Nieuw

Parijs – moslim martelt Jodin en smijt haar uit het raam

Gruwelijke defenestratie van Sarah (66) schokt Frankrijk. Nu eisen 17 Franse intellectuelen dat waarheid aan het licht komt


Islam = nazisme


Het gebeurde in volle verkiezingsstrijd en daardoor kreeg de moord amper media-aandacht bij onze zuiderburen. Op 4 april werd Sarah Halimi, een Française van joodse afkomst, meedogenloos gefolterd en uit het raam geworpen door een buurman terwijl hij “Allah akbar” riep. 17 bekende Franse intellectuelen eisen in een open brief gepubliceerd in de gerespecteerde krant ‘Le Figaro’ dat de volledige waarheid over de moord wordt bovengespit.

De orthodoxe joodse vrouw werd dood aangetroffen op de grond vlak voor het flatgebouw waar ze woonde in de wijk Belleville in Parijs. In de uren voor haar dood moest de 66-jarige Sarah Halimi, arts en tevens directrice van een crèche, verschrikkelijke beproevingen doorstaan.

HLN >>

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Parijs – moslim martelt Jodin en smijt haar uit het raam

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 4, 2017 om 23:21 //

  Tja de dader zal wel weer op de snel groeiende hoop “verwarde mannen” terecht komen, niet helemaal ten onrechte want je moet om zoiets te kunnen doen wel zwaar psychisch gestoord zijn, of zwaar geïndoctrineerd door de koran, dat kan ook natuurlijk.

  Like

 2. renato // juni 5, 2017 om 00:40 //

  Het is godverdomme helemaal niet interessant om uit te vissen aan welke psychologische ontsporing dit ten grondslag ligt en welke therapieën er op los gelaten dienen te worden . Shoot stelletje idioten….!!!!! Of wachten jullie net zo lang totdat de autochtonen zelf wapens gaan aanschaffen en ze leegblazen????

  Like

 3. polderboy // juni 5, 2017 om 02:48 //

  “Het geeft te denken dat bij deze misdaad de ontkenning van de werkelijkheid weer eens toeslaat.” lees ik bij HLN.

  Dat hebben ze ook gedaan met de vermoorde Chinese kleermaker in Parijs, Zhang Chaolin, het zoveelste Aziatische slachtoffer van een roof daar.
  In Aubertville, waar de 49 jarige man woonde, wonen zeker 10.000 chinezen, die in de kledingindustrie werken, maar ook het zo door de incapable overheid geliefd subsidietuig, wat met de bekende kickboksschool in of naast de moskee opgroeit.
  Deze racistische fascisten zien die chinezen als makkelijke prooi, en het regende dan ook aangiften van roof en geweld tegen de chinezen.
  Zhang Chaolin viel op straat door de aanval van achteren van de struikrovers, kreeg in ieder geval een stevige schop tegen het strottenhoofd, van de getrainde kickbokser, een van de 3 overvallers, en had meerdere verwondingen aan het hoofd en meerdere hersenbloedingen (forensisch onderzoek) waaraan hij overleed.
  Ook hier werd een racistisch (islam) motief ontkend en uitgesloten, en van de rechters kregen de rovers alle gelegenheid de zaak te bagatelliseren tot een niemendalletje:
  http://www.lci.fr/faits-divers/aubervilliers-les-suspects-reconnaissent-l-agression-mortelle-du-chinois-2000826.html

  Like

 4. Horrific murder covered up by media

  This story goes back to April 4. I read about it and intended to post an article, but the electoral campaign distracted me. Every now and then at the patriotic websites I saw a mention of the murder, always with the comment that the media were covering it up. Then I saw that French-Israeli attorney Gilles-William Goldnadel was actively taking part in the attempts to force the media to expose what had happened to this woman (photo above). Goldnadel has been a supporter of the patriots all the while being strongly pro-Israel. He defended the late Oriana Fallaci, an impassioned enemy of Islam; and Front National vice-president Florian Philippot who was sued by the Emirat of Qatar; and writer Anne Kling, not exactly known for her love of Jews. He has defended many others. Often he defends their right to freedom of speech, even if he does not agree with what they say. He has acknowledged courageously that the source of antisemitism in France today is not the Front National, but the immigrant suburban culture. In 2015, after the Charlie Hebdo attacks, he wrote an article in Le Figaro entitled “Antisemitism and Islamophobia are not Comparable”, in which he condemned the Jewish organization CRIF for implying they are morally equivalent.

  Below, attorney Goldnadel.

  http://galliawatch.blogspot.nl/2017/06/horrific-murder-covered-up-by-media.html

  Like

 5. polderboy // juni 5, 2017 om 04:09 //

  Helpt allemaal geen moer.

  Na nog meer incidenten heeft de Chinese overheid recent zelfs geklaagd bij de Franse regering en verzocht, of dat ze Chinese, maar ook andere Aziatische burgers, in Frankrijk beter willen beschermen. Denk je dat dat suprematistische multiculti zootje zich daar iets aan gelegen laat?

  Na de moord op de kleermaker gingen de chinezen massaal de straat op met protesten.
  Ze waren het gewelddadige racisme tegen hen van met name de islamitische deel daar zat.
  Protesten zijn overigens zeer ongebruikelijk voor het succesvolle en nijvere volkje, dat cultureel immer dociel graag bouwt aan een florerende samenleving, i.p.v. met idealistische multiculti gelul die te willen onderwerpen aan hun idealen samen met de Mekkanen.

  I.p.v. sympathie ontvingen ze meteen een reprimande van het schijthuis, die zich burgervader waant in Aubervilliers, ene Jacques Salvator, die “suggested that the violence could be halted if Chinese companies would agree to hire more Arabs and Africans.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: