Nieuw

Poolse tiener spreekt in parlement Polen: ‘Europese Unie moet worden vernietigd’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Poolse tiener spreekt in parlement Polen: ‘Europese Unie moet worden vernietigd’

 1. Alphons Mantel // juni 3, 2017 om 13:50 //

  goed gezien van deze Poolse jongen

  Like

 2. Geheel mee eens. De Europese Unie vernietigen voor het ons vernietigd. Ik ben behoorlijk Anti Oostblok maar ze zeggen wel steeds meer de juiste dingen. En zien het blijkbaar duidelijker dan het Westen.

  Like

 3. JackvanderVeen // juni 3, 2017 om 17:04 //

  Dat een snotneus uit het oosten dit nu reeds door heeft. Hier lopen scheepsladingen groen en rood en ambtenaar en bejaard, die dat nog steeds niet willen inzien! Pffffff

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s