Nieuw

Moslims reageren op de aanslag in Londen

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Moslims reageren op de aanslag in Londen

 1. ieznogoedh // juni 4, 2017 om 14:57 //

  Incident, niets met islam te maken, verwarde mannen, treurig, laf, geschokt, nooit verwacht.
  Zo, dat is het zo ongeveer. Ik heb goed begrepen hoe te reageren. Kan ik nu een mooi baantje krijgen Mark?

  Like

 2. Duchesne // juni 4, 2017 om 15:18 //

  er zijn ook hopen moslims die weten dat er wraak zal komen, en dat ze met hun moslim kont op de eerste rang zitten…

  Like

 3. #UK #London – “An unprecedented 50 rounds were fired” by police last night, to neutralize the attackers: MET.
  Dat zijn drie pistool clips of anderhalve mitrailleur clip schokkend hoor hahahahhahah wat een debiel naief zootje zeg .
  Politie kan niet schieten althans de meeste niet maar hier zeg ik chappeau goed gedaan .
  En wat dat domme klootjesvolk ook niet snapt is dat men geinstrueerd wordt de Kratos techniek te gebruiken .
  Dat houdt in kopschot in geval van bomvest zodat de kans op explosie minimaal is .
  Houdt wel in dat als je een slimme zandnegert hebt is dit simpel te omzijlen hoe laat ik even voor wat het is

  Like

 4. Duchesne // juni 4, 2017 om 18:57 //

  H slot…..in Vietnam verbruikten de Amerikanen 10.000 kogels per gedode Viet Cong strijder…die moslim mafketels met 50 kogels in de drukte is gewoon netjes. Kost rond de 24 euro aan bolletjes en dan heb je ook wat. Ik zou bijna dat geld overmaken naar de UK, ter compensatie voor goed werk.
  Helaas was er 8 minuten verschil tussen het raakschieten en het begin van het moorden, dus gewoon 8 minuten niks……en daarom moet iedere autochtoon het recht hebben op wapenbezit. In England zijn nog nooit zoveel incidenten met wapens geweest sinds het verbod voor burgers….net als de enorme groei aan woningovervallen….

  Het enige dat werkt tegen terreur is op het moment zelf in staag zijn te reageren, en niet 8 minuten later.

  Stel, je ziet dinsdag een moslim met een AK een school binnen lopen, je belt 112. Na 8 minuten komt er een autotje, die bij het horen van knallen een AT team oproepen. Anderhalf uur later, mits je mazzel hebt komt dit team aan bij de school. Wat is dan het nut nog van anti terreur?

  Maar stel, jij zit in je auto, ziet die moslim met AK die school binnengaan en je het een Jericho 941 bij je voor de veiligheid. Dan kun je veel leedvoorkomen en in principe binnen een minuut een magazijn in de lappenkop pompen. Je red zo enkele schoolklassen het leven en je word volgens onze wetten gelijk officieel een crimineel, een misdadiger.

  De vraag is wat wijzer is, je eigen leven veranderen en als crimineel verder gaan of doorrijden en 112 bellen, ze worden er ten slotte voor betaald en jij bent toch maar een hond bij verkeers controles en andere interacties met de “hoeders van de wet….

  Ik denk dat een reactietijd van 8 minuten niet opweegt tegen het aantal doden maar voor de regering is 8 minuten een oplossing en gewapende burgers niet tenzij ze politiek correct zijn….

  Voor de politiek zijn dode burgers bijzaak, het toegeven aan onvermogen en dit oplossen door burgers meer macht te geven is dat niet. Menselijke logica zegt dat bewapend zijn normaal is…maar…. die K* burgers zouden politici eens ter verantwoording kunnen roepen…dus liever dat schoolklasje dood…..liever 8 minuten….uiteindelijk staat het toch goed om er 3 te hebben afgeknald….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: