Nieuw

“Als het niet ramadan was geweest had ik de stront uit je geneukt”: rijinstructeur aangeklaagd voor seksuele misdaden tegen leerlingen

“Als het niet ramadan was geweest had ik de stront uit je geneukt!”

Het nieuwe spannende Zweden – Een 60-jarige Arabische rij-instructeur in Falkirk wordt momenteel vervolgd voor aanranding van een aantal jonge studentes. Tijdens zijn rijlessen met de jonge vrouwen heeft hij ze volgens de aanklacht onder andere tussen de benen gegrepen en in de borsten geknepen. Bij één gelegenheid werd een studente gedwongen om orale seks op de man te verrichten.
– Als het niet ramadan was geweest had ik de stront uit je geneukt, heeft hij volgens de aanklacht aan één van zijn slachtoffers geschreeuwd.

In de tenlastelegging zijn een totaal van zes vrouwen opgenomen die tussen 26 augustus 2014 en 31 december 2016 slachtoffer zijn geworden van deze man. De seksaanvallen vonden volgens de Officier van Justitie plaats tijdens de rijlessen die de 60-jarige bedreef in Falkirk.

In de schriftelijke aanklacht staat dat de man, die uit Tunesië komt, tijdens de rijlessen een aantal van de vrouwen heeft gevraagd hun benen te spreiden en bij de borsten en dijen heeft gegrepen. In een aantal gevallen begaf hij zich achter de vrouwen en hijgde in hun nek terwijl hij ze bij de heupen greep.

Bij één gelegenheid snauwde hij een vrouw het volgende toe:

– Als het niet ramadan was geweest had ik de stront uit je geneukt!

De rijinstructeur heeft onder het verhoor alles ontkent, schrijft de Zweedse staatstelevisie SVT.

Het zwaarste delict deed zich voor tijdens een rijles in november 2016. In de aanklacht staat dat de 60-jarige rij-instructeur toen eerst zijn hand in de slip van de vrouw duwde en daarna zijn broek naar beneden trok en zei:

– Moet je hem niet in je mond nemen?

Volgens de Officier van Justitie dwong hij eerst de vrouw hem te masturberen voordat hij haar hoofd op zijn kruis duwde.

De vrouw werd gedwongen om orale seks uit te voeren, schrijft Sveriges Radio.

Dezelfde vrouw is op meerdere gelegenheden slachtoffer geworden van zijn misbruik. Bij één situatie duwde de 60-jarige zijn hand in haar slip en greep haar geslacht, aldus de aanklacht. De aanklager benadrukt dat de man de positie van afhankelijk aan hem van zijn slachtoffers ernstig heeft misbruikt.

Bron:

http://www.friatider.se/k-rskoll-rare-talas-f-r-sexbrott-mot-elever-hade-det-inte-varit-ramadan-hade-jag-knullat-skiten-ur

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on “Als het niet ramadan was geweest had ik de stront uit je geneukt”: rijinstructeur aangeklaagd voor seksuele misdaden tegen leerlingen

 1. Wat nou orale seks ?

  Liked by 2 people

 2. Klippie73 // juni 3, 2017 om 10:11 //

  Net als in die landen, stenigen.

  Like

 3. Claudia M. // juni 3, 2017 om 11:02 //

  Q; Dezelfde vrouw is op meerdere gelegenheden slachtoffer geworden van zijn misbruik.

  Huh…??? Je stapt toch uit en klimt nooit meer bij zo’n kloothommel in de auto? Ik niet tenminste en daarnaast bij alleen al verkeerd wijzen, had ik een sleutel in z’n oog (of kruis) geboord, ik heb daarvoor een heel fraai exemplaar aan de bos hangen. Ik had er misschien ook niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar hij zeker ook niet!

  Like

 4. Vraag blijft; wat doet überhaupt -naar ik aanneem- iemand uit de ontwikkelde en beschaafde wereld in een ransige vierwieler van zo’n halfprimaat achtige……….?

  Maar goed, zoals bekend, ook de meest flagrante domme en naïeve lieden komen op een goed moment met de realiteit in aanraking.
  En soms,….loopt dat niet zo goed af. En vaker nog veel slechter.

  Liked by 1 persoon

 5. Kennelijk zijn er veel domme tot zeer domme vrouwen in Zweden.
  Hoe kan je in godsnaam rijles nemen van iemand die niet meer kan dan geiten neuken.
  En dan klagen als ze niet normaal behandeld worden.
  Zijn ze dan echt zo dom dat ze zoiets niet vooruit kunnen bedenken?
  Ik kan geen medelijden hebben voor vrouwen die het gezelschap van mislims opzoeken, om wat voor reden dan ook, en vervolgens klagen omdat ze lastig gevallen worden.
  Een kwestie van klompen en aanvoelen, in mooi nederlands een kwestie van aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: