Nieuw

Lesbisch stel mishandeld door lichtgetint tuig 

Een 18-jarige vrouw is afgelopen dinsdag op het Schouwburgplein in Rotterdam mishandeld nadat ze hand in hand liep met haar vriendin.

Een meisje zag het stelletje rond 19.40 uur lopen en maakte opmerkingen. Ze liep op het slachtoffer af, omklemde haar nek en gaf de vrouw meerdere vuistslagen in het gezicht en haar buik, zo meldt de politie zaterdag.

Een ander meisje dat bij de dader hoorde riep er een jongen bij die de vrouw nog eens een trap tegen haar schouder gaf. Het slachtoffer liep blauwe plekken en kneuzingen op.

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28306648/__Lesbisch_stel_aangevallen__.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Lesbisch stel mishandeld door lichtgetint tuig 

 1. Yvonne // juni 3, 2017 om 22:27 //

  Ik keur dit af om iemand in elkaar te slaan maar ik vind het ook aanstellerig als een hetero koppel hand in hand loopt zo van kijk eens hoe gelukkig wij zijn
  Lopen die thuis ook hand in hand ? Ga je FF naar de keuken ofzo loopt je partner hand in hand mee

  Like

 2. Duchesne // juni 3, 2017 om 22:49 //

  Het is vrij duidelijk dat Islam geinspireerd volk niet de verdraagzaamheid noch de ruimte hebben in hun leven om anderen ook een stukje vrijheid te gunnen. aangezien de hele Islam een grote pot onverdraagzaamheid is naar anderen toe is het een achterlijke gedachte enige redelijkheid te krijgen in eventuele gesprekken, en ieder stukje resultaat mocht dit er zijn is tijdelijk, maar blijkbaar wil dit allemaal geen post vatten in de hoofden van vele medeburgers.

  Beste lesbische meisjes, laat dit een les voor jullie zijn, het word niet beter in de toekomst maar extremer. Verwacht geen bescherming vanuit de overheid, het is onmogelijk mensen te beschermen en op hetzelfde moment meer van hun aanvallers te importeren. Gaat niet, word niks. Het advies, ofwel verbergen jullie je voorkeur voor elkaar in het openbaar, ofwel ga je morgen op Krav Maga les en leer je voor jezelf op te komen. En ga op schietles, je gaat er nog blij om zijn die vaardigheid te hebben in de toekomst. Het lot van iedere homo, iedere lesbo , iedere larp en alles wat er verder rondloopt qua anders dan gemiddeld, jullie gaan het heel zwaar krijgen in deze wereld, het heeft te maken met het niet willen inzien van een deel van onze eigen bevolking dat niet ieder geloof tolerant is of dankbaar om in vrijheid te mogen bestaan. Islam is oorlog, islam wordt enkel vrede als er niets anders meer is dan islam.

  Kort door de bocht, organiseer jezelf en leer van je af te slaan, schoppen, bijten, schieten….jullie hebben net zoveel recht op leven als ieder ander. Maar sta op en word weerbaar, in elkaar worden geslagen hoort bij het minste dat je kan overkomen.

  Dit incident is slechts een tipje van de ijsberg aan gevallen van bedreiging, mishandeling en verkrachting van lesbische vrouwen, en slechts een enkel keer komt dit in het nieuws, maar ik weet van vriendinnen met die voorkeur dat het heel vaak gebeurt en dat verhuizen bijna altijd de enige manier is om terreur vanuit allochtonen te stoppen.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juni 3, 2017 om 23:09 //

  Yvonne wat een onzin, met name vrouwen, ook als ze niet lesbisch zijn lopen zo vaak gearmd of hand in hand en dat zou dan ineens niet meer mogen omdat moslima’s daar aanstoot aan nemen? Kom op zeg, zo schuiven we steeds een stukje op. Wat hebben moslims nou ooit aan concessies gedaan aan hun nieuw gekozen “vaderland”? Bij het minste of geringste kruipen ze in de slachtofferrol en spelen ze de onderliggende partij, in werkelijkheid hebben ze een vrije keus gemaakt om naar een Europees land te emigreren, een christelijk land met liberale gewoonten en wetten. Kun je daar niet tegen, heb je daar problemen mee? Prima, het staat je vrij om weer te vertrekken en misschien is dat ook wel de verstandigste beslissing want als je al niet tegen twee vrouwen kunt die hand in hand lopen dan ben je hier op de verkeerde plek. Dan heb je hier niets te zoeken.
  Het slachtoffertje was een meisje van achttien jaar, zich waarschijnlijk nog niet zo heel lang bewust van haar lesbisch zijn, over de oren verliefd op een van haar eerste echte vriendinnen, en ja dan loop je hand in hand, dan zou je het liefst op elke straathoek even een vluchtige kus willen geven, dat is menselijk en daar zouden we blij mee moeten zijn, pril geluk noemden we dat vroeger.

  Like

 4. Tijdje terug was ik in een grote winkelgalerij in Eriklund toen er twee fruitige meiskes van ongeveer 17 jaar passeerden die hand in hand liepen en overduidelijk verliefd op elkaar waren. Toen ik het zag kon ik een glimlach niet onderdrukken, en het maakte me eerlijk gezegd best wel een beetje blijmoedig. Toen ik omkeek om toch wel enigszins in verwondering het stelletje na te kijken zag ik gelukkig bij de meeste mensen diezelfde glimlach op het gezicht verschijnen.

  Like

 5. Feniks // juni 3, 2017 om 23:36 //

  Beste Yvonne,
  ik sluit mij volledig aan bij de reacties van Duchesne, Tijl en Rommel ( al heeft die laatste best wel eens grove opmerkingen😆).
  Zij drie verwoorden het beter dan ik dat kan en ik vind simpelweg dat ze gelijk hebben.

  Kom op meid, ga eens ff reflecteren over wat je nou feitelijk gepost hebt.

  Like

 6. Ik heb ook wel eens hand in hand gelopen met een meisje. Er ook wel eens een geneukt midden op de trambaan, of tegen een brugleuning, of in een portiek.

  Ik zal in een aanstellerige bui geweest zijn 😉

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juni 3, 2017 om 23:53 //

  Ja een beetje goor mannetje jij Fubar, neuken op de trambaan, exhibitionistisch type hoor! In een hooiberg vooruit maar een trambaan…?!?

  Like

 8. Leuk thema voor een nieuw artikel.
  Wat is de vreemdste plek waar je het ooit hebt gedaan?

  Like

 9. was op de terugweg van een housefeestje. uurtje of 8 ‘smorgens, wisten wij veel dat de trams al reden en dat dat ding stond te wachten op ons 😛

  Like

 10. Ik zie dat op Joop dit bericht ook vermeld is. Maar dan op de Zweedse manier. Het verzwijgen van het licht getinte signalement van de daders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s