Nieuw

‘De PVV moet meepraten’

Foto: Aboutaleb in mei vorig jaar. Bron: FaceMePLS / Wikimedia Commons.

Door: Jan Hoedeman en Deborah Jongejan

Ahmed Aboutaleb is de populairste lijsttrekker die de PvdA nooit had. In gesprek met de burgemeester van Rotterdam over het grote verlies voor zijn partij, het vluchtelingenprobleem en waarom de PVV volgens hem aan de formatietafel hoort. “Nederland heeft recht op een centrumrechts kabinet.”

Hij was er ontroerd van. Dat mensen in heel Nederland hem vorig jaar in een opiniepeiling met een dikke 7 waardeerden. Andere politici liet Aboutaleb daarmee ver achter zich. “Ik kreeg mails van mensen met de tekst ‘Ik zou nooit op de PvdA stemmen. Maar op jou wel’. Het is ongebruikelijk dat een lokaal bestuurder nationaal zo’n vertrouwenscijfer krijgt, dat vind ik heel emotioneel.”

Lees verder:

http://www.ad.nl/politiek/er-is-niks-mis-met-de-pvda~a6bd90f8/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8174 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on ‘De PVV moet meepraten’

 1. Alphons Mantel // juni 3, 2017 om 13:51 //

  Een burgemeester maakt geen rijksbeleid, dus wat heb je eraan?

  Like

 2. Claudia M. // juni 3, 2017 om 14:04 //

  En deze nog; http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/roffa_wat_ben_je_toch_een_bruine_haatstad.html#comments

  Ik denk dat burgemeester ook ziet wat ongebreidelde import teweeg brengt. Dochters heeft hij toch? Och en vrouw natuurlijk. Tja, die willen ook veilig over straat. Ik ben ergens blij dat hij het nu ook zegt, maar nu toch eens kijken wat hier voor commentaar op komt en zeker of het OM nu ook zo snel is.

  Like

 3. Duchesne // juni 3, 2017 om 14:23 //

  Volgens mij beginnen vele allochtonen en zelfs moslims die hier wonen door te krijgen wat ze aan voordelen en vrijheid gaan kwijtraken met de import van achterlijke doorgeslagen moslim broeders, en niet voor heteen of ander, maar waarom komt er nu pas iemand uit die hoek tot enig inzicht?

  En de PVV betrekken bij onderhandelingen, het is toch normaal dat in een democratisch bestel de grotere partijen samen aan tafel gaan na verkiezingen, het op voorhand uitsluiten van een partij is hetzelfde als een deel van je eigen burgers rechteloos maken en hun keuze nietig verklaren. Wie heeft dat recht?

  Gesleen hooivork, een fakkel voor de sfeer en veel ingevet touw, onze vrijheid is in het verleden duur betaald geweest, het zou absurd zijn een paar parenues dit even te laten verkwanselen.

  We hebben een voorbeeld nodig voor toekomstigr generaties politici, een voorbeeld van wat er gebeurd als de politiek de burger besodemieterd en als vuil behandeld. We hebben boom decoratie nodig.

  Liked by 2 people

 4. @Duchesne
  Misschien is Kerstmis een mooi moment? Of eigenlijk toch maar niet. Ik heb liever oplossingen op industrieel niveau omdat het er nogal een hele zooi zijn. De firma Guillo & Tine BV biedt al jaren prettige oplossingen voor al uw problemen door hoofd- van bijzaken te scheiden. Want dat hangen is ’t ook niet. Ik herinner me nog goed dat er eens iemand gehangen had, een paar dagen in een grot had gelegen en toen weer opstond. Dat risico willen we niet lopen want dan zitten onze nakomeling weer met afscheidingen en plakkaten op Lichtenbergse deuren te kijken.

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // juni 3, 2017 om 18:06 //

  breinbrouwsels@…ik lever echt geen half werk, staan gegarandeerd niet meer op, maar inderdaad, er zijn snellere en meer simpele oplossingen. Ik denk echter dat we het op collaborateurs niveau moeten zoeken, daar ligt de sleutel.

  Liked by 1 persoon

 6. Feniks // juni 3, 2017 om 23:23 //

  Abouthaleb is een zeer, zeer, zeer, uitgekookte demagoog en tevens devoot moslim.
  Need i say more?
  Iedereen trapt nog steeds in de verhalen van de zgn geintegreerde AA met zijn Islamitische agenda.

  Liked by 1 persoon

 7. Feniks // juni 3, 2017 om 23:23

  Mee eens Feniks, Aboutaleb is een praktiserende policor moslim, dus alle bezwaren die men redelijkerwijs kan vinden zijn kleven aan hem en zijn van toepassing op hem. Hij ventileert gewoon een populistische uitspraak om de islam in bescherming te nemen, en niet op Dhr. Wilders en zijn electoraat een veer in zijn hol te steken.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s