Nieuw

The UK’s Libyan Jihadist Problem

There was a ticking time bomb in Manchester. The old manufacturing city had become a safe space for Libyan Islamic terrorists with the knowledge and complicity of British authorities.

Before being one of the FBI’s Most Wanted Terrorists, Osama bin Laden’s Libyan body double had been living in Manchester. Anas al-Libi, a Libyan Al Qaeda terrorist, had received political asylum in the UK. Two years after he masterminded the bombings of American embassies in Africa, Manchester police turned up what would become known as the Manchester Document in his possession.

“Explosives are the safest weapon for the holy warriors. They strike the enemy with sheer terror and fright,” the Al Qaeda manual advised.

This was the advice that the “holy warriors” of Islam utilized against teenage girls in Manchester. The Islamic terrorist who carried out the massacre was a scion of the same terror group as Anas al-Libi.

When American forces finally caught up to Anas al-Libi, he was with the Libyan Islamic Fighting Group. But the LIFG was just as active in Manchester as it was in Tripoli. Manchester had long been a base for the Islamist terror group. And it comes as little surprise that Ramadan Abedi, the father of Manchester Arena suicide bomber Salman Abedi, currently in Libya, was also allegedly an LIFG member.

Despite LIFG’s blatant affiliation with Al Qaeda, its members were freely able to operate in the UK. Manchester, with its expat Libyan community, was a perfect base for the Islamic terror group.

Sultan Knish >>

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Oud nieuws: ‘aanslag Manchester had voorkomen kunnen worden’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: