Nieuw

Gratis diploma’s voor de bloem der natie

Docenten Zadkine op non-actief vanwege fraude met tentamens

De directie van het ROC Zadkine in Rotterdam heeft twee docenten en een teamleider geschorst omdat ze zouden hebben gefraudeerd met tentamens. Ook is er gesjoemeld met de aanwezigheidsregistratie van leerlingen. Dat blijkt uit onderzoek van RTV Rijnmond en de NOS. Leefbaar Rotterdam heeft vragen over de kwestie gesteld. AD >>

Natuurlijk benieuwd wat dat voor school is. De school zelf is wel zo slim om geen klassenfoto’s en dergelijke op hun site te hebben staan, voor je het weet werkt zoiets stigmatiserend tenslotte. Maar op you-tube staat een filmpje van binnen in de school. Maak kennis met uw toekomstig logistiek managers:

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Gratis diploma’s voor de bloem der natie

 1. JackvanderVeen // juni 3, 2017 om 05:42 //

  Op deze wijze zijn miljoenen “hoogopgeleid” in diverse oosterse moslimlanden en afrikaanse landen. Leven de corruptie in cash of natura!
  Die “hoogopgeleiden” zijn wij in Europa massaal aan het importeren.
  Maar ook eiden we van binnenuit van die sufkutten op.
  Zoiets als het JohanCruijfopleidingscentrum bij Ajax, maar dan anders.
  Wat een zwarte gifbeker is die school.

  Like

 2. Alphons Mantel // juni 3, 2017 om 09:04 //

  dit heeft niks met de islam en helemaal niks met immigratie te maken, zegt de burgemeester en de wethouder en Groen links en Dom 66

  Like

 3. Duchesne // juni 3, 2017 om 10:20 //

  Er is een gezegde: als de berg niet naar Mohammed wil komen moet mohammed naar de berg komen. Met het uitdelen van diploma’s word op een oneerlijke manier iemand tot een bepaald niveua van vaardigheid verheven waardoor er werk met verantwoordelijkheid kan worden gekregen. zo laat de politie al jaren het niveau steeds zakken om allochtonen binnen te harken, nu komt de school na verschillende malen het niveau te hebben aangepast met de oplossing gewoon diploma’s te geven….en zo het allochtoengehalte bij de politie te kunnen voldoen.

  Denk je eens in: je krijgt geld, een pistool, je mag anderen uitschelden en hun zakken doorzoeken, je weet precies wie wat heeft en waar en je maatjes kunnen dat ophalen. en word je ontslagen en gestraft heb je kennis opgedaan, contacten gelegd en in de bak ben je welkom omdat sommige van je maatjes die runnen. Leg mij uit waarom de politie nog moeite heeft allochtonen te werven, men zet de deur van de winkel compleet open voor de criminele wereld…..en dan nog klagen dat de burger te weinig vertrouwen heeft?

  Like

 4. ieznogoedh // juni 3, 2017 om 16:14 //

  Toen ik de naam Zadkine las, wist ik al hoe laat het was. En dat zonder horloge te dragen!

  Liked by 1 persoon

 5. Zadkine was ooit de maker van het beeld “geschonden hart” in centrum Rotterdam ter nagedachtenis aan het bombardement op mijn geboortestad van 14 mei 1940
  De school is deze naam onwaardig en de naam moet eraf

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: