Nieuw

Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

Agenten bekogeld met stenen en glas

Op de Willem Prinzenstraat in Helmond heeft de politie zondagavond de handen vol gehad aan een grote groep jongeren. Aanleiding was een melding van scooteroverlast, die rond 18.30 uur bij de politie binnenkwam.

Dat komt van de site van de politie, die het over jongeren heeft.

De NOS heeft het over jongeren en vrienden.

De Telegraaf heeft het over jongeren.

NU.nl heeft het over jongeren, buurtbewoners en vriendjes.

Het Eindhovens Dagblad over een groep jongeren.

Omroep Brabant heeft het over een grote groep jongeren.

Powned is het creatiefst en gebruikt naast jongeren ook nog scooterboys, en heeft een filmpje staan.

En ook TPO komt niet verder dan een copy-paste van het persbericht.

Onder meer op het Willem Beringsplein zouden jongeren met scooters door de buurt crossen. Dit tot grote ergernis van buurtbewoners. Agenten waren snel ter plaatse en zagen op de Willem Prinzenstraat een jongen op een scooter rijden. Het voertuig was niet voorzien van een kentekenplaat. De politie maande de bestuurder te stoppen, maar die had daar geen boodschap aan. Toen agenten hem klemreden gooide de jongen zijn voertuig tegen de politieauto en ging er te voet vandoor. Hij was echter niet snel genoeg voor de agent die te voet de achtervolging had ingezet.

Escalatie

Bij de aanhouding van de jongen liep het helemaal uit de hand. De verdachte werd namelijk geholpen door toegesnelde vriendjes die zich tegen de politie keerden. Binnen de kortste keren stond er daarnaast een grote groep buurtbewoners die zich ook tegen de agenten richtte. De politie werd bekogeld met glas en stenen, terwijl één agent met volle kracht in zijn bovenarm werd gebeten.

Assistentie

Door het enorme geweld en de dreigende situatie kwam er gauw assistentie. Uiteindelijk werden drie jongeren uit Helmond opgepakt. Ze zitten allemaal vast. Agenten zagen zich genoodzaakt om ook geweld te gebruiken en deelden flinke klappen uit. De rust keerde na de aanhoudingen weer terug in de straat.

Onaanvaardbaar

De politie vindt het onaanvaardbaar wat er vanavond in Helmond is gebeurd. Beelden die door omstanders werden gemaakt verschenen al gauw na het incident op internet. De politie is daar blij mee want kan de beelden prima gebruiken in het onderzoek naar de betrokken jongeren. Nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Gaat het een beetje, dames en heren van de media ?

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

 1. JackvanderVeen // juni 5, 2017 om 15:48 //

  Die afkomstwordt reeds ontzenuwd door een foto van de woonomgeving.
  Afrikaanse wijk oftewel marokkanenschorem voornamelijk.

  Like

 2. Duchesne // juni 5, 2017 om 18:08 //

  ..als bij alle misdrijven afkomst of volledige naam zou worden vermeld zou niemand in Nederland nog leven met de illusie dat een multiculturele samenleving een verijking is van onze wereld. Ik denk ook niet dat je met dwang mensen op elkaar moet stapelen en dwingen elkaar te mogen….ten eerste zijn er altijd klootzakken en ten tweede is er een geloof in deze wereld dat niet WIL samenleven met anderen en dat ook vanaf de meest prille opvoeding aan haar adepten verkondigd en indoctrineert….

  Het niet noemen van de oorzaak is het instand houden van het probleem.

  Like

 3. Willy // juni 5, 2017 om 20:15 //

  Ik kan zulk tuig wel uitspugen.Chapeau politie.onze overheid steekt zijn kop daarvoor in het zand, zij zijn bang, durven niets daartegen te ondernemen. Omdat zij afspraken indertijd hebben gemaakt over olie in ruil voor migranten.omvolking.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 5, 2017 om 23:34 //

  Je zult vandaag de dag maar politieagent zijn, bij een in principe eenvoudige arrestatie door twee politieagenten heb je zes man nodig als rugdekking, zover zijn we al gezonken. Reden? De politie dwingt geen respect meer af. Als ze er altijd snoeihard erin gaan bij deze situaties dan laten ze het echt wel uit hun hoofd. Maar dat schijnt niet te mogen in Theeland/Nederland. Hier roepen ze “toe jongens doe dat nou toch niet”. Ja dat helpt niet hè, een paar snoeiharde klappen doet echter wonderen.

  Like

 5. skeeter // juni 6, 2017 om 00:11 //

  En nog geen schot gelost, WTF

  Liked by 1 persoon

 6. In Londen ging de politie op de loop (niet allemaal):

  Like

 7. Ome Pat is er ook wat pissig over;

  Like

 8. skeeter // juni 6, 2017 om 03:47 //

  Ome Pat weet het altijd goed te vertellen als geen ander

  Like

 9. had mijn onderbuik toch gelijk

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Als 1984, a Brave New World, Islam, Kafka, Fakemedia en De Dictatuur de handen ineenslaan – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: