Nieuw

Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb

Aboutaleb is heus niet aan het ramadan-ijlen, die vreet ’s nachts wel bij. Aboutaleb bidt twintig (20 !!!) keer per dag. Dat betekent dat het een ultrafanatieke moslim is, eentje die volledig de doelstellingen van de islam onderschrijft. Het kan niet zijn dat hij die doelstellingen niet kent, zijn vader is imam.

DE DOELSTELLING VAN ISLAM IS OM DE HELE WERELD TE ONDERWERPEN EN ABOUTALEB ONDERSCHRIJFT DIE DOELSTELLING 100%.

De maakbaarheidsgelovigen van GeenStijl noemen hem weer eens een eindbaas, die trappen altijd in elke drol die Abou legt:

Hey, een PvdA’er met een goed idee. Ahmed Aboutaleb (eindbaas Rotterdam) vindt dat we minder asielzoekers moeten toelaten en dat we die types zeker niet door de strot van de onwillige burger moeten duwen – het vluchtelingenverdrag moet volgens hem worden herzien. Kijk de illest and realest PvdA’er eens shinen dan: ,,Het Vluchtelingenverdrag is ooit gemaakt voor die ene politiek vluchteling uit Moskou die naar Zweden wil vluchten. Nu laten we dat verdrag fungeren als een doorgeefluik voor miljoenen mensen. Daar is het niet voor bedoeld.”

Aboutaleb is Fortuyndemoniseerder en oa. bekend van de uitspraak ‘kankerjood moet kunnen’.

Anderen, Elsevier, Algemeen Dagblad, halen dan weer aan dat Aboutaleb vindt dat de PVV mee moet regeren.

Ahmed Aboutaleb is de populairste lijsttrekker die de PvdA nooit had. In gesprek met de burgemeester van Rotterdam over het grote verlies voor zijn partij, het vluchtelingenprobleem en waarom de PVV volgens hem aan de formatietafel hoort. “Nederland heeft recht op een centrumrechts kabinet.”

Deze moslimfundamentalist heeft begrepen dat hij even op de invasie-rem moet trappen, omdat we er anders een eind aan maken. Dat is alles. En iedereen staat er bij te juichen. Volgend jaar gaat jullie kafirkop er alsnog af en dan staat Abou te juichen, sukkels.

Korte samenvatting van Aboutaleb, en een uitgebreidere, om het geheugen op te frissen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb

 1. JackvanderVeen // juni 3, 2017 om 17:01 //

  Een vos kan wel af en toe anders janken maar zijn streken veranderen daardoor niet.
  Jammer, maar Aboutaleb heeft zichzelf tegen en scheepsladingen marokkanen als vriend.
  Dat nekt hem ooit eens.

  Like

 2. Dubbele nationaliteit verbieden en vreemdelingen geen toegang geven tot publieke functies, vreemdelingen verbieden zich te bemoeien met binnen- en buitenlands beleid.
  Islam verbieden op westers grondgebied.
  Binnen één jaar zullen een massa barbaren vertrokken zijn richting grote zandbak Afrika.

  Like

 3. renato // juni 3, 2017 om 19:12 //

  Zijn dochters mogen niet met een kaaskop thuiskomen en hij heeft Ayaan beschuldigd haar eigen nest te bevuilen. Bovendien heeft hij, zoals hierboven reeds is aangehaald, Fortuyn gedemoniseerd. Ik geloof er allemaal geen pest van wat hij allemaal orakelt. De massa trapt er weer in. Hier en daar zie ik al weer opmerkingen voorbij dwarrelen dat hij dan maar MP moet gaan worden. Als de vos de passie preekt……………

  Liked by 1 persoon

 4. Feniks // juni 3, 2017 om 21:57 //

  Helemaal wat mijn gedachten ook waren bij dat nieuwsbericht.
  Abouthaleb is vlgs mij niet te vertrouwen, uitgekookte man met een dubbele agenda en..hij weet het zoo goed te spelen!
  Nooit hadden mensen met een dubbel paspoort en een dubbele loyaliteit een politieke positie moeten kunnen krijgen.

  Like

 5. Bob Fleumer // juni 3, 2017 om 23:33 //

  Zolang Aboutaleb de koran als leidraad blijft volgen vertrouw ik hem niet, taqiya en zo………..!

  Like

 6. Willem // juni 4, 2017 om 17:41 //

  De taqyya meesters en hun leerlingen infiltreren overal in gemeentes, scholen en andere belangrijke instanties. Hele wijken worden moslim enclaves. Het gebeurd overal, het is de stille, sociale, sluipende jihad en links maakt het allemaal mogelijk, sterker nog, ze helpen ze ook overal mee, bv. door een nieuwe baan te creeeren voor een werkloos geworden raadslid, ‘directeur diversiteit’ voor 12.000 euro per maand. Diversiteit??? Tibetaanse gewaden, indiaanse hoofdtooien, tulbanden, vergieten met kaarsjes erop, lederhosen, russische bontmutsen, etc.,oh nee, nu draai ik door. Diversiteit betekend hoofddoekjes, stom van me. Integreren valt niet mee hoor.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s