouwe koeien op de een of andere manier door Alleenreizende Geile Bokken vermomd als Kalfjes laten uitwonen tegen vergoeding die uit de Algemene Middelen worden bekostigd en of de koeien daarvoor niet beter een Aanvullende verzekering bij de Ziekenfonds kunnen afsluiten. En of de kalveren kunnen worden geherkeurd en de koeien worden onderzocht en een naheffing krijgen met boete over het aantal liters kalfjessap dat er in hun druipgrotten wordt aangetroffen. Ik denk dat het trouwens niet alleen koeien zijn die hier kalfjes zogen.

  Like

 4. Echte pedovrouwen zijn het niet…ik heb nl geen enkel kind gezien.
  Zweden staat wel algemeen bekend om de seksuele losbandigheid en verloedering.
  Dit zijn mensen die zwaar misbruik maken, van beide kanten, echter ieder op een andere manier of om eem andere reden.

  Liked by 1 persoon

 5. Gerrit Tienkamp // juni 6, 2017 om 12:07 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 6. Virgo // juni 6, 2017 om 15:09 //

  Ouwehoeren 😉 worden dus van het Zweedse belastinggeld gefinancierd. Dan komen die ook aan hun ‘trekken’. Geen wonder dat asielzoekers vinden dat veel vrouwen hoeren zijn.
  Dat kon ik ze ook wel vertellen. Bah.

  Like

 7. Na een paar keer neuken zullen deze oude pruimen “opgeruimd” worden door de rapefugees en deze zullen zich op de frisse jonge zweedse meisjes werpen die, ook weer zullen opgeruimd en……

  Like

 8. Gebeurde in Calais ook heel veel.

  Like

 9. Cynicus // juni 8, 2017 om 00:14 //

  Met een parachute dumpen deze ouwe geile Zweedse dozen in een of ander stofdorp daar.

  Wat een ouwe valse heksentangen. De erotische uitstraling van deze ouwe tangen is die van een kruiwagen vol met bakstenen of zoiets als een composthoop.

  Liked by 1 persoon

 10. Ik moet er nogal om lachen, eerlijk gezegd. Die “goede vrouwen” worden niet als sekskopers afgeschilderd, maar als seksaanbieders. Je kunt het die hoeren niet kwalijk nemen. Je moet het de Zweedse staat kwalijk nemen dat zij voor dit onderdak betaalt.

  Like

 11. Wow, die zweedse vrouwen hebben hun eigen mannen kapot gefeminiseerd, dus dat is nu de drijvende kracht achter de import van al deze kansparels. Mamma Mia, maar dan anders. Dat het zo ontzettend platvloers zou zijn had ik toch niet durven denken zeg. Goeie god. En door dit soort takkenwijven zit Julian Assange dus al jarenlang gevangen. Geile feministen. Jezus. We moeten aan de slag, want dit kan niet waar zijn en in ieder geval mag dit niet zo blijven

  Like

 12. Solidariteit, kent geen tijd!

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Ongewenst zaadontvangster – Breinbrouwsels
 2. Ouwe Zweedse taarten met een onbevredigde passie voor een licht getinte jonge lul – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s