Nieuw

Amsterdamse politie blijft drammen over hoofddoek – Woordvoerder: we kunnen het er toch over hebben

Nee trut, we kunnen het er niet over hebben. Er zijn wetten in dit land en die schrijven voor hoe een UNIFORM er uitziet. En jij, nota bene politie, hoort die wet te kennen !

We hebben het ook niet over de toevoeging van Joodse attributen aan het politie uniform, of boeddhistische, of protestantse of katholieke. Alleen de moslims willen weer iets waardoor ze zich onderscheiden van de rest van de samenleving. Moslims moeten altijd laten zien dat ze ‘anders’ zijn, niet zoals de vieze ongelovige zwijnen waar ze ons voor houden. Parool:

Waar je mee omgaat word je mee besmet, en Ellie Lust is besmet met islam. Drammen, drennen, dreinzen, tot ze hun zin hebben is moslims eigen. Krijgen ze hun zin niet gaan ze janken, jammeren, jennen, racisme blèren en discriminatie roepen. Vervolgens zijn ze even stil om het dan opnieuw te proberen. Krijgen ze hun zin niet gaan ze weer janken, jammeren, jennen en zo gaan ze maar door. Een ferme pets zou helpen ze stil te krijgen, maar dat mag in deze jankwijvencultuur niet meer.

We kunnen er dus vanuit gaan dat dit gezeik nooit meer ophoudt. Dit gaat door tot we ze hun zin geven, of tot we de hoofddoek verbieden zoals de swastika verboden is en eindelijk beginnen massaal moslims te remigreren om ze te laten zien dat het ons ernst is.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Amsterdamse politie blijft drammen over hoofddoek – Woordvoerder: we kunnen het er toch over hebben

 1. Dus als je Agente Ellie Lust aan wilt spreken is het “Hey Hoer”!
  Want volgens de zandhappers is die zich niet kleden volgens hun idiotie een hoer.
  Schrijft Agente Ellie Lust een bon uit, dan kan je schreeuwen “hey hoer, laat dat”!
  Daar kan ze dan niks van vinden, het is immers een islam dingetje.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 4, 2017 om 23:29 //

  Agente Ellie Lust zou als lesbienne moeten weten dat dezelfde islam die zij zo verdedigd zou bevelen haar te stenigen vanwege haar seksuele voorkeur, misschien moet iemand haar dat eens vertellen.

  Like

 3. Tiepies lesbisch feministen kopje, ze heeft nog steeds niet door dat ze haar eigen dood vonnis tekent met dat gore kopvod gedram….

  Like

 4. Zag net op de Duitse TV een vrouwelijke politie agente in berlijn dansen met een neger tijdens het karnaval der kulturen en veel Duitsers vinden dat ook nog geweldig.
  Ook daar zijn ze volledig van het padje af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: