Nieuw

Bunschoten: baardman in auto achtervolgt 17-jarig meisje

Een 17-jarig meisje is woensdagmiddag in de Bunschotense wijk Koenraadswetering achtervolgd door een auto. Het meisje fietste door de buurt, dat gelegen is aan de rand van het dorp bij de Oostelijke Randweg. Volgens de politie wist het meisje te ontkomen, maar was ze erg bang. Het signalement dat ze de politie gaf was dat de achtervolger een man met baard was.

AD >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6064 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Bunschoten: baardman in auto achtervolgt 17-jarig meisje

 1. Zorgelijk met die baardmannen !

  Like

 2. Duchesne // juni 4, 2017 om 19:03 //

  politie houd opzettelijk de beschrijving van daders uit het nieuws bij dit soort misdrijven terwijl juist zo snel mogelijk een signalement verspreiden een veel grotere pakkans heeft….dit zwijgen is politiek correct beleid en absoluut in het voordeel van daders. Het geeft meer tijd om meer misdrijven te plegen. Dit is slechts het begin van een zomer van terreur, want voor wie kwaad wil is het wel duidelijk dat het gewoon kan. Het zal je kind maar zijn..

  Like

 3. Een baardman….what else.

  Like

 4. Duchesne // juni 5, 2017 om 10:14 //

  Door heel Europa zijn afgelopen weekeinde confrontaties en gevechten geweest tussen burgers en allochtonen/asieleisers en allochtone bendes met vele gewonden als gevolg…..maar zo goed als niets in de reguliere pers.

  Wat het nieuws haalt word in zeer korte berichten weergegeven zonder details en vervolgens komt er nooit meerietin het nieuws. De censuur draait op overuren om de staat en het immigraite beleid in te dekken. We zijn verkocht en worden nu figuurlijk op transportgezet.

  Niets in hetnieuws over de burgers die doorslaan en het recht in eigen hand nemen, maar het gebeurd, wees er maar zeker van. Het zijn de verwarde blanke mannen en vrouwen die op de vuist gaan in winkels en op straat, waarbij niet word vermeld in de krant dat een allochtoon en enenautochtoon op de vuist gingen omdat de allochtoon met enorme arrogantie bezit nam van het voetpad, de weg, bij de kassa mensen opzij duwde, enzovoort.

  De oorlog is al lang begonnen, maar onze definitie van oorlog mort worden aangepast. De pers zal alles doen om te verzwijgen, dus het principe persvrijheid kan ook wel in de kliko, de pers is gewoon een orgaan van staatspopaganda. Niks vrijheid, enkel een berg leugens.

  De moorden op jonge meisjes en de pogingen daartoe zijn het resultaat van de import van allochtonen. De verantwoording ligt dan ook bij de regering en de NGO’s die deze lieden de EU in smokkelen.

  ….”meneer” Rutte, u bent in mijn ogen een moordenaar.
  ….NGO’s die asieleisers importeren/ binnensmokkelen: jullie zijn ent zo schuldig aan de moorden ls de randdebielen die jullie binnenhalen. De zegeltjes worden overal in Nederland geplakt, het boek zit zo goed als vol.
  ….en al het andere gespuis dat faciliteerd en collaborateerd, jullie zijn het laagste wat er rondloopt , verraders van je eigen volk, je eigen soort, dat wordniet vergeten noch vergeven.

  *Allochtoon: niet westerse persoon en relatief vaak een sekteaanhanger van islam.

  *kan er niet ergens een database van al die verraders komen met ruime info?

  Like

 5. De import baardman(nen) zijn op zoek naar meisjes want een makkelijke prooi, ongelovige meisjes en vrouwen zijn vogelvrij en allemaal hoer, bij het plathoofdige mislim geteisem.
  Dit gaat nog veel groteskere vormen aannemen, ze zien de slappe reacties en besluitloosheid van de overheid en politie,die het feitelijk laten gebeuren.
  De grote schuldigen zijn de EU en zijn proleten, Merkel (kinderloos) Rutte (kinderloos) Juncker het zuipende zelfbenoemde EU baasje en vele anderen binnen de EU MAFFIA.
  Het is oorlog, met / door de Islam ideologie en zn moslims, de vraag is wanneer vechten we terug?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: