Nieuw

London is dying . . . (Video)

A short comment by Stefan Molyneux to fucking wake you up and stop this whining and political correct attitude.

 • What Pisses Me Off About The London Bridge Terrorist Attack


Doe mee met 930 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on London is dying . . . (Video)

 1. JackvanderVeen // juni 4, 2017 om 07:49 //

  Geen gezeur door gelul van prominenten en andere bekende apen die ver van het volk en het reële werelds dagelijkse leven staan.
  Groot-Brittannië en haar steden zijn exact waar ze wilden zijn, namelijk in een cyclus van islamitische aanslagen.
  Frankrijk wordt nummer 4, Duitsland nummer 2 en Zweden nummer 3.
  België komt daarna pas. Waarom nog niets met Nederland vraagt u zich af!
  Simpel, zolang de achterdeurpolitiek overeenstemming heeft met dat moslimgespuis van over de hele wereld en wij ons dus overladen, laat men ons met rust. Totdat men op volle sterkte is en zo over Nederland heen walst.
  Ooit heeft men dit een paar duizend jaar geleden ook geflikt met de jodendeal voor vrede. 10jaar wapenstilstand, hetgeen goed aanbod was, want de islamitische afsplitsing was aan de grond, rijp voor de genadeklap. Na 5 jaarwas men voldoende aangesterkt en, ondanks de deal, ving men weer aan met oorlogje voeren en …….. de joden verloren ditmaal. Zijwaren nog steeds in een vreedzame roes. Maar het maakte de joden wel wijzer!
  En wij hier, hebben nog niets van het verleden geleerd blijkbaar.

  Liked by 2 people

 2. skeeter // juni 4, 2017 om 08:02 //

  @ Jack,Joden zijn achterlijk, ze bewijzen het keer op keer bij de stembus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: