Nieuw

Wakker worden uit een multiculturele droom en je linksliberale denken afleren is geen sine cure

Wakker worden uit een multiculturele droom en je linksliberale denken afleren is geen sine cure. Je bent voor de gek gehouden. Erger, je hebt je zelf voor de gek gehouden. Je hebt vertrouwen gehad in wat men in kranten schreef en op televisie werd verteld. Want zij, de journalisten, de intellectuelen en de politici, zij waren toch de experts? Zij vertelden ons toch de waarheid en niets dan de waarheid?

De werkelijkheid waarin je wakker bent geworden heeft zich tijdens je slaap ruim veertig jaar ontwikkeld door het denken en handelen van de verworven macht der bestuurlijke elites en hun nieuwsmaffia. De migrantencrisis en het rumoer om de jaarlijkse Sinterklaasviering hebben je definitief uit de droom geholpen.

Daarna eindigt de ontnuchtering echter niet, integendeel. Er komt een woede in je op zodra je beseft hoeveel schade er ondertussen is aangebracht. De posities van bestuurlijke macht zijn niet alleen behouden maar zelfs versterkt. En dan gebeuren er rare dingen.

Lees verder:

https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/05/31/hallo-wereld-goeiemorgen/

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Wakker worden uit een multiculturele droom en je linksliberale denken afleren is geen sine cure

 1. Die tekst gaat ook niet tot een revolutie leiden

  Liked by 1 persoon

 2. Als er al een revolutie komt mag je hopen dat ie van bovenaf wordt georganiseerd en de huurlingen streng gedisciplineerd zullen zijn. Beetje op z’n Duits, zeg maar zodat je het touwtje uit de brievenbus kunt laten en niet dat er duizenden ongeorganiseerde bende door het land trekken om aslles te mollen, te verkrachten en te beroven dat nog niet is weggevlucht omdat het revolutie is. En dan maggut.

  Like

 3. Alphons Mantel // juni 4, 2017 om 08:28 //

  die hele EU boevenbende, de Mart Ruttes en de Merkels zijn de echte oorzaak van het terrorisme in Europa

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: