Nieuw

Ouwe vieze geile Zweedse kenaus neuken vluchtelingkindertjes

Het proces tegen de zogenoemde Arboga-vrouw heeft de aandacht gevestigd op de vrouwen van middelbare leeftijd en ouder die in de asielsector werken en seks bedrijven met de zogenaamde alleenstaande minderjarige asielzoekers.
“Dat doen we allemaal”, is de getuigenis van een asielmedewerkster op de linkse site Blankspot.

Al eerder is deze kwestie besproken op sites zoals Flashback, waar de relaties tussen wat de schrijvers noemen “batik heksen” en onbegeleide vluchtelingkinderen uitgebreid aandacht heeft gekregen. Maar nu is het de beruchte communistische Martin Schibbye’s website Blankspot die een artikel heeft gepubliceerd waar een anonieme linkse vrouw beschrijft hoe ze alleenstaande minderjarige asielzoekers van de asielcentra mee naar huis neemt voor seks.

Volgens de tekst van de vrouw zijn seksuele relaties tussen de vrouwen die in de asielsector werken en de alleenstaande minderjarige asielzoekers omvangrijk. In haar verhaal over haar seksnachten met minderjarige asielzoekers schrijft ze onder ander:

“Het worden steeds meer bezoeken, hij is geplaatst in een asielcentrum van de immigratiedienst, maar regelmatig overnacht hij bij mij. Nu functioneert de sofa niet meer goed genoeg, ik moet hem meenemen naar mijn bed. Ik Twitter een vriendin: help – ik wil hem in mijn bed hebben! Ik krijg antwoord: Dat doe we allemaal, geen paniek. Zo is het nou eenmaal, geef hem genegenheid, dat is wat je voor hem kan doen”, schrijft ze in haar tekst.

De academicus en debater Ann Heberlein schrijft in een commentaar dat deze tekst bevestigd dat dit gedrag volledig wordt geaccepteerd en gesystematiseerd in de omgeving rond de niet-begeleide minderjarige vluchtelingen.

Niet alleen beschrijft de vrouw hoe ze zelf overgaat tot seksuele uitbuiting. Ze beschrijft ook een realiteit waar dit gedrag geen uitzondering is, maar iets is waar alle linksvrouwen die betrokken zijn bij “niet-begeleide minderjarigen” zich mee bezighouden.

Heberlein schrijft ook hoe de tekst op blankspot.se in een patroon valt en benoemt met name het lopende rechtsproces tegen de maatschappelijke werkster Johanna Möller (de Arboga-vrouw), die wordt beschuldigd van, samen met een “niet-begeleide” uit Afghanistan, die ze als een cliënt had en een seksuele relatie mee begon, haar vader en echtgenoot heeft vermoord, alsmede een poging om haar moeder te vermoorden.

Möller bedreef samen met een vrouwelijke collega een ‘familiehuis’ voor alleenstaande minderjarige asielzoekers. Het onderkomen wordt beschreven als een plek zonder grenzen, met toegang tot alcohol en drugs. Waar Johanna Möller vreselijk misbruik maakte van haar positie, haar superioriteit ten opzichte van niet-begeleiden volledig benutte, en had seks met een groot aantal van de bewoners. De seksuele activiteiten werden gefilmd, en foto’s van de naakte maatschappelijk werkster lekten uit naar de pers (vlt.se 20.170.216).

Dit is uiteraard een bijzondere gelegenheid voor de media om zich erin te storten, wat in een klein aantal gevallen gebeurt. Maar het blijft opmerkelijk stil vanuit de belangengroepen die altijd anders hun stem schor schreeuwen om de alleenstaande minderjarige asielzoekers en hun asielonderkomens te ondersteunen.

Maar speel nu is met de gedachte dat het mannen waren geweest die in asielcentra werken en hun huis openstellen voor alleenstaande minderjarige meisjes om mee naar bed te nemen, om ‘genegenheid’ te geven.

Hoe denk je dat de stemming dan was geweest, en hoe denk je dat de krantenkoppen op links er dan uit hadden gezien?

Bron:

https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

http://www.friatider.se/v-nsterkvinnor-om-sex-med-flyktingbarn-det-g-r-vi-allihop

http://avpixlat.info/2017/06/04/svenska-vansterkvinnor-utnyttjar-ensamkommande-flyktingbarn-sexuellt/

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

12 Comments on Ouwe vieze geile Zweedse kenaus neuken vluchtelingkindertjes

 1. renato // juni 5, 2017 om 01:23 //

  Ik word een beetje moe van al die berichten. Ik laat mij in het zwembad zakken met een fles jajem. Gegroet….

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // juni 5, 2017 om 01:35 //

  Ja, Renato, da’s het risico van het aanschouwen hier bij Fenixx van al die islamellende. Het houdt niet op. Net dat nieuwsbericht van Fub over die defenestratie van Sarah gelezen. Je wordt d’r inderdaad onpasselijk van.

  Like

 3. Voor renato:

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 5, 2017 om 01:38 //

  Nou dat is nog eens wat anders dan al die vrouwen met hun eeuwige hoofdpijn! Het is te hopen voor die ‘onbegeleide vluchtelingen’ dat ze er nog een beetje uitzag.

  Like

 5. Gewoon kopvod over het hoofd trekken, Tijl.

  We importeren de verkeerde ‘vluchtelingetjes’:

  Like

 6. skeeter // juni 5, 2017 om 02:20 //

  Tijl,
  En vergeet niet een zak over je hond zijn kop te doen.

  Like

 7. JackvanderVeen // juni 5, 2017 om 06:27 //

  Die hitsige wijven moeten toch wel en immense fantasie bezitten. Op papier een minderjarige parasitaire hobbelzak die haar kut leegzuigt en weer volpompt. Máár in werkelijkheid een30-35jarige gynaecoloog of iets dater op lijkt.
  Die lynxe wijven zullen wel denken: als de pik maar zwart ziet!

  Like

 8. JackvanderVeen // juni 5, 2017 om 06:31 //

  Zweedse vrouw tegen haar echtgenoot, die 16uur per dag bezig is met directievoering van zijn bank:” liefje,als wij ook eens iets goeds doen voor die zwarte piele- , pardon zielekinderen?”
  Het zal je vrouw maar wezen. In iedergeval zo een zwarte om je vrouw bezig te houden is goedkoper danomeen onderdirecteur extra in loondienst te nemen. Of of!!!

  Like

 9. Duchesne // juni 5, 2017 om 09:20 //

  …er zitten mensen in inrichtingen voor minder….

  Like

 10. Willem // juni 6, 2017 om 04:53 //

  Ik had het niet kunnen verzinnen, dit is bizar.

  Like

 11. Von Puffelen // juni 6, 2017 om 16:18 //

  Die Afghanen maakt het niet veel uit, een gat is een gat.

  Like

 12. Als je kamelen gewend bent dan kijk je niet zo nauw.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: